FACEBOOK

Hétzárás - sajtótájékoztatóval

Hétzárás - sajtótájékoztatóval
hozzászólás, 2017.06.30.

Kemény Dénes beszorult a (Red Bull Air Race miatti) közlekedési dugóba, így a szövetség elnöke nélkül tartották meg pénteken a jövő heti budapesti Benu Kupa sajtótájékoztatóját. (Üzenjük neki, hogy itt a vlv-n megnézheti, mi történt, mert bemutatjuk a sajtótájékoztató teljes videófelvételét.) A protokollszerű programot megelőzően a Széchy-medencében edzettek a fiúk, akik ezzel befejezték a fárasztó hetet. vlv-riport.

Támogatónk a HerbaDoctor

A jelenleg a Margitszigeten készülő vb-keret:

Bisztritsányi Dávid, Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok),
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Gór-Nagy Miklós, Jansik Dávid, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Török Béla, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok).


Az edzés utolsó szakasza "sajtónyilvános" volt, a kollégák nagy számban jelentek meg és komoly érdeklődést mutattak a vb-re készülő keret iránt. Picit összecsúsztak az időpontok, így a sajtómunkások beengedése után néhány perccel kikászálódtak a vízből a játékosok, lévén, hogy az edzés véget ért. Märcz Tamás azonban tekintettel volt a sajtó igényeire, így néhány percre visszavezényelte a vízbe a játékosokat, akik vehemens előny-hátrány-gyakorlással tették lehetővé később majd sokszor lejátszható vágóképek készítését a stáboknak.

Amikor "tényleg" befejeződött az edzés, jöttek az egyéni interjúk. Mi most Salamon Ferencet kértük a vlv kamerája elé.

VLV-VIDEÓ:


Salamon Ferenc a vlv-nek


- Szervusz, Feri! Egy újabb hét telt el, ennek a hétnek nagyjából vége van. Kérlek, mondd el, milyen volt!

- Hát, ez nagyon intenzívre sikerült, ahogy ígérte is Tomi az elején. Most nem volt benne utazás, pihenő, csak edzés, sok gyakorlás, úszás, kondi. Ilyen hetekre is szükség van - mindamellett ugye voltunk kétszer is külföldön edzőtáborozni, de ez is nagyon hasznos volt, sok dolgot tudtunk csiszolni, gyakorolni.

- A görög túra mennyit lökött a csapaton, szakmailag és a csapategység szempontjából?

- Mindenféleképpen hasznos volt, már csak azért is, mert együtt voltunk, a csapat ilyenkor összekovácsolódik. Szakmailag is hasznos volt, mert jó csapatokkal játszottunk, mindenki nagyon komolyan vette. Igaz, hogy még csak a felkészülés közepén járunk, de tényleg mindenki odatette magát, nagyon hasznos volt ez a görög hét is, mondom, ez a mostani kicsit másként, fizikálisan volt hasznos.

- Jönnek a szerbek a jövő hét elején - mire számítasz?

- Nagyon kemény edzésekre, utána már kerethirdetés lesz, szerintem mindenki oda fogja tenni magát, ami a csapat érdekét is szolgálja. Gondolok itt az egyéni teljesítményekre, hiszen mindenki be akar kerülni, megy a harc a helyekért, de ez a normális.

- Nagyon nagy a tülekedés ott is, ahol te játszol. Hogy látod az esélyeidet?

- Bizakodó vagyok, jó esélyeket látok. Azt nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok magammal, de úgy haladok, ahogy elterveztem és kapom az elismerő szavakat, úgyhogy szerintem jó irányba haladok.

- Köszönöm szépen!

- Köszönöm.


EZ TÖRTÉNT A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓN:


Benu Kupa-sajtótájékoztató


Benu Kupa, Budapest, Szőnyi út

Július 7., péntek

14.30 Olaszország-Görögország (junior)
16.30 Németország-Románia
18.30 Magyarország-Kanada
20.30 Magyarország-Oroszország (junior)

Július 8., szombat

14.00 Oroszország-Olaszország (junior)
16.00 Magyarország-Görögország (junior)
18.00 Kanada-Románia
20.00 Magyarország-Németország

Július 9., vasárnap

10.00 Kanada-Németország
11.45 Magyarország-Románia
13.45 Magyarország-Olaszország (junior)
15.30 Görögország-Oroszország (junior)


A korosztályos vb-re készülő junior keret:

Csiszár Boldizsár, Vértes Dániel, Vogel Soma (kapusok),
Baksa Benedek, Biros Barnabás, Burián Gergely, Csacsovszky Erik, Fekete Gergő, Kókai Tibor, Lukács Dorián, Manhercz Krisztián,
Nagy Ádám, Sélley-Rauscher Domonkos, Simon Henrik, Sugár Péter, Szatmári Kristóf, Teleki András, Vadovics Viktor, Zerinváry Lóránd (mezőnyjátékosok).



Nem Sziám, Budapest! vlv-képek az edzésről