FACEBOOK

OSC: szoros edzőmeccsek Athénban az Olympiakosszal

OSC: szoros edzőmeccsek Athénban az Olympiakosszal
hozzászólás, 2019.01.15.

Vasárnap óta Athénban készül az OSC a Herceg Novi elleni jövő szerdai Eurokupa-elődöntőre. Vad Lajos vezetőedzőt a kedd esti edzőmeccs után kaptuk telefonvégre, hogy érdeklődjünk a felkészülés helyzetéről.


VAD LAJOS (A-Híd OSC-Újbuda) vezetőedző a vlv-nek:

- A múlt héten Martfűn készültünk, majd pénteken otthon kétkapuztunk a Sintez Kazannyal, vasárnap óta pedig Athénban vagyunk. Ez egy mini-edzőtábor a Herceg Novi elleni meccs előtt. Viszonylag jó csapattal, a jelenlegi BL-címvédővel tudunk edzeni, kétkapuzni. Eddig maximálisan hasznos volt, szépen folyamatosan épülünk fel a Herceg Novi elleni mérkőzésre.

- Hogy alakult eddig a programotok?

- Vasárnap, a megérkezés után volt egy edzés, hétfőn egy kondiedzés majd egy komoly víziedzés, este pedig kétkapu az Olympiakosszal. Ma délelőtt "szabadnapja" volt a csapatnak, megnéztük a köveket - még mindig ugyanott vannak. Este a második kétkapu következett, szerdán kondi, vízi edzés, este pedig fór-hátrány gyakorlás lesz, csütörtök hajnalban pedig indulunk haza.



- Tudom, hogy a kétkapukon nem is illik számolni az eredményt (bár az  megjelent az OSC felületén, hogy az első meccs 9:9-cel végződött), de mégis, a két csapat egymáshoz viszonyított teljesítménye hogy alakult...?

- Mindkét meccs szoros volt, a 9:9 szerintem hűen tükrözte az erőviszonyokat, nagyjából azonos szinten van a két csapat a felkészülésnek ebben a szakaszában. Ezek egyébként nem hivatalos meccsek voltak, hanem hagyományos kétkapuk, bíróval, időméréssel. 

- A fórokat ismételtétek?

- Nem, hanem a sikeres ötméteres után jöhetett fórral a támadó csapat.

- Már kifejezetten taktikai megoldásokat is gyakoroltok a Herceg Novi elleni szerdai meccsre?

- Természetesen. Megnéztük őket videón, abból táplálkozunk, próbálgatjuk, amit kell, már itt, a gyakorlásokon.

- Köszönöm a tájékoztatást, további jó munkát!


Fotók: OSC és banemitrovic

Címkék:
Vad Lajos OSC