FACEBOOK

Ki nem ugrál, nem KSI-s, hej, hej!

Ki nem ugrál, nem KSI-s, hej, hej!
hozzászólás, 2017.06.04.

Magabiztosan nyerte az ifjúsági bajnokság final four rendszerű döntőjét a KSI. Helyszíni vlv-riport.

Az ifjúsági bajnoki döntőn készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Ifjúsági bajnokság, négyes döntő

Június 3., szombat, elődöntők

Vasas-BVSC 6:5 (1:1, 1:3, 2:0, 2:1)

G.: Fodor R. 3, Burián 2, Bencz, ill. Lihotzky, Molnár K., Dugár P., Vincze, Makai

KSI-FTC 14:6 (1:0, 3:1, 3:1, 7:4)
G.: Kósa 4, Lévai 3, Bóbis B. 2, Kardos A., Zerinváry, Hevesi, Schmölcz, Telek, ill. Szőke B. 2, Irmes M., Turnai, Gál, Mickic

Június 4., péntek

FTC-BVSC 7:11 (2:3, 2:3, 1:2, 2:3) - bronzmérkőzés
G.: Irmes M., Gál 2-2, Fülöp, Goschi, Beliczay, ill. Sugár P. 3, Fodor O., Balaska 2-2, Tanczer, Ágh, Mladoniczky, Batizi

KSI-Vasas 8:3 (2:1, 1:1, 2:1, 3:0)
G.:Schmölcz 4, Kósa 2, Lévai, Horváth Á., ill. Burián, Trombitás, Zsíros

A meccs kezdetére a csúnya felhőkből eleredt az eső, de villámot csak egyszer láthattunk, így végül a játékot nem szakították meg. A KSI végig magabiztosan játszott és megérdemelten nyerte meg ismét a bajnoki címet.

VLV-VIDEÓK:


Horváth János a vlv-nek


- Gratulálok János! Esélyeshez méltóan húztátok be a döntőt. Egy kis értékelést kérek. Hogy látod?

- Tulajdonképpen kétszer kellett megnyerni ezt a bajnokságot, mert úgy gondolom, az alapszakaszt magabiztos fölénnyel nyertük, veretlenül. De azért nem adtak bajnoki aranyat, hanem tegnap egy új bajnokság kezdődött, ahol is, én úgy gondolom, hogy végig magas színvonalon pólóztunk. Bár az én értékrendszeremben még ez is hagyott kívánni valót maga után jócskán, de úgy gondolom, hogy meggyőzően játszottunk és talán mondhatom azt, hogy megérdemelten nyertük a bajnoki címet. Ugyanakkor mindenképpen szeretnék gratulálni a Vasasnak, amely egész évben gondoskodtak arról, hogy ne lustuljunk el és nagyon komolya presszió alatt tartott bennünket. Tehetséges fiatal edzővel, nagyon nagy ellenfeleink voltak és tulajdonképpen, úgy gondolom, hogy ez a párharc valahol meghatározta a bajnokság végkimenetelét.

Nem szabad megfeledkezni egy nagyon jó BVSC-ről, egy nagyon jó Ferencvárosról sem. Úgy gondolom, hogy ez egy jó bajnokság volt. Talán mondhatom azt, nem tűnök álszerénynek, ha azt mondom, hogy megérdemelten nyertük meg. És ezúton megs zeretném köszönni a játékosaimnak az éves teljesítményt, mert nagyon kemény munkát végeztünk. Ugye az OB I-ben játszottunk szombatonként és vasárnap az utánpótlás bajnokságban. Köszönöm szépen a kollégáimnak, a teljesség igénye nélkül: Keszthelyi Tibinek, Horváth Daninak, Bors Lacinak, akik a mindennapokban nagyban segítették a munkámat. És hát utoljára, de nem utolsó sorban megszeretném köszönni a szülőknek, a gyerekek szüleinek, hogy ilyen gyerekeket neveltek nekünk!

- Köszönöm szépen gratulálok még egyszer és további sikerese éveket kívánok a KSI-nek.


- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Plézer János a vlv-nek


- Szervusz Jani! Gratulálok az ezüstéremhez, megharcoltatok érte! Az arany nem sikerült, de gondolom, azért nem vagy csalódott.

- Egy vereség után szerintem mindenki csalódott. Senki sem szeret kikapni, de igazából meg kell vallanunk őszintén, a KSI, ha nem is ekkora különbséggel, de mindenképpen jobb volt, legalább egy góllal a mai mérkőzésen. Kicsit sajnálom, hogy nem tudtuk nagyobb erőkifejtésre kényszeríteni őket. A bajnokság alapszakaszában mindkét meccsünk szorosabb volt, de talán nem tudjuk még kezelni ezt a final four jelentette nyomást és talán ennek az eredménye ez a visszafogott játék.

- Az ezüstérem a Vasas szempontjából milyen eredménynek számít? Mi volt a hivatalos cél? Mit vártatok magatoktól?

- Ugye, ez a csapat az OB II-ben is játszik. Nálunk, felém az elvárás az OB II megnyerése volt és az ifiben a döntőbe jutás. Bajnoki címet nem vártak el, azt várták el, hogy a döntőbe jussunk és azt teljesítettük is.

Nagyon nehéz mit mondani, mert jó pár játékostól elbúcsúzunk. Szóval azért engem is megérintett érzelmileg ez a mérkőzés, de talán egy kicsit mindannyian többet vártunk tőle.

- Hogyan tovább? Hányan maradnak? Hányan mennek el? És veled mi van?

- Ha jól számoltam, hat játékos öregszik ki ebből a korosztályból. Nem mindenki marad a klubnál, van akmégi tovább tanul, van aki elhagyja az országot. Egy biztos, ez a csapat így utoljára játszott együtt. Én maradok egy évet, mert egyéves szerződésem van.

- Köszönöm szépen. Jó pihenést kívánok.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)


vlv-képek