FACEBOOK

Szecska és Papesz is játszik Vágóval

Szecska és Papesz is játszik Vágóval
hozzászólás, 2007.03.06.

Vágó István ezúttal Magyarország legvonzóbb férfiúit vendégeli meg a Legyen ön is milliomos! című vetélkedő stúdiójában, nőnap alkalmából. A „keretből” természetesen nem maradhatott ki Szécsi Zoltán és Molnár Tamás sem.

A jövő héten csütörtökön és pénteken látható adásokban Magyarország legvonzóbb milliomos-jelöltjeit láthatjuk, a hölgyek nagy örömére. – Én vagyok a kakukktojás, rám nem érkezett szavazat – mondta Vágó István, aki hetedik éve vezeti a népszerű vetélkedőt.

 

Az RTL Klub 2000 óta futtatott sorozatának ezen két speciális részében kizárólag  hölgyeket hívtak meg a nézőtér soraiba, így nem szabad meglepődni azon se, ha egy-egy sztár figyelmetlenségből rossz választ ad. Szécsi azonban nem ezért aggódik:

- Vízilabdás játékostársaimnak nem árulom el, hogy benne leszek a Legyen ön is milliomos!-ban – mondta a kapus - Szerencsére, amikor a jövő héten képernyőre kerül a műsor éppen edzés lesz, így nem röhöghetnek rajtam, ha valamit nem tudok.

 

A műsorban szerepelni fog még Hajós András, Ganxsta Zolee, Stohl András, Nagy Ervin, Kulka János, Dolhai Attila, Fekete Pákó és Ernyei Béla.

1 régi hozzászólás

matthew hozzászólása
matthew12373
2008.07.27. 11:39

Fekete Pákó a vlv-n. Hát ezt is megértük. :D elég is volt ennyi belőle.