FACEBOOK

Az egriek szerint műhiba a Kovács Gergő-gól, de nem óvnak

Az egriek szerint műhiba a Kovács Gergő-gól, de nem óvnak
hozzászólás, 2016.03.09.

Nagy port kavart a vlv videója a keddi Honvéd-Eger bajnoki utolsó pillanatairól. A ZF-Eger hivatalosnak tekinthető állásfoglalást tett közzé a klub honlapján a mérkőzés utolsó másodpercében esett góllal kapcsolatban.

Az egriek a vlv által készített videófelvétel alapján tekintik bizonyítottnak, hogy 10:11-es állásnál, a meccs végén félpályán túlról lőtt Kovács Gergely-gól szabálytalan volt, mert a találkozó befejezését jelző dudaszó azt megelőzően megszólalt, hogy a játékos kezét elhagyta volna a labda.

A cikk idézi a klubelnököt, Bárány Attilát, aki elmondta: sajnálatos, ami történt, s ez alapján meg lehetne óvni a mérkőzést, de nem teszik ezt. Az elnök úgy ítéli meg, hogy az erőviszonyok alapján és a Honvéd remek játéka ellenére is simán be kellett volna gyűjteniük a három pontot. "A tény azonban az, hogy Hárai gólját nem adták meg, a rendes játékidő leteltét követően pedig gólt ítéltek. "

Mint a cikk fogalmaz, ezennel az ügyet a klubelnök lezártnak tekinti, mert azt szeretné, ha már mindenki a szombaton sorra kerülő nagyon fontos Bajnokok Ligája-mérkőzésre koncentrálna, amit a Herceg-Novi-ellen kell megvívniuk az egrieknek.

VLV-TUDÓSÍTÁS A MÉRKŐZÉS ÖSSZES GÓLJÁVAL, FONTOSABB JELENETÉVEL

A CIKK AZ EGRI KLUB HONLAPJÁN

A mérkőzés utolsó másodpercei a vlv felvételén: