FACEBOOK

Sosem látott kupaprogram - szerdai tévé- és jegyinformációk

Sosem látott kupaprogram - szerdai tévé- és  jegyinformációk
hozzászólás, 2016.02.07.

A magyar férfi klubvízilabdázás történetében ilyen talán még nem volt: szerdán négy magyar csapat játszik fontos kupameccset itthon és külföldön, s valamennyi mérkőzést közvetíti televízió. Két klub itthon szerepel, a Szolnok a Pro Reccót fogadja, a Szeged pedig Hódmezővásárhelyen próbál túljutni a Brescián, hogy Eurokupa-döntőt játszhasson. Program és jegyinformációk.

A legnagyobb figyelem magyar részről most az Eurokupára irányul, hiszen szerdán lesz a kupasorozat elődöntőinek visszavágója. A Szegednek mindössze egy gól a hátránya az olasz Bresciával szemben, miután február 3-án 9:8-ra kapott ki idegenben.

Eurokupa elődöntő, visszavágó

Február 10., szerda


18.00 Szeged-Brescia (Hódmezővásárhelyen!) - DigiSport1, vlv (szöveges élő)

Juhász György szakosztályigazgató a vlv-nek elmondta, hogy hétfőn 12 órakor Hódmezővásárhelyen, az uszoda pénztárában kezdődik meg a jegyárusítás, kedden 12 órától a szegedi sportuszoda Diapolo sportboltjában is megvehetik a drukkerek a belépőt. Szerdán, a meccs napján 17 órakor nyit a vásárhelyi uszoda pénztára, még akkor is lehet majd jegyet vásárolni - ha addigra nem fogynak el a belépők, ugyanis 700 ülőhely van az uszodában, s a rendezők telt házra számítanak. A jegyár egységesen 1.000.- forint, a belépés 6 éven aluliaknak ingyenes. 

A klubnál kérik a szurkolókat, hogy minél nagyobb létszámban legyenek ott, buzdítsák a csapatot, amelynek nagy szüksége lenne a nemzetközi sikerre, a kupadöntő elérésére az Eurokupában.


Bajnokok Ligája, főtábla, 6. játéknap

A csoport


19.30 Spandau-Eger - DigiSport, vlv (szöveges élő)

B csoport

19.00 Galatasaray-OSC - M4 Sport 20.30, felvételről

20.00 Szolnok-Pro Recco - Sport1, vlv (szöveges élő)

Szolnokon máris nagyon nagy az érdeklődés a szerdai bosszantó vereség "visszavágója" iránt. A jegyárusítást megkezdték: az Aréna pénztárában hétköznap 8 ás 19 óra között vásárolható a belépő. A jegyár a Szolnokon szokásos: a felnőtt jegy 1.500.- Ft, a diák és nyugdíjas 1.000.- Ft.


Mohi Zoltán ügyvezető igazgató a vlv-nek elmondta, hogy 1.100 hely van a lelátókon, valószínű a telt ház, mert nem csak Szolnokról, hanem a város határain kívülről is nagyon sokan érdeklődnek a meccs iránt.

Bővebb felvilágosítás, jegyrendelés, elővétel:  jegyrendeles@vizilabda-szolnok.hu vagy a 70/378-9344 telefonszámon.