FACEBOOK

Szolnok-Eger következik

Szolnok-Eger következik
hozzászólás, 2015.11.06.

A bajnokság 7. fordulójában tévés meccsen találkozik az A csoport két legerősebb csapata. Hétvégi program és rangadóelőzetes:

e-On OB1, alapszakasz, 7. forduló

A csoport

November 7. szombat


16.45 Tatabánya-BVSC
19.00 Miskolc-Szeged
20.30 Szolnok-Eger - M4, vlv (szöveges élő)

November 9., hétfő

19.00 Szentes-Kaposvár - M4

B csoport

November 7., szombat

18.30 Honvéd-KSI
19.00 Pécs-Debrecen
19.00 UVSE-Vasas

November 8., vasárnap

18.00 OSC-FTC - M4


LŐRINCZ BÁLINT (ZF-Eger) a vlv-nek:

- A szezon egyik legfontosabb meccse következik számunkra. Igazából régebb óta erre a mérkőzésre készülünk, már a Szentes ellen is ennek szellemében játszottunk, gyakoroltunk taktikai elemeket. Úgy gondolom, hogy felkészültünk a Szolnokból, s nem azért megyünk, hogy "esetleg" meglepetést okozzunk, "talán" elcsenjünk egy pontot, hanem azért, hogy győzzünk és hazavigyük a három pontot. Ez a célunk és mindent meg fogunk tenni, hogy sikerüljön.

Természetesen megnéztük a Szolnokot, Norbi (Dabrowski Norbert vezetőedző - a szerk.) nagyon jól felkészített minket, kidolgoztuk azt a taktikát, ami győzelemhez vezethet, meglátjuk, hogy sikerül-e megvalósítani. Ha mindenki azt csinálja, amit megbeszéltünk, akkor szerintem sikerülhet.

A Szolnok tele van remek játékossal, jó lövőik vannak; a centerek, a kapusok is kiválóak, de szerintem nálunk is hasonló a helyzet, azt hiszem, pici dolgok fognak dönteni ezen a meccsen, az, hogy melyik csapat lesz ott jobban fejben, melyik akarja jobban a győzelmet, vagyis a pillanatnyi állapot.

Van  egy kis fáradtság a csapatunkon, ezt én magam is érzem, hiszen az elmúlt hétvégén négy kupameccset játszottunk, majd Szentesre utaztunk, ahonnan meccs után későn értünk haza, de ilyenkor nincs helye semmilyen kifogásnak, a Szolnok is ugyanilyen programot teljesített. Ezen a meccsen mindent kiadunk magunkból, fejben is és fizikálisan is maximálisan odatesszük magunkat. Jó eredményt szeretnénk elérni.

FÜLÖP BENCE (Szolnoki Dózsa Közgép) a vlv-nek:

- Nagyon komoly videoelemzésekkel és a múltbeli tapasztalataink összegzésével készültünk. A kemény edzések után csütörtök este már egy játékos, jó hangulatú, "kedvcsináló" edzésünk volt, részben a lazítás kedvéért, részben azért, hogy ne görcsösen készüljünk erre a fontos mérkőzésre.

Sokat gyakoroltuk a taktikai elemeket, bár a legfontosabb dolgot nem tudtuk: az ellenfél jól ismert góllövő játékosainak semlegesítését, hiszen ők nem voltak itt :-).

Az Eger nagyon erős csapat, jó játékosokkal, jó kapussal, válogatottakkal. Agresszív játékot játszanak, az a személyes tapasztalatom, hogy ha ellenük játszunk, minden támadás "fáj", kemény stílusban próbálják ráerőltetni az akaratukat az ellenfélre. Szerintem ez lehet a győzelem kulcsa, vagyis, ha sikerül ezt a szándékukat megakadályozni, akkor nyerünk.

Ami minket illet, jó formában vagyunk, én személy szerint nagyon jól érzem magam, de szerintem a többiek is. Nem játszottunk mostanában nehéz mérkőzéseket, szerintem nagyon jó állapotban van a csapat. A legutóbbi meccseinken végig vitt minket a lendület, az állóképességünkkel biztosan nem lesz gond. Igyekszünk az Eger ellen is gyors játékot produkálni, sok lefordulást is tervezünk, bár azért ők is elég gyorsak.

Mindenképpen győznünk kell, ha jó eredményt akarunk elérni idén is a bajnokságban, márpedig jó eredményt akarunk elérni...