FACEBOOK

Itt a spanyolok névsora - nincs már jegy a jövő keddi HUN-ESP Világliga-meccsre

Itt a spanyolok névsora - nincs már jegy a jövő keddi HUN-ESP Világliga-meccsre
hozzászólás, 2018.01.08.

Kihirdették a spanyol csapatot: egyelőre továbbra is a "visszahonosítandó" Felipe Perrone nélkül szerepel a spanyol válogatott - de így is erős csapat érkezik a jövő keddi magyar-spanyol világliga-meccsre. A jegyeket két nap alatt elkapkodták Hódmezővásárhelyen.


David Martín szövetségi kapitány hétfőn nyilvánosságra hozta a január 16-i hódmezővásárhelyi Magyarország-Spanyolország Világliga-selejtezőn szereplő spanyol válogatott névsorát:

Albert Espanol, Álvaro Granados, Fran Fernández, Marc Larumbe, Roger Tahull, Alberto Munárriz, Blai Mallarach, Dani López Pinedo (CNA Barceloneta),  Miguel de Toro, Marc Minguell (CE Mediterrani), Sergi Cabanas, José María Motos (CN Sabadell), Alberto Barroso (Sant Andreu).

Märcz Tamás már az idei első munkanapon bejelentette a névsort:

Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) - kapusok,
Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok) - mezőnyjátékosok.


Mint ismeretes, a Világliga nyári szuperdöntőjébe az európai selejtezőkből csak a csoportelsők jutna tovább, erre a spanyol és a magyar csapatnak van esélye, így egymás ellen vívott mérkőzésük gyakorlatilag páros meccset jelent a továbbjutásért.

A találkozó január 16-án, kedden 20.00 órakor lesz Hódmezővásárhelyen, jegy már nincs, de a mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

A Világliga-meccset megelőzően ünnepséget rendeznek az uszoda névadója, Gyarmati Dezső születésének 90. évfordulója alkalmából.

MÄRCZ TAMÁS A VÁSÁRHELYI TELEVÍZIÓNAK A MECCSRŐL


A Világliga 2017-18-as európai csoportselejtezőői során ez már a harmadik forduló lesz. Eddig mindkét csapat (egy-egy szabadnap mellett) a hollandokat győzte le.

ELSŐ FORDULÓ

MÁSODIK FORDULÓ