FACEBOOK

vlv-kvíz - 7. rész

vlv-kvíz - 7. rész
hozzászólás, 2017.07.24.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk hetedik fordulója - Nagy Viktor napján. A kérdésre hétfő éjfélig várjuk a választ.

Támogatónk a HerbaDoctor

vlv-játék, 7. forduló

A figyelmes szemlélő észrevehette, hogy Nagy Viktor jobb kezét évek óta egy sötét színű pánt védi a meccseken. Vajon kitől kapta?

1. Benedek Tibor

2. Gergely István

X. Kiss Gergely

A válaszokat ma (hétfőn éjfélig) várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


A 6. kérdés helyes megfejtése:

Decker Attila terepjárójának oldalára ez van írva: "Decker Attila". A helyes válasz: 2.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők.


A VLV VB-ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék