FACEBOOK

Nagy Viktor a válogatott keretben

Nagy Viktor a válogatott keretben
hozzászólás, 2007.03.07.

Az Eger elleni szombat esti sikert követően a vasárnap reggel felébredő (vagy még le sem fekvő) Vasas-szurkolókat újabb öröm érte: Hosnyánszky Norbert, Steinmetz Ádám, Varga Dániel és Varga Dénes mellett Nagy Viktor is meghívót kapott Kemény Dénestől a válogatott jövő heti balatonfűzfői edzőtáborába.

- Igaz a hír?
– Igaz.

- Hogyan szereztél róla tudomást?
– Még az éjjel hívott a Földi Laci, akitől azt megelőzően Kemény Dénes „kért el” a jövő hétre.

- Gratulálok. Gondolom most nagyon boldog vagy.
– Köszönöm. Igen. Nagyon. Természetesen igyekszem úgy dolgozni, hogy rászolgáljak a bizalomra, és meg is ragadjak a keretben.

- Mit gondolsz, a tegnapi teljesítményednek milyen szerepe volt a kapitány döntésében?
– Nem tudom, nem tudok az Ő fejével gondolkodni, de nem is ez a feladatom. Én mindig a legnagyobb lelkesedéssel készülök, igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani, és persze nagyon jólesik, hogy ennek most ez a meghívó az eredménye.

- Mi a program? – Holnap délelőtt edzés a Szigeten, aztán mindenki hazamehet csomagolni. Délután háromkor indulunk Balatonfűzfőre, ahonnan péntek délelőtt térünk vissza.

- Földi Laci jó szívvel engedett el? – Igen. A következő fordulóban a Neptun ellen játszunk, úgyhogy most igazán felszabadultan koncentrálhatok a jövő heti táborra.

- Talán úgy gondolja, hogy ott a helyed.
– Nem tudom. De Ő pontosan tisztában van az általam elvégzett munkával.

- Hadd kérdezzelek a tegnapi meccsről. Gondoltad, hogy ilyen jól sikerül az évkezdet?
– Én mindig optimista vagyok, most is az voltam. Nagyon együtt van most a csapat. Decemberben, a Recco elleni meccs előtt is együtt voltunk, de azóta az ünnepek alatt egy kicsit mindenki leengedhetett, ezért kíváncsi voltam, most milyenek leszünk. Abban biztos voltam, hogy 2-3 góllal jobbak vagyunk az egri csapatnál, de most úgy tűnik, még jobb a csapatszellem, mint volt decemberben. Ilyen különbségre természetesen nem számíthattam.

- A DOMINO nápolyi sikere tiszteletet parancsoló, de azt hiszem a mi tegnapi eredményünk is imponáló. Mit gondolsz a bajnokságot illetően?
– Évek óta a bajnoki címért harcolunk, és úgy gondolom egyre reálisabb a célkitűzés.

- Mit gondolsz megvan az EUROLIGÁ-ban a továbbjutás?
– Szerintem igen. Mi mindenki ellen a győzelem reményével szállunk a vízbe, a RECCO sem legyőzhetetlen, míg tapasztalatból tudom, az egriekre egy nagyon nehéz meccs vár Csehovban. És persze az elmúlt mérkőzések alapján a következő egymás elleni meccsünkön is nálunk a lélektani előny.

- Még egy dolog. Tegnap a közönség és a csapat nagyon egymásra talált. Csak kívánni tudom minden sportolónak azt, amit a negyedik negyedben tapasztaltam: a szurkolók már nem szurkoltak, hanem a többségük állva tapsolt és énekelt, na meg persze örült a góljainknak.
– Igen. Nagyon köszönjük, tényleg fantasztikus érzés volt. Köszönjük még egyszer, és azt kérjük, gyertek minél többen a mérkőzéseinkre és szurkoljatok nekünk. Megteszünk mindent a sikerért, és együtt még jobbak lehetünk.

 

(forrás: TG, Vasas SC) 

Címkék:
Nagy Viktor