FACEBOOK

A szerdai program: FTC-OSC, Eger-Szolnok

A szerdai program: FTC-OSC, Eger-Szolnok
hozzászólás, 2019.03.19.

Már csak a két csúcsrangadó maradt szerdára az OB1-es középszakasz 4. fordulójából. A legnagyobb érdeklődés a veretlenek csatáját a Fradi-OSC meccset övezi, de izgalmas lesz az Eger-Szolnok találkozó is. Tévéközvetítés ezúttal sem lesz. Előzetesünk a kluboktól nyert információk alapján:


OB1, középszakasz, 4. forduló

EZ TÖRTÉNT EDDIG EBBEN A FORDULÓBAN

FELSŐHÁZ

19.00 Eger-Szolnok


KÜRTI DOMINIK (ZF-Eger) az egrivizilabda.hu-nak:

"Nagyon komoly lesz ez a mérkőzés, sőt, ez a hét. Szerdán van egy nagyon kemény meccsünk a Szolnokkal, ugyanakkor a szombati meccs sem lesz könnyű a Miskolccal idegenben, de még nem szabad ennyire előretekinteni, a szombati meccsre, először a szerdai hazai Szolnok-meccsen kell behúznunk mindenkppen a három pontot, hogy könnyebb legyen a négybe jutás.

Hát..., egy nagyon nehéz meccsre számítok. Úgy gondolom, hogy a két csapat erőviszonyai egyenlőek, ott is vannak idősebb, tapasztaltabb jétékosok és fiatalok, mint itt. Úgyhogy én egy nagyon szoros mérkőzést várok. Remélem, hogy be tudjuk húzni itt Egerben ezt a három pontot."



KIS GÁBOR (Szolnoki Dózsa) az Olaj TV-nek:

"Úgy készülünk, mintha a világ legjobb csapata ellen játszanánk! Az Eger egy jó csapat, holott ők is meggyengültek, mint mi, de egy "fiatalhullám" érkezett a csapatukba, ami adhat olyan lendületet, hogy akár erősebbek is lehetnek, mint tavaly, tehát én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csapat ellen fogunk játszani. Az eddigi bajnoki mérkőzéseiket nézve: soha nem adták könnyen, még ha ki is kaptak, úgyhogy egy nagyon komoly mérkőzés lesz, tényleg mind a három lehetőség benne van a holnapi meccsben."

NAGY VIKTOR (Szolnoki Dózsa) az Olaj TV-nek:

"Sportról beszélgetünk, nincs "tuti", tuti fix meccs. Bár sok fogadó úgy gondolja, hogy van, de nincs. Azt tudom mondani, mi úgy megyünk Egerbe, hogy győzni akarunk, ez az elsődleges célunk. 

Pireuszban jól is játszottunk, szerencsétlenek is voltunk egy kicsit, most abban bízom, talán a szerencse egy kicsit mellénk szegődik és kritikus helyzetekben felénk dől a mérleg nyelve. Persze nyilván a teljesítményeken fog múlni, nem lehet arra számítani, hogy szerencsések leszünk, hanem bele kell tenni a munkát és akkor azt tudjuk kamatoztatni."

 


19.30 FTC-OSC (Komjádi) - vlv (szöveges élő)

GÓR-NAGY MIKLÓS (FTC-Telekom Waterpolo) a Fradi Médiának:

"Azt hiszem, az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk már ezt a meccset, hiszen a speciális lebonyolítási rendszer miatt még csak egyszer játszottunk az OSC-vel, hiszen ők a másik csoportban voltak. Az Egerrel idén már hatszor játszottunk, úgyhogy valóban..., azt hiszem, az egész vízilabda-társadalom, -közvélemény már nagyon kíváncsi erre a csatára, arra, hogy hol tart ez a két csapat. Mi szintén.

Nagyon bízom abban, hogy jó formában vagyunk, fizikailag nagyon sokat dolgoztunk az utóbbi időben, ebből sok erőt tudunk meríteni, úgyhogy önbizalommal, magabiztosan várjuk a találkozót. De hát egy ilyen rangadón azért mindig a pillanatnyi forma és az aktuális mentális állapot is nagyon fontos."



BRANISZLAV MITROVICS (A-Híd OSC-Újbuda) a klub oldalán:

"Két olyan csapat találkozik, amelynek a magyar bajnokságban nincs veresége. Az eredmények mellett ez is mutatja, hogy a két legerősebb csapat találkozik. Volt egy kis szünet a válogatott miatt, ezt igyekeztünk kihasználni, hogy készüljünk a Fradira. Az ellenfelünk nyilván előnyben van, mert otthon játszik és ez nagyon sokat számít, de ettől függetlenül nekünk az az elvárásunk magunkkal szemben, hogy folytassuk a játékunkat. Jó úton vagyunk, a legutóbbi pár meccs azt mutatta, hogy elég jó formában vagyunk. Felfelé megyünk, aminek nagyon örülünk. Tudjuk, hogy ki a Fradi, de nekünk is vannak erősségeink, mi is jó csapat vagyunk és minden meccsre győzni megyünk. Holnap is a győzelemért megyünk!"