FACEBOOK

Még le sem járt a szerződés, máris hosszabbítottak a szentesi szakvezetéssel

Még le sem járt a szerződés, máris hosszabbítottak a szentesi szakvezetéssel
hozzászólás, 2019.12.27.

Karácsonyra időzítették a bejelentést: két évvel meghosszabbították a szentesi csapat vezetőedzőjének és másodedzőjének szerződését, amely 2020 nyarán jár le. Részletek:


"A Szentesi Vízilabda Klub vezetősége megállapodott férficsapatunk, a Metalcom Szentes edzőpárosával, így eldőlt, hogy meghosszabbítjuk Pellei Csaba vezetőedző és Horváth Tamás másodedző 2020 nyarán lejáró szerződését a 2021–2022-es idény végéig" - olvasható a klub honlapján.

- Az állandóság az eredményeinken is meglátszik az elmúlt négy évben, így tudunk feljebb lépni a ranglétrán - állapította meg Bujdosó Tamás, a Szentesi VK elnöke a bejelentés kapcsán. Hozzátette: - Elkezdtük összerakni a 2020–2021-es idény férfi együttesét, amelynek legfontosabb láncszeme edzőpárosunk, így újabb két évvel meghosszabbítottuk Pellei Csaba és Horváth Tamás szerződését a klubbal – jelentette be elnökünk.

A szentesi csapat az OB1 alapszakaszában, a B csoportban kilenc forduló alatt 10 pontot gyűjtött, idei zárásként a BVSC ellen hazai környezetben parádés fordítás után nyert 11:10-re.

- Sikeres őszön vagyunk túl annak ellenére, hogy kiestünk a Magyar Kupából, hiszen veretlenek maradtunk. A bajnokságban két bosszantó, egygólos vereséget szenvedtünk Budapesten, ezekre volt gyógyír a BVSC elleni győzelem és az Eger elleni bravúrdöntetlen a nyitányon. Két papírforma-győzelmet arattunk a Kaposvárral és a Szombathellyel szemben. Sorsfordító februárunk lesz, hiszen fogadjuk az alapszakaszban a Honvédot, a Vasast és a Szombathelyt, így a saját kezünkben a sorsunk, hogy a felsőházi rájátszásban szerepelhessünk – értékelt Bujdosó.

A szerződéshosszabbítások kapcsán a klubvezető nyilatkozott a Metalcom Szentes következő szezonbéli keretéről is.

- Együtt szeretnénk tartani ezt a csapatot, valamint folytatni alapelvünket, hogy minél több szentesi születésű, kötődésű vízilabdázó játsszon nálunk. Ezeket szem előtt tartva alakítjuk ki a keretünket, konkrét cél egyelőre még nem fogalmazódott meg bennünk a 2020–2021-es időszakra - mondta Bujdosó Tamás, a Szentesi Vízilabda Klub elnöke.

Fotó: Vidovics Ferenc/Szentes