FACEBOOK

Budapesti BL-selejtezőtorna, 5. nap - OSC-Vouliagmeni 11:7

Budapesti BL-selejtezőtorna, 5. nap - OSC-Vouliagmeni 11:7
hozzászólás, 2020.11.15.

Budapesten a Brescia szerezte meg a BL-főtáblás helyet. Az OSC harmadik lett, következhet az Eurokupa. A pénteki sima győzelem részletei, nyilatkozatok, gólok - folyamatosan.


BL-selejtezőtorna, Budapest

AZ ELSŐ NAP ESEMÉNYEI

A MÁSODIK NAP ESEMÉNYEI


A HARMADIK NAP ESEMÉNYEI

A NEGYEDIK NAP ESEMÉNYEI

5. nap

OSC-Vouliagmeni 11:7 (3:2, 3:0, 2:3, 3:2)
G.: Tóth M. 3, Manhercz K., Csacsovszky E. 2-2, Várnai, Salamon, Erdélyi, Bundschuh, ill. Kalogeropulosz 2, Alafragkisz, Gkiuvecisz, Guvisz, K. Afrudakisz, Kalivopulosz

EZ TÖRTÉNT A MECCSEN - A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

Az OSC ezzel a torna harmadik helyét szerezte meg és az Eurokupában folytathatja.

VLV-VIDEÓK (DigiSport):

1:0 - Manhercz Krisztián első gólja

1:1 - Kalivopulosz gólja

2:1 - Tóth Márton első gólja

2:2 - Kalogeropulosz első gólja

3:2 - Várnai gólja

4:2 - Tóth Márton második gólja

5:2 - Bundschuh gólja

6:2 - Csacsovszky Erik első gólja

7:2 - Erdélyi ötméteresgólja

7:3 - Afrudakisz gólja

8:3 - Salamon gólja

8:4 - Kalogeropulosz második gólja

8:5 - Alafragkisz gólja

9:5 - Manhercz Krisztián második gólja

10:5 - Tóth Márton harmadik gólja

10:6 - Guvisz gólja

10:7 - Gkiuvecisz gólja

11:7 - Csacsovszky Erik második gólja


VARGA DÁNIEL (OSC-Újbuda) vezetőedző a vlv-nek:

- Azért örültem ennek a meccsnek, mert előtte hoztunk egy döntést, hogy jól játszva meg akarjuk nyerni és ezt meg is valósították a srácok. Ez azért volt fontos, mert nekünk minden ilyen meccs a fejlődésünket szolgálja - ahogy ez az egész hét is.

Bár szerettünk volna a BL-be jutásért játszani és ez nem sikerült, összességében akkora lökést adhat nekünk ez az öt mérkőzés, hogy az a bajnokság további szakaszára és a későbbi Eurokupa-tornára nézve - reményteljes. 

Lehetünk sok mindennel elégedettek, de hátra nem dőlhetünk, folyamatos fejlődésre van szükség, amihez fel kell dolgoznunk a most gyűjtött tapasztalatokat. Fontos az is, hogy legyen egy kis pihenés, gyógyulás, aztán venni kell a következő akadályt. Amit a bajnokságban eddig építettünk hétről hétre, azt szeretnénk továbbvinni és szerdán a Honvéd ellen nyerni.

LÉVAI MÁRTON (OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- Mindenképpen kiemelném a mai meccsen mutatott jó védekezést. Sikerült az akaratunkat rákényszeríteni a Vouliagmenire, amely egyébként tipikus görög vízilabdát játszott: igyekeztek kihúzni a védelmet, a zónát, próbálták a centert megjátszani vagy átlövéssel gólokat szerezni. 

Az ötödik meccsünk volt öt nap alatt, mindent beleadott a csapat, mentünk, hajtottunk, helyzeteket alakítottunk ki és azokat váltottuk gólra.

- Mennyire vagy elégedett, mennyire vagy elégedetlen?

- Mindenképpen jobb lett volna ma a Bresciával játszani. Ez a torna is megmutatta, hogy mennyire fontos minden egyes meccs.  Ha nyerünk vagy csak döntetlent érünk el a Terrassával szemben, akkor már nekünk kedvezett volna a Radnicski elleni iksz és ma döntőt játszhattunk volna. Nem így lett, ezen most már kár keseregni, az Eurokupában folytatjuk. Szerdán már bajnokit játszunk a Honvéddal. Fontos meccs, biztos, hogy a Honvéd nagyon készül ellenünk, nekünk fog ugrani, tovább kell vinnünk a saját játékunkat, a jó védekezést, elöl pedig jó helyzetkihasználásra lesz szükség.


Madar Dávid fotói a jobb felső sarokban lévő "f" betűre klikkelve tekinthetők meg:



A nap további eredményei:

Sintez Kazany-Nagyvárad 13:8 (4:3, 2:0, 1:1, 6:4) - az 5. helyért
G.: Andrjukov, Latipov 3-3, Zinnurov, Szucskov, Derevjankin, Bicskov, Zyzov-Alejnyicsev, Liszunov, Sepeljev, ill. Rogac 5, Adacsi, V. Geogescu, Colodrovschi

Radnicski Kragujevác-Brescia 9:13 (2:5, 1:3, 3:1, 3:4) (az 1. helyét, egyben a BL-főtáblás szereplés jogáért)
G.: Radulovics 3, Sztanojevics 2, Sz. Rasovics, Toholj, Krug, Lukics, ill. Di Somma 3, C. Presciutti, Renzuto Iodice, Vlahopulosz 2-2, Dolce, Lazics, Nikolaidisz, Cannella