FACEBOOK

Vb-jegyek vásárlása - óvatosságra intenek a szervezők

Vb-jegyek vásárlása - óvatosságra intenek a szervezők
hozzászólás, 2017.05.17.

A szervezők azt javasolják mindenkinek, hogy a nyári budapesti világbajnokságra a vizes vb hivatalos oldalán elérhető jegyértékesítő oldalon keresztül vásároljanak belépőt. Egyrészt így a vételt nem terheli semmilyen extra költség, másrészt "a szervezők csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelősséget vállalni".

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni minden idők legnagyobb hazai sporteseményére, a vizes világbajnokság hivatalos oldalán keresztül tegyék meg. A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. A jegyárak kialakításánál az volt a cél, hogy minél többen szurkolhassanak a  a versenyeken, a családok pénztárcáját ne terhelje meg a belépő vásárlása.

A 17. FINA Világbajnokság jegyértékesítése 2016 decemberében indult, azóta 90 ezer jegy kelt el. Ez a szám a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog. A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a Bp2017 Nkft., figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is. A következő jegykontingens megnyitásakor minden jegy elérhetővé válik.

A Szervező Bizottság és a Bp2017 Nkft. úgy alakította ki a jegyárakat, hogy minél többen tudjanak belépőt vásárolni és a helyszínen szurkolni a sportolóknak. A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. Minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül. A különböző internetes fórumokon vásárolt jegyek árai ezért jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózatán elérhető belépők árai. A Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózata a Ticket Express / Eventim jegyirodák, a szervezők csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

A Világbajnokság hivatalos oldala:


http://www.fina-budapest2017.com/hu/jegyvasarlas

Kapcsolat: ticket@fina-budapest2017.com

Címkék:
vb jegyek Budapest