FACEBOOK

Meglepetés Varga Dánielnek

Meglepetés Varga Dánielnek
hozzászólás, 2020.07.23.

Megható jelenetet sikerült lencsevégre kapnunk. A Fraditól az OSC kispadjára átszerződő Varga Dánielt csütörtökön, az OSC-FTC edzőmeccset követően három volt ifijátékosa körbevette, s egy átnyújtott albummal megköszönte edzőjük munkáját.


Gyapjas Brendon, Nyíri Balázs és Szabó Bence a meccsen természetesen Varga Zsolt csapatát, a Fradit erősítette. Mivel azonban szombaton új szezon kezdődik, ezt az alkalmat használták fel arra, hogy - a teljes Fradi-ificsapat nevében - elköszönjenek Varga Dánieltől.

Az albumon ez áll: 

"2018 július - 2020 április

Az elsők..."


Mint megtudtuk, a csapat valamennyi tagja egy A4-es oldalra írta le gondolatait, idézte fel élményeit, hogy ezzel köszönje meg mindazt, amit Varga Dánieltől kapott.

A három fiútól meghatottan, öleléssel búcsúzott edzőjük.


vlv-képek


NYÍRI BALÁZS a vlv-nek:

- Szerettük volna az egész csapat jelenlétében átadni ezt a kis ajándékot, de ezt sajnos nem lehetett összehozni. A "kötet" az egyes játékosok által írt oldalakból állt össze, a címe pedig arra utal, hogy mi voltunk Varga Dániel edző első csapata.

- Milyen volt a vele töltött időszak? Milyen eredményt értetek el?

- Az első esztendőben negyedikek voltunk az ifibajnokságban, szinte teljes egészében serdülőkorú játékosokkal, és edzőnknek a serdülőknél elért bajnoki címben is hatalmas szerepe volt. Az idei szezon sajnos befejezetlen maradt.... De talán inkább amiatt jelentett ő sokat mindenkinek, amit adott az edzéseken és a meccseken. Voltak mérkőzések, amiket olyan játékkal tudtunk megnyerni, amit nélküle biztosan nem tudtunk volna produkálni. Amit tanultunk tőle minden téren, az volt igazán fontos a számunkra.

VARGA DÁNIEL a vlv-nek:

- Érezhető volt már hetek óta, hogy valami szerveződik. Korábban néhány szülővel váltottam üzenetet, aminek alapján sejtettem, hogy készülnek valamire, majd a játékosok mosolygós arca volt "gyanús", amikor találkoztunk. A teljes társasággal vagy az ő edzésük miatt, vagy az én elfoglaltságaim miatt nem jött össze a találkozás, ezért döntöttek úgy, hogy most adják át az ajándékot, hiszen ők hárman a Fradi felnőtt csapatával részt vettek a Kondorosin tartott mai edzőmeccsen. 

Nagyon aranyosak voltak, elmondták, hogy ők az egész csapatot képviselik. Az albumban minden egyes játékos fényképekkel illusztrálta legfontosabb gondolatait, érzéseit - nekem. Arról írtak, hogy milyen volt számukra a közösen eltöltött időszak.

Az az igazság, hogy nagyon sok minden történt ezen a napon, erősen készülök a hétvégi kupamérkőzésekre is, tudatosan, már a nap elején kizártam minden olyan dolgot, amire elegendő máskor időt fordítanom. Ám amikor elindultam a kocsival, az első piros lámpa után félreálltam, nem bírtam ki, hogy ne olvassam el mindegyik srác személyes hangú írását. Nagyon jólesett, elérzékenyültem és hálás vagyok nekik azért, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat meg tudták és meg merték fogalmazni, majd összegyűjtötték ebbe a szép albumba.

Bár már volt alkalmam személyesen elbúcsúzni a 14 játékostól, s elmondtam nekik, nem baj, ha mindenki tudja: nekem ez a két év az elképzelhető legjobb két esztendő volt. Olyan srácokat ismertem meg, akikkel öröm volt a munka mind emberileg, mind szakmailag. Életem fontos állomása volt ez a két év, mindig szívesen emlékezem majd vissza erre az időszakra. Remélem, sikeres lesz az edzői pályafutásom, a start, ez a két év nem lehetett volna jobb, ebben biztos vagyok!


vlv-képek