FACEBOOK

Az Eger is bejelentette új igazolásait

Az Eger is bejelentette új igazolásait
hozzászólás, 2017.06.02.

A bajnoki ezüstérmes két szerb és egy görög játékost igazol. Dabrowski Norbert szerint kicsit változni fog a csapat játéka.

A klub honlapján pénteken kora délután tették közzé az új igazolásokról szóló hírt és a ZF-Eger 2017-18-as keretének névsorát.

DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) vezetőedző a vlv-nek:

- Posztra, a távozó három játékosunk (Borisz Vapenszki, Milos Csuk és Erdélyi Balázs - a szerk.) helyére igazoltunk. Sztrahinja Rasovics a kapásoldalon játszik majd 4-es vagy 5-ös pozícióban. Fiatal, de már rutinos játékos. Be akar kerülni a szerb válogatottba, ezért nagy ambíciókkal érkezik, szeretne nálunk bizonyítani.

A rossz kéz oldalon szereplő, stabil görög válogatott Vlahopulosz korábban az Olympiakosztól a Posillipóhoz igazolt, ahol kicsit kikerült az európai topvízilabda vérkeringéséből, azt reméli, hogy az Egerben játszva újra reflektorfénybe kerülhet a klubszezonban is.

A Ferencvárostól érkező Marko Avramovics személyében reményeink szerint gyors és megbízható játékossal bővül a keret, ő mindkét oldalon bevethető. (Avramovics magyarnak számít, így nem terheli az idegenlégiós kontingenst - a szerk.)

A pénteken bejelentett igazolásokkal kicsit új korszak kezdődik a ZF-Eger életében. Bár továbbra is azt az utat járjuk, hogy nem világsztárokkal, hanem csapatot összekovácsolva igyekszünk jó eredményeket elérni, most úgy látom, hogy a játékunk valamennyire változni fog.


A ZF-Eger 2017-18-as kerete:

Csiszár Boldizsár, Braniszlav Mitrovics (kapusok)

Angyal Dániel, Marko Avramovics, Bedő Krisztián, Biros Barnabás, Uros Cuckovics, Decker Ádám, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kovács Gergő, Lőrincz Bálint,  Sztrahinja Rasovics, Angelosz Vlahopulosz (mezőnyjátékosok).

Edzők: Dabrowski Norbert és Petrovai Márton

Címkék:
Eger átigazolás