FACEBOOK

Lemondott Bárány Attila, az egriek ügyvezető elnöke

Lemondott Bárány Attila, az egriek ügyvezető elnöke
hozzászólás, 2018.09.25.

Az egri klub hivatalos honlapján közzétett információt ismertetjük.


Az egriek közleménye:

Bárány Attila, az Egri Vízilabda klub ügyvezető elnöke, október 1-i hatállyal lemondott tisztségéről. Ezt a napokban megtartott rendkívüli elnökségi ülésen jelentette be, valamint levélben értesítette Eger Megyei Jogú Város Polgármesterét, Habis Lászlót.

Bárány Attilát hét évvel ezelőtt választotta elnökének a klub közgyűlése.  Azóta a tudatos szakmai építkezésnek köszönhetően az Egri Vízilabda Klub a világ élmezőnyéhez tartozónak vallhatja magát. A több mint száz éves egri vízilabda a legsikeresebb korszakát éli. Ezen túl személyéhez köthető, hogy infrastrukturálisan még soha ilyen fejlődésen nem ment keresztül a klub. Többek között vezető szerepet vállalt, a nemrég átadott Bárány uszoda teljeskörű újjáépítésében.

A 2018/2019-es bajnoki szezon előkészületei megtörténtek, így olyan klubot adhat át utódjának – akit, a szeptember 26.-ra összehívott közgyűlés megválaszthat -, amelynek nemcsak múltja, jelene, hanem jövője is van.

Bárány Attila ezúton fejezi ki köszönetét az elmúlt hét évben vele, törekvéseivel szorosan együttműködőknek. Eger város vezetőinek, a támogatóknak, az edzőknek, a játékosoknak, a gyermekeiket rájuk bízott szülőknek, munkatársainak, s az egri vízilabdát rajongásig szerető szurkolóknak


A vlv információi szerint a szerdára összehívott közgyűlésen várhatóan a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltánt választják meg a klub új vezetőjének.