FACEBOOK

Gór-Nagy Miklós: ,,Jól nézett ki...,,

Gór-Nagy Miklós: ,,Jól nézett ki...,,
hozzászólás, 2014.11.07.

Természetesen a legutóbbi csodagól volt a vezető téma, amikor Gór-Nagy Miklóst faggatta pénteken a Reggeli Start műsorvezetője, Szombathy Pál.

Miki elismerte, hogy a Szeged-Eger-meccsen lőtt különleges góljánál kellett a szerencse. A labda kicsit magasan jött, s bár gólt szeretett volna húzni, arra volt csak módja, hogy kicsit belekapjon. Azzal viszont, ahogy épphogy hozzáért, lelassult a labda mozgása, az íve megváltozott, magasabb lett, így a laszti a kapus felett, lassú ütemben behullott a kapuba.

Érdekesség, hogy a játékos láthatóan nem erre az egyébként az Index címlapjára is kikerült (Gór-Nagy góljára nincsenek szavak) gólra bolt büszke, hanem inkább a Szolnok elleni BL-találkozón "elkövetett", góllal végződött ejtésére. Ez utóbbi kapcsán elmondta, ezt a mozdulatsort valóban sokat gyakorolta, ezt még annak idején a Honvédben kezdte el, s a mostani meccs után sms-t is váltott Vad Lajossal, aki azt írta neki: "Lám-lám, megtanulja, aki gyakorolja!"

Az ejtésgólt tudatosnak nevezte Miklós, míg a másikkal kapcsolatban elismerte a véletlen, a szerencse szerepét. Azért megjegyezte: "Jól nézett ki..."


Gór-Nagy ejtésgólja (OSC-Szolnok)


Gór-Nagy gólja (Szeged-OSC)

A teljes péntek reggeli beszélgetés: