FACEBOOK

Éles vitába keveredett az egri klub és a Vasas

Éles vitába keveredett az egri klub és a Vasas
hozzászólás, 2020.10.10.

Különös szóváltás alakult ki az Eger és a Vasas vezető tisztségviselői között. A 8:6-os vendéggyőzelemmel végződött szombati bajnoki után, a sajtótájékoztatón Vad Lajos, a Vasas vezetőedzője szóvá tette, hogy egri kollégája nem gratulált a győztesnek a meccs lefújása után. Ezután internetes párbeszéd alakult ki a két klub között. Részletek:


Vad Lajos a sajtótájékoztatón így fogalmazott: "Most már nem először történt meg Egerben, hogy a vesztes csapat nem gratulált a győztesnek a medence partján. Nem tudom, lehet, hogy itt Egerben így kell gondolkozni, fiatal kollégámnak javaslom, hogy változtasson ezen a hozzáálláson".

Az elhangzottakra ott helyben reagált Petrovai Márton, az egriek vezetőedzője:

"Elnézést kérek Lajos bácsitól, csak amikor a csapatomtól mentem oda, akkor már Lajos bácsi nem volt ott."

A történet itt nem ért véget. Az egri klub facebook-oldalán az esti órákban az alábbi közlemény jelent meg:


Egy sajtótájékoztató margójára!

Vad Lajos az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője meglehetősen szokatlan módját választotta véleménynyilvánítására. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató nyilvánosságát használta fel arra, hogy egyfajta üzenetet juttasson el Petrovai Mártonhoz. Nagyképűen, pökhendien megjegyezte, hogy illik gratulálni a győztes csapat edzőjének.

Ez természetesen így szokás! Csakhogy amennyiben Vad Lajos a mérkőzés végét jelentő sípszót követően nem sietett volna megszegni az egri Bitskey Aladár Uszoda házirendjét, ami szerint az uszoda egész területén tilos a dohányzás, akkor lett volna módja fogadni Petrovai Márton gratulációját!

Erre pedig ott "helyben", a poszthoz írt kommentben reagált Jenkei Dániel, a Vasas SC kommunikációs vezetője:


Egri Vízilabda Klub

Ezt írjátok:

“Vad Lajos az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője meglehetősen szokatlan módját választotta véleménynyilvánítására. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató nyilvánosságát használta fel arra, hogy egyfajta üzenetet juttasson el Petrovai Mártonhoz.”

Hát mégis hol kellene véleményt nyilvánítania, ha nem a sajtótájékoztatón? Tűzzön egy cetlit a hazai vezetőedző kocsijának a szélvédőjére?

Maga konfliktus ettől még alapulhat félreértésen, és egyébként a videón a vezetőedzőtök reakciója is korrekt, de az hogy utána az Eger hivatalos oldala odaszúr egy ilyen “közleményt” dühből, otrombán személyeskedve a dohányzás kapcsán, mégis azt mutatja, hogy annyira nem akaródzott gratulálnotok ma a győztesnek...


A párbeszéd - egyelőre - itt lezárult.

vlv-tudósítás a fordulóról, többek között az Eger-Vasas meccs góljaival, a sajtótájékoztató felvételével.