FACEBOOK

Véget ért a vlv kvízjátéka

Véget ért a vlv kvízjátéka
hozzászólás, 2017.08.01.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk 14 napon át tartott.

Támogatónk a HerbaDoctor

Az utolsó forduló helyes megfejtése:

Märcz Tamás szövetségi kapitány több nagy magyar vízilabdázóval is együtt játszott olaszországi pályafutása során. Sőt, egyikük arra is felkérte őt, hogy legyen gyermekének keresztapja. Ki ő?

Benedek Tibor. A helyes válasz: X.

A játék 13+1 fordulóból állt. Minden nap feltettünk egy kérdést és megadtunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kellett eljuttatni hozzánk.

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küldött az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes volt folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők, lyposzómás C-vitamin, Kollagén italpor. A díjak között van a játékosok és Märcz Tamás által aláírt válogatott-trikó, két példány a négy évvel ezelőtti barcelonai sikerről szóló könyvből (Benedek Tibor aláírásával) egy A2-es méretű nyomat Kásás Tamásról (ilyet bárki vehet: ugo.hu/63pk/).

A válaszokat összesítjük és néhány napon belül eredményt hirdetünk.




A VLV VB-ALOLDALA EREDMÉNYEKKEL, JEGYZŐKÖNYVEKKEL

Címkék:
vlv-játék