FACEBOOK

Újabb kétkapu - megint egy kicsit előrébb vagyunk

Újabb kétkapu - megint egy kicsit előrébb vagyunk
hozzászólás, 2016.03.24.

Csütörtökön csak délután volt edzés, délelőtt pihenhettek a fiúk - rájuk is fért. Edzésriport a Komjádiból.


A felkészülés programjain készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

A kétkapu ugyanúgy kemény küzdelmet hozott, mint a szerdai. Volt, hogy a spanyolok vezettek, majd fordult a játék képe, szoros meccs volt ez is.

A szövetségi kapitány az első szünetben leteremtette a fiúkat, de a másik oldalon is egyre vehemensebb a szövetségi kapitány - meglátjuk, mi lesz péntek este, az utolsó kétkapun. Egy biztos, a spanyolok nagyon erősek, még Rióban is okozhatnak meglepetést.

A kapusaink közül ezúttal Nagy Viktor pihent, Az első két negyedben Lévai Márton védett, őt Bisztritsányi Dávid váltotta.

Az aranyéletnek vége, pénteken már ismét délelőtt és délután is foglalkozások lesznek, de a hétvége teljesen szabad lesz a fiúknak, ez adhat némi reményt a megpróbáltatások elviseléséhez...

VLV-VIDEÓK:


Benedek Tibor a vlv-nek


- Szervusz Tibor! Hát ma valahogy a szünetekben idegesebb voltál, mint tegnap. Rá lehet erre kérdezni, mi volt ennek az oka?

- Néha idegesebb vagyok, néha kevésbé.

- Gondolom a játék miatt, nem?

- Nem. Tegnap is lett volna okom, szerintem ez egy megérzés. Van amikor úgy érzem, hogy ez kell, van amikor úgy érzem, hogy nem kell. Most úgy éreztem, hogy voltak olyan helyzetek, amiknél ez kellett.

- Milyen volt a mai meccs?

- Összességében szerintem jobb volt, mint a tegnapi, de azt gondolom, hogy ez a három egymás után fogja megadni az összképet, hogy hogy tudunk meccsről-meccsre jobban játszani. Szerintem ma jobbak voltunk, mint tegnap. A fórarányunk még mindig gyenge, azon javítanunk kell. Kicsit átlátható még az emberelőnyünk az ellenfélnek. Kicsit jobban el kell játszani azoknak, akik éppen nem akarnak gólt lőni, hogy ők is gólt akarnak lőni, és akkor veszélyesebb lesz az egész támadásunk.

- Holnap megint egy kemény napotok lesz, délelőtt, este. Az esti utolsó spanyol kétkapu lesz az utolsó lehetőséged, hogy dönts. Mikorra várható, hogy a tizenhármas csapatot nyilvánosságra hozod? Már holnap este?

- Szerintem hétfőn.

- Hétfőn csak?

- Szombat vasárnap szünet van, úgyhogy nem akarom elrontani senkinek a szünetét. :-)

- Ez egy nagyon szociális dolog a részedről...

- Köszönöm!

(Lejegyezte: Kerbi)



Bátori Bence a vlv-nek


- Bence, gratulálok, nagyon jó volt ez. Kemény meccs volt, hogy értékeled?

- Üdvözlöm az olvasókat! Igen, és ami a legfontosabb, hogy sokkal jobb volt, mint tegnap. Mondjuk, ma délelőtt rá tudtunk pihenni, és tényleg jó meccs volt, kemény volt, úgyhogy jó.

- Fontos gólt lőttél a végén. Hogy érezted, hogy ment a játék?

- Igen, az elején volt lehetőségem, azt nem sikerült belőni, a végén pedig fontos szituációban ugyanazt a helyzetet be tudtam lőni. Örülök neki, de nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget ennek.

- Hogy telnek a napok? Azért így, hogy reggel, délelőtt, délután, este, ez így kicsit húzós.

- Igen, azért mondtam, hogy ma délelőtt volt egy kis pihenőnk. Az ezt megelőző két nap tényleg nagyon kemény volt, szárazföldi munka, vízi munka magunkban. Holnap is nagyon kemény napunk lesz, reggel egy kis szárazföldi edzés magunkban, és este ismét egy kétkapu, de azt mondom, hogy most ennek a hétnek ez a lényege, hogy egy kicsit elfáradjunk, és taktikailag fejlődjünk, ami már tegnap óta is sikerült. Biztos, hogy a jövő héten egy kicsit könnyebbek lesznek az edzések.

- Köszönöm.

(Lejegyezte: Vona Lilla)


A jelenlegi keret:

Bisztritsányi Dávid, Nagy Viktor, Lévai Márton - kapusok,
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő - mezőnyjátékosok.


AZ ÁPRILIS 3-10-I TRIESZTI OLIMPIAI SELEJTEZŐTORNA PROGRAMJA



variációk egy témára - vlv-képek



vlv-képek a csütörtök esti esti kétkapuról