FACEBOOK

Eger-Primorje Rijeka 12:12

 Eger-Primorje Rijeka 12:12
hozzászólás, 2016.04.30.

Hosszú rövidzárlat miatt egy már megnyert meccs csúszott ki az egriek kezéből - nagy kár érte. Nyilatkozatok, gólok, fotók.

Bajnokok Ligája, főtábla, 9. forduló

A csoport

Olympiakosz-Spandau 04 12:3 (3.1, 3:2, 4:0, 2:0) (az egyik játékvezető Kun György volt)
G.: Funtulisz 4, Murikisz, Vlahopulosz 3-3, Milonakisz, Genniduniasz, ill. Saudadier, Mateo Csuk, Jüngling

Herceg Novi-CNA Barceloneta 5:6 (2:2, 1:2, 0:1, 2:1)
G.: Rangyics 2, Ukropina, Moskov, Spaics, ill. Minguell, Espanol, Tahull, Fernandez, V. Rasovics, Famera

Eger-Primorje Rijeka 12:12 (5:3, 2:2, 2:4, 3:3)
G.: Hárai, Erdélyi 3-3, Zalánki 2, Hosnyánszky, Bedő, Cuckovics, Vapenszki, ill. Muslim 3, Boskovics, Setka, Echenique 2-2, Petrovics, Krapics, Dedovics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE


vlv-képek, Monoki Nikolett felvételei


VLV-VIDEÓK (DigiSport):

1:0 - Hárai csavargólja

2:0 - Zalánki első gólja

3:0 - Bedő gólja

3:1 - Boskovics első gólja

4:1 - Hosnyánszky gólja

4:2 - Muslim első gólja

5:2 - Hárai második gólja

5:3 - Petrovics gólja

6:3 - Erdélyi első gólja

7:3 - Erdélyi második gólja


7:4 - Boskovics második gólja

7:5 - Setka első gólja

7:6 - Muslim második gólja, ötméteres

8:6 - Zalánki második gólja

8:7 - Muslim harmadik gólja

8:8 - Krapics gólja

8:9 - Setka második gólja

9:9 - Hárai harmadik gólja

10:9 - Cuckovics gólja

10:10 - Dedovics gólja

11:10 - Erdélyi harmadik gólja, ötméteres

11:11 - Echenique első gólja

12:11 - Vapenszki gólja

12:12 - Echenique második gólja



Dabrowski Norbert a DigiSportnak


- Norbi, nem hazudtolta meg magát a csapat. Most ugye nagyon szoros mérkőzést játszott a Rijekával, ahogy ebben a szezonban többször már. Nem sikerült a győzelem, pedig benne volt akár egy nagyobb arányú győzelem is. Mi történt?

- Úgy érzem, hogy volt egy periódus, amikor nagyon jól játszottunk. Nyilván nem azt mondom, hogy elkényelmesedtünk, mert azért ez a Bajnokok Ligája, itt látszik, hogy nem lehet. Sajnálom, mert ezzel elvesztettük a sanszunkat az elődöntőre, az egyiket, de még van, úgyhogy mindenesetre én úgy érzem ugyanaz a meccs volt mint Rijekában, csak még nagyobb esélyünk volt nyerni és ezért nem kikaptunk, mint ott, hanem döntetlen lett. Ennyi a különbség.

- Ott a harmadik negyedben, mintha egy picit a csapat elvesztette volna a fonalat, az ellenfél viszont nagyon-nagyon megtalálta. Mi okozhatta ezt? Pedig az elején úgy tűnt, hogy a csapat nagyon ott van fejben és meglehet ez a mérkőzés.

- Én úgy érzem, hogy mi hoztuk magunkra őket, kicsit kényelmesebbek voltunk, a helyzeteink megvoltak és nem tudtunk nagyobb arányú vezetést szerezni. És így ők szépen lassan elkezdték ledolgozni a hátrányukat, sőt meg is fordították  a mérkőzést, viszont annak örülök, hogy utána nem estünk össze fejben.

- Változtat vagy változtathat ez az eredmény bármit azon, hogy hogyan utaztok ki Athénba. Milyen célkitűzéssel?

- Nyilván nem. Mindenképpen minden meccset megakarunk nyerni és ahogy a játékosaimat ismerem, abban a pillanatban, ahogy a bíró belefúj a sípba, nem fognak számolgatni. Ők erre vannak kódolva, hogy nyerjenek. Az a nehézség, hogy az athéni túra már a bajnoki rájátszásba van, de hát én azt gondolom,  hogy nem kell számolgatni, játszani kell, hiszen ez hozzá tartozik a programhoz.

- Köszönöm szépen, sok sikert kívánok a folytatáshoz is.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Erdélyi Balázs a DigiSportnak


- Balázs, téged választottak a kommentátoraink a mérkőzés legjobbjának. Felemás mérkőzés volt ez a mai, hiszen nagyon jól kezdett a csapat és aztán a harmadik negyedben mintha valami történt volna.

- Köszönöm szépen, először is. Az történt igazából, azt gondolom, hogy találtak egy-két szép, de ugyanakkor talán szerencsés gólt is, olyan emberek, akiktől nem feltétlen vártuk, szépen eltalálták, egyszer-egyszer. Én nem gondolom, hogy nagyon összetörtünk volna, ezután is sikerült váltanunk és lőttünk gólt, tehát még utána vezettünk, ha jól emlékszem végig, talán egyszer vezettek a negyedik negyedben, de akkor is rögtön fodítottunk. Roppant dühös vagyok most, mert azt gondolom, hogy többször megnyert mérkőzésen buktunk pontot, ezáltal elbuktuk a csoportelsőség lehetőségét is.

- Az első lehetőséget, már arra, hogy bejussatok egyből a final six elődöntőjébe egyenes ágon, de még van lehetőség. Változtat ez bármit azon, hogy hogyan utaztok, milyen hozzáállással utaztok ki Athénba, az utolsó csoportmérkőzésre?

- Azt gondolom, hogy nem, mert ha jól számoltam, bár nem vagyok benne biztos megmondom őszintén, még mindig kell pontot szerezni ahhoz, hogy biztosan meglegyen a csoportmásodik hely, így hogy a Barceloneta nyert, ha jól hallottam, tehát mindenképpen kell ott is a pontszerzés, a győzelem.

- Köszönöm szépen. További sok sikert kívánok a folytatásban is, a bajnoki rájátszásban is.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)


A csoport állása kilenc forduló után:

1. Olympiakosz 21,
2. Eger 16,
3. CNA Barceloneta 15,
4. Primorje Rijeka 12,
5. Spandau 04 4,
6. Jadran Herceg Novi 3 pont


Eurokupa-döntő, visszavágó

Brescia-Sintez Kazany 12:6


A Brescia 23:10-es összesítéssel nyerte meg a kupát.