FACEBOOK

Tyler Martin a SportKlubban üzent Palvin Barbarának

Tyler Martin a SportKlubban üzent Palvin Barbarának
hozzászólás, 2014.03.22.

Egészen impozáns előkészítéssel tér vissza a vízilabda-közvetítések világába a SportKlub televízió, amely szombaton 13.45-től élőben adja a Fradi-Honvéd meccset. Megmutatjuk a különleges videókat.

A SportKlub stábja a Népligetben játszó három ausztrált szemelte ki, hogy meccselőzetesében beszámolót kérjen a fiúktól budapesti élményeikről. A meglehetősen bulvárosra sikeredett videó megtekintése után az emberben az marad meg, hogy ezek a srácok rohadtul jól érezhetik magukat Budapesten, ez lejön az arcukról, csak mosoly és mosoly folyamatosan! Női olvasóink számára közöljük, hogy hajtani a három közül csak egyre érdemes, mert Joel Swiftnek már van barátnője, Tyler Martin és Aidan Roach "még keresi magyar menyasszonyát". (Érdemes sietni, mert lehet, hogy Palvin Barbara gyorsan válaszol az alábbi videóban neki intézett üzenetre!)

 


A Honvéd külföldijének, a japán Koji Takeinek a története talán még három ausztráléval is felér. Már az különleges, ahogy Japánból Budapestre került (Gergely Pista szúrta ki tavaly Cseljabinszkban, a Világliga szuperdöntőjében), aztán az se semmi, hogy kifogástalan és KIZÁRÓLAGOS japántudása ellenére minden feladatot megért és elsőre végrehajt. Kiderül a videóból, hogy a csapat fiatal tagjai mutatják meg neki a város útvonalait, s ma már egyedül használja a hármas metrót. (Nősülési szándékáról nem kapunk információt.)

 


A Fradi-meccsre készülő honvédosok egyik edzésére nem tudott elmenni Vad Lajos, mert hirtelen megbetegedett. A csapat idősebb játékosai, olimpiai bajnokai vették kézbe a dolgot és "külső információk szerint" erősebb edzést tartottak, mint amilyeneket a mester szokott. Csoda-e ha - kizárólag szeretetük jeleként - annyira visszavárták Vad Lajost?!

 


Végül egy igazi különlegesség: Szabó Zoltán, a SportKlub pólós szakkommentátora nagy elszántsággal végzi az alapozást, hogy mai visszatérése zökkenőmentes legyen. Íme: