FACEBOOK

USA-Magyarország 9:5

USA-Magyarország 9:5
hozzászólás, 2012.06.01.

Az edzésektől fásult magyar válogatott péntekre virradóra is vereséget szenvedett a nagyon motiváltan játszó amerikai csapattól a kaliforniai felkészülési túrán, Newport Beachen.


Élő közvetítésünk az amerikai szövetség twitterbejegyzéseinek segítségével.

https://twitter.com/#!/USAWP/

Biztató előjel, hogy Tony Azevedo (aki az első meccsen hat gólt lőtt nekünk), néhány órával a meccs kezdete előtt maga írta be a Twitter-oldalra: készen áll a találkozóra és nem gondolja, hogy a mai meccsen sokat hagyják majd őt lőni...

Azevedo góljával 1:0 az USA-nak...

Azevedo - 2:0 - nem hiszem el...

Alexander góljával 3:0 - vége az első negyednek.

Szépítettünk (magyar gólszerzőt sosem írnak) - 3:1, két és fél perc van még hátra a második negyedből.

John Mann betalál, 4:1, térfélcsere

Magyar góllal kezdődik a harmadik negyed - 4:2

Nem sokáig örülhetünk - 5:2

Megint mi jövünk - 5:3

Krumpholz góljával 6:3. A negyedből 2.13 van hátra

Varellas talál be - 7:3 - itt van vége a harmadik negyednek

Mann második gólja nyitja az utolsó negyedet - 8:3

Újabb magyar találat, ötméteresből - 8:4

Még közelebb kerülünk, 8:5, de már csak 2,47 van hátra

Hudnut visszaállítja a négygólos amerikai előnyt 9:5

VÉGE A MÉRKŐZÉSNEK

USA-MAGYARORSZÁG 9:5 (3:0, 1:1, 3:2, 2:2)

Newport Beach
USA: Moses, Varellas 1, Hudnut 1, Powers, A. Wright, Alexander 1, Beaubien, T. Azevedo 3, Bailey, Hutten, J. Smith, C. Lapin, J. Mann 2, Buckner, Krumpholz 1. Szövetségi kapitány: Terry Schröder
Magyarország: Nagy V., Katonás, Madaras 2, Varga Dénes 1, Kásás, Hosnyánszky, Kiss G. 1, Kis G., Varga Dániel 1, Steinmetz Á., Hárai, Varga T., Vámos, Baksa. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Gól - emberelőnyből: 5/8, ill. 2/8
Gól - ötméteresből: -, ill. 1/1

A magyar csapat kapuját az első két és fél negyedben Nagy Viktor, azt követően Baksa László védte.

Válogatottunk legközelebb Kanadával játszik, hétfőn, Vancouverben.


KEMÉNY DÉNES a vlv-nek:

- Volt, aki a délelőtti erős, közel háromórás edzéstől, volt aki esetleg a tegnapi szabadnap kikapcsolódásától, de az egész csapat nagyon fásultan játszott, különösen támadásban. Borzasztó lövőteljesítményt nyújtottunk, de nem aggódom, mert nyilvánvalóan látszanak a javulási lehetőségek. Az azért egyértelmű volt, hogy ők rákészültek, fölpörögtek, nekünk pedig ez nem sikerült.

Mondom, nem tudom, hogy ezt a folyamatos, erős edzések okozták, például a délelőtti, vagy inkább a pihenőnapból való visszazökkenés. A korábbi sérültek még nem épültek fel, viszont Biros és Szécsi is megsérült, őket sem tudtam játszatni. Szécsi valószínűleg védett volna, de ez a vereség nem kapuskérdés volt. Holnap utazunk Kanadába, dolgozunk tovább.


Terry Schröder (USA) a magyar csapatról: "Az olimpián egész más lesz."


VARGA DÁNIEL a vlv-nek:

- Öt napon belül kétszer kikapni az amerikai válogatottól önmagában nem jó érzés, még akkor sem, hogyha valós kifogásokat tudnék találni a vereségek okának megmagyarázására. Az biztos, hogy valamit elhibáztunk, annak ellenére, hogy még csak olyan állapotban vagyunk, amilyenben két hét után lenni kell. Akkor sem fér bele, hogy két sima meccsen kikapjunk, mert azért ennek olyan következménye is lehet, hogy az amerikaiak az ellenünk játszott következő mérkőzésen magabiztosabbak lesznek. Illetve, azért ez nekünk sem tesz jót. Lehet rosszul játszani a sok edzés miatt, de nem jó, hogy fölénk kerekedtek és nem kellett vért izzadva megszenvedniük a magyarok elleni négygólos győzelemért. Kicsit azért jobb lett volna a szánk íze, ha az ellenfél játékosai legalább úgy jöttek volna ki a vízből a végén, hogy szinte beledöglöttek és csúcsteljesítményt nyújtottak. Ugyanakkor azért azt mondom, hogy ezzel az eredménnyel nem érdemes sokat foglalkozni. Úgy gondolom, ők már elérték a teljesítőképességük közel maximumát, előttünk meg még egy nagyon hosszú út áll, ami a fejlődésről és az előrelépésről szól.

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Rosszul kezdődött, 3:0 volt oda az első negyed és ez megadta az alaphangot. Elöl igazán a harmadik negyedre találtunk magunkra. 5:3 volt a legszorosabb eredmény, de ennél nem tudtunk közelebb kerülni.

Ők nyilván előrébb járnak a felkészülésben, de ennél akkor is szorosabb mérkőzésre számítottam. Javulnunk kell mindenben.

A magyar válogatott péntek délután teszi át székhelyét a kanadai Vancouverbe, ahol közös edzések mellett két hivatalos mérkőzést is játszik a kanadai válogatottal.

43 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs36009
2012.06.03. 22:51

jozsi47! Olvasd már el a többi hozzászólást! Miért az enyémmel van problémád, az amcsiknak szurkolsz? A magyar válogatott oldalán engedtessék már meg hogy nekik szurkoljak, ha te nem nekik szurkolsz ne írj ide vagy beszélj a pszichiátereddel ha ennyire képben vagy a témában! Még szerencse hogy kulturált hozzászólásod nem sérti a moderációs alapelveket...

jozsi47 hozzászólása
jozsi4736008
2012.06.03. 22:29

balzs! Te súlyosan pszichiátriai eset vagy! Kezeltesd maga!.Mielőtt kárt tennél valakiben.Ha csak magadban tennél kárt az persze nem bánnám egy cseppet sem.

mikasa1 hozzászólása
mikasa136007
2012.06.03. 09:26

Hááát biztos nem cukrot csent a közértben Török sem,és ezért nem mehet még a csapat környékére sem. Keyes,Younger,Turzai,Kiss Csaba,is jó helyen veheti a csirkemellfilét.

toldo hozzászólása
toldo36006
2012.06.03. 06:35

:D

szerk hozzászólása
szerk36005
2012.06.03. 00:45

Tisztelt Toldo! Sajnos megint törölnöm kellett a kommentedet. Számtalanszor leírtuk, hogy alul vannak a moderálási alapelvek. Minden moderált kommented megsértette az abban foglaltakat. Ha azt állítod, hogy Szegeden doppingolnak, tegyél rendőrségi feljelentést. Azt majd megírják a lapok (tudod, a függetlenek), onnan meg majd átvesszük mi is. De nem a véleményedet, hanem a feljelentés tényét. Nem kell hogy válaszolj!

APREAND hozzászólása
APREAND36003
2012.06.02. 23:07

Tisztelt Szerkesztőség! A hasonló hozzászóló vélemények , nem pofátlanságok,ezek lelki bánatok,sérültségek...Itt ki tudják adni magukból hétköznapi sérelmeiket,csak nem értem miért ezt az oldalt választották. Javaslatom nekem is ,hogy nyisson egy \"igazsági oldalt\"ahol a vele hasonlók elmondhatják vélt sérelmeiket.Ott meg lesz az összhang. Ezt az oldalt nem kötelező olvasni,nem is kell vele egyet érteni.Sőt lehet kritizálni,véleményt ütköztetni,de nem politizálni,sérelmeket bele vinni,mocskolkodni,sárt dobálni... ez Sport oldalnak indult,és remélem az is marad,ha vissza terelik a helyes mederbe.!!!

bors hozzászólása
bors36002
2012.06.02. 23:04

A kritikákkal meg kell várni az olimpia végét: ha nem lesz sikeres a csapat - és itt nem feltétlenül az aranyra gondolok - akkor jogos lehet a bírálat. Szerintem ez a csapat - ha kijön a lépés - mindenképpen dobogó-esélyes, és a mezőnyt nézve bármilyen színű érem nagyon szép eredmény lenne. Szerintem: az amcsik nem lesznek a négyben!

szerk hozzászólása
szerk36001
2012.06.02. 22:22

Tisztelt Toldo! Mivel a pofátlanságnak is van határa, javaslom, csinálj egy olyan oldalt, ahol \"az igazság is megjelenhet\". Nem tudom, minek jársz ide, ha csak fikázod az oldalt és az itt megszólalókat. Kérlek, a jövőben ne tedd.

APREAND hozzászólása
APREAND36000
2012.06.02. 22:13

Tisztelt Szerkesztőség! Tudom,hogy Ti nem tehttek a beirtakról,de javsolnám hogy a kimoderálást fokozottaban kezeljétek. Ezt az oldalt tudom ,hogy nem azért nyitottátok anno,hogy elkeseredett emberek véleményét,bánatát (hogy kerül ide ATV,HIr tv..stb gyomort forgató csatronát nézegető véleménye)olvasgassuk. Legyen itt vizilabda rajongók,és űzők öszinte véleménye.A tőbbit küldjétek más fórumokra.Gondolom a jogotok meg van erre!.Hová jutunk ha már a Kemény Dénest kezdik támadni,hogy az Ő általa irányitott oldal ez?Kik ezek?Kit képviselnek?Mert nem minket vizilabda rajongógkat az biztos. Hajrá Magyar vizilabda,Hajrá Magyarok!!

toldo hozzászólása
toldo35999
2012.06.02. 21:41

Nem lenne rossz ötlet csinálni egy oldalt ahol az igazság is megjelenhetne cenzúra nélkül,mert van itt még miről beszélni!

toldo hozzászólása
toldo35998
2012.06.02. 21:36

Kedves Im! Köszönet,és igazad van,bár én most egy kicsit megsértődtem!:-) Őseim 1239-ben költöztek Magyarországra,Kötöny vezér vezetésével, és mint az én itt létem is mutatja,nem túristák voltak,voltunk. balzs Nem volt semmi vészes,csak leirtam az igazságot Szivós Marci sérüléséről,és ahogy hülyének nézett itt a vlv-n mindenkit,és persze a Török B. dopping ügyéről és volt egy két mondatt. Biráskodás:amig pesti dominancia van a küldésben,és a játékvezetők számában,amig az ellenőrök úgy végzik a munkájukat ahogy addig ne számits jobbra. P.l.: van olyan ellenőr akit a Szeged-Honvéd meccsen,le kellett cserélni,az időmérésről,Ő ebben az évben átlag 6-7 százezer Ft-ot keresett ezzel a tevékenységgel,de sorolhatnám,napestig.

im hozzászólása
im35997
2012.06.02. 20:09

Fajtát emlegető, csökkent értékű nicknevet választó szurkolótársunk nem tudja elviselni, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint ő. Mégegyszer megemlítem, nem a csapat ellen beszélek, hanem kifejeztem aggályomat, mely szerint nem tartom jó ötletnek a horrordrága, tengeren túli felkészülési túrát, amelynek eredménye nem biztos, hogy növeli a játékosok önbizalmát. Egy kis történelem, ha már a faj mint olyan szóba került: őskőkor óta lakott a mi kis hazánk. Rézkori ember, bronzkor stb... majd évezredeken keresztül -egészen a rómaiak hódításáig- a kelták, de itt éltek nagyszámban szerbek (pl az itteni római idegenlégiósok nagy része szerb volt és érdekes, hogy a törökök ellen magyar királyaink mindig szerb zsoldossereget vetettek be, ha valaki nem tudná...) de itt éltek gótok, illírek, horvátok, egyéb szláv törzsek. Attila jött középázsiából a hunokkal és számos középázsiai törzzsel a 350-es évek körül, tehát már akkor jócskán kevert népség voltunk, nem volt tiszta hun vérvonal sem. 550 körül jöttek az avarok, a türkök, újabb jó kis népkeveredés, majd érkeztek a magyarok. Azt ugye senki ne hiszi, hogy üres földet találtak és csak úgy beköltöztek és soha más nemzettel nem keveredtek? Nagyjából 100 középázsiai törzs jött Árpáddal, csináltak egy jó kis bizniszt a fehér gebével, majd ide turistáskodtak a kunok is 1055 táján. És ha hiszitek, ha nem, tatárok is kódorogtak errefelé szép számban. Biza volt itt kavarodás. Szó sincs tiszta magyar vérvonalról! Olyan ugyanis NINCS! Van bennünk minden! A tatárjárás után (a teljesség igénye nélkül sorolom) idetelepült bajor, német, szerb, horvát, szlovén, talján, besenyő, török, indus, görög, morva és még sokféle nép. Ebből a rengeteg nemzetből tevődik össze a mai magyar. Kivétel nélkül mindenki felmenői között ott vannak vegyesen az ősök szép számban! Megismétlem: kivétel nélkül mindenki családjában van mindenféle ős... Úgyhogy ne tessék fajtát emlegetni kedves Disconto. Egy bizonyos bajuszos osztrák pemzlikezelő festő-mázoló szaktárs nem kis világégést csinált a fajta emlegetés kapcsán.

qqcska hozzászólása
qqcska35996
2012.06.02. 19:38

ad 1. mindenkinek szíve joga leírni véleményét ezen a fórumon. ad 2. az aki már most, a felkészülési szakasz elején számonkéri a csapattól, hogy miért volt ez így, annak javaslom nyissa fel az értelmező szótárt, és keresse ki a \"formaidőzítés\" szót... ad 3. im, B(régi) - a stílus maga az ember.

balzs hozzászólása
balzs35995
2012.06.02. 19:01

Kedves pampogó fórumtársak! Nem tudom közületek hányan látták a meccset, én magam nem láttam egyiket sem, így nem tudok véleményt mondani róla, de az amit itt a \"Cserkesz\" nevű hozzászóló írt szerintem elgondolkodtató: amerikai bírók voltak, ellenünk fújtak, így azért nem lenne meglepő a vereség még tétmeccsen sem. Ugyanaz a helyzet mint a vasasnál, mikor vasasos bírók vannak és nekik fújnak csak ők nyerhetnek, de a Final Fourban megmutatták (és itt most nem a Recco elleni meccsre gondolok) az eltiltás miatt 11 emberrel felálló és a végén a kipontozódások miatt már csak 9 emberrel játszó Mladost ellen esélyük sem volt, úgy hogy nem tolták őket olyan brutálisan a bírók mint a magyar bajnokságban. Az olimpián, amikorra feltehetően élesíti a formát Kemény Dénes és a Csapat, korrekt bíráskodás mellett az amcsiknak sem lesz esélyük. Hajrá magyarok! (Bele se merek gondolni mik lehettek a cenzúrázott hozzászólások, ha a nácizás maradhatott...)

disconto hozzászólása
2012.06.02. 18:41

B(régi) Te felszólítottál engem arra, hogy ne reagáljak a hozzászólásodra én pedig szeretnélek felvilágosítani téged, hogy az emberek nevével való viccelődés (még ha nik névről is van szó) a legprimitívebb emberi megnyilvánulás és ez az im barátodra is vonatkozik! És én lennék az egybites paraszt! Tudod Neked csak egy bajod van, hogy soha semmi nem jó és ide erre az oldalra jársz (meg még ki tudja hányra) kiadni mindennapi keserűségedet amit ki tudja honnan kapsz, honnan merítesz! Az én FAJTÁM miatt szar az ország, mert hiszek valamiben és azért kiállok és nem hagyom, hogy egy ilyen divat szurkoló mint amilyen Te is vagy megkeserítsd a csapat életét! Persze vannak hibák a csapat körül de hát nem dolgozhat mindenki olyan jól és tökéletesen mint Te és nem tehet le az asztalra 120 %-os teljesítményt mint ahogy teszed azt nap mint nap! Ezért is volt olyan szép és míves a hozzászólásod és ezért is parasztoztál le mert jött valaki aki megmondta, hogy valójában semmi más dolgunk nem lenne nekünk szurkolóknak mint hogy élvezni ennek a csapatnak a játékát aztán majd alakul valahogy! De biztos jó lesz majd telepakolni a Facebookot fotókkal mikor újra nyer a csapat és biztos büszkén mentek majd dolgozni hétfőn reggel és mesélitek annak aki nem látta, hogy mekkora királyok vagyunk, még mindig! Ha meg ne adj Isten nem így lesz akkor majd itt köpködtök edzőt meg játékost hisz ez a tipikus magyar mentalitás! De az ország miattam szar! Örülök, hogy sok mindenről felnyitottad a szememet és megtudhattam Tőled, hogy milyen is vagyok én valójában! A végét pedig nem is zárhatnám másképp mint egy idepasszoló idézettel (mert hát paraszt gyerek vagyok, saját ötletem ugye nincs) : \" a sok sutyerák sötétségbe fúlva rádöbben, hogy nem ők vannak többen, így helyettem tűnnek el mint szürke szamár a ködben\"

velemeny76 hozzászólása
2012.06.02. 17:08

Kedves Toldo! Értem én felháborodásodat, de azt gondolom Te is látod, hogy ez nem egy független és semleges vizilabda rajongó oldal, hanem ez Kemény Dénes által irányított és kontrollált honlap. Itt csak az jelenhet meg ami az Ő elvei és jóváhagyása alapján készült és nem nem csípi a szemét. Ha objektív dolgokra vágysz ne ide gyere, de sajnos vizilabdában komoly szinten független szakhonlap nem létezik. Helyén kell kezelni a cikkeket és olvasni kell a sorok között. Egyébként ez máshol is így van pl: Hír Tv, ATV, stb

velemeny76 hozzászólása
2012.06.02. 17:00

Kedves Toldo! Értem én felháborodásodat, de azt gondolom Te is látod, hogy ez nem egy független és semleges vizilabda rajongó oldal, hanem ez Kemény Dénes által irányított és kontrollált honlap. Itt csak az jelenhet meg ami az Ő elvei és jóváhagyása alapján készült és nem nem csípi a szemét. Ha objektív dolgokra vágysz ne ide gyere, de sajnos vizilabdában komoly szinten független szakhonlap nem létezik. Helyén kell kezelni a cikkeket és olvasni kell a sorok között. Egyébként ez máshol is így van pl: Hír Tv, ATV, stb

B (régi) hozzászólása
2012.06.02. 14:57

Disconto: tudod nem az a baj veled meg a hozzád hasonlókkal (nem a fajtáddal! te derék náci), akik a válogatott egyre gyengébb szereplése miatt szerencsére már kikoptak innen, hogy ostoba vagy, hanem az, hogy még ordítasz is. A lényeget im leírta, kellően visszafogottan, hogy ne bántsa meg az érző kicsi szívedet, így én már nem ismételném meg a gondolatait, de hozzátenném, hogy az olyan naiv, romantikus, féltudású kispolgárok, mint amilyen te is vagy teszik olyanná ezt az országot, amilyen. És mivel én semmiféle közösséget nem szeretnék vállalni veled és a hozzád hasonlókkal, (nem a fajtáddal, te egybites paraszt), ezúton felszólítalak, hogy többet ne reagálj a hozzászólásaimra és többet ne írd le a nevem.

ikuvihar hozzászólása
2012.06.02. 13:44

Daret:))) toldo:))) Olvastam az eredeti beírást, ami eltűnt a süllyesztőben.

toldo hozzászólása
toldo35989
2012.06.02. 12:46

Múlt,jelen,jövő. A múlt csodálatos,tiszteletre méltó,de nem lehet a múlt sikerei mőgé bújni,és magyarázni a jelen eredménytelenségét,hibáit. A jelent,nem irhatom le,hogy mit gondolok,mert még a tényeket is moderálja a Szerkesztő! A jövő:lásd utánpótlás eredmények. Tény,hogy van 8-10 játékos aki profi módon mindent megtesz a csapatért a sikerért,ha nekik egyszerre jön ki a lépés,és még a szerencse is mellénk áll akkor meglehet a várt győzelem,ha nem akkor az azokon múlik akik most hibát hibára halmoznak. Vékony jég ez,és tényleg csak a szerencsén múlik,hogy beszakad-e. Szerkesztőnek:2012.június.2.-át irúnk,Magyarországon. Nem 1950 vagy 60,és nem Kina vagy Észak Korea,érdemes lenne ezt tudatositani magában,köszönöm. U.i.:ha már újságirónak gondolja magát,és h ez az oldal tájékoztat, akkor irja már le,hogy,hogyan sérűlt meg Szivós Márton? Köszi a választ előre is.

im hozzászólása
im35988
2012.06.02. 11:28

Kedves Discont, ha már megszólítottál... Mindenkinek joga és lehetősége elmondani a véleményét. Akkor is, ha ez neked -mint tökéletes fajnak- nem tetszik. Amúgy te milyen faj vagy? Én Homo Sapiens. Aki nem discont áron vettem az agyamat. Igen, voltam néhány meccsen. Azt hiszem tán kettőn is... :) És igen, drukkoltam a magyar válogatottnak. És igen, örültem a győzelemnek, bár már Pekingben is nem kis részben a szerencsének volt köszönhető, hogy akkor és azokkal játszottunk, akikkel és amikor. Már ott is látszottak \"kemény\" hibák. Most is drukkolok, hogy minden jól látható hiba ellenére legyen óriási szerencsénk. Képzeld el, azért bosszantanak a nyilvánvaló melléfogások, mert szeretném, ha a magyar válogatott nyerné újra az olimpiát. És igenis számon lehet kérni ettől a csapattól és főleg Kemény Dénestől, ha pontszerzés nélkül jönnek haza! Az első hat pontszerző hely valamelyike - ez talán nem túlzott elvárás. Egy-két kivétellel ez ugyanaz a csapat, amely három olimpiát nyert! Rutinból kellene verni a többieket - ha két-három évvel korábban lennénk, talán menne is, mert ez majdnem ugyanaz a csapat. Össze vannak szokva, sőt a nagyja klubszinten is naponta együtt játszik... Fejben-lélekben-tudásban gigászok, tiszteletem, elismerésem, szeretetem az övék. Viszont a csapat nagy részének már reggelenként úgy kell összeraknia magát csontról csontra, ízületről ízületre... Ez a tény tudható volt már 2-3 évvel ezelőtt is...Tudod, ez afféle \"érted haragszom, nem ellened\". Feltételezem, hogy annak ellenére ismered az idézetet, hogy valóban discontnak tűnsz...

APREAND hozzászólása
APREAND35987
2012.06.02. 11:23

Igen tisztelt fanyalgók! Akik az USA elleni felkészülési meccsen rágódtok. Körülbelül ez annyit ér az USA-nak,mint nekünk a tegnap esti csehek eleni foci győzelem. Kezeljétek már helyén a dolgokat. Csatlakozom \"disconto\" hozászólásához. Annyit kérdezve még,mitől olyan nagy szakértők ,a negativ hozzászólók egy 3x-os olimpiai gyöztes csapattal és eddzővel szemben? A vizilabda sportág kimagasló személyei (Faragó,Csapó,Gyarmati...és sorolhatnám estig),nem nyilatkoznak ilyen negativan,pedig nem a visszafogotságukról híresek. Dénes tegyétek a dolgotokat ,mi IGAZI Magyar szurkolók bizzunk bennetek. HAjrá Magyarok!

kobazsa hozzászólása
kobazsa35986
2012.06.02. 10:47

Nincs is jobb annál, mint amikor egy önbizalomtól hemsegő amerikai csapat nekiesik a szerbeknek...:)

anikosherry hozzászólása
2012.06.02. 10:26

Tamas, koszonom az alairast. Legjobb golok a Magyar csapattol jott. Hajra Fiuk.

anikosherry hozzászólása
2012.06.02. 10:24

Elnezest, Varga Danielnek irtam, nem Denesnek.

anikosherry hozzászólása
2012.06.02. 10:22

Denes, koszonom az autographot. Nagyon jo meccsek voltak. Szenzacios golok. Hajra Fiuk.

anikosherry hozzászólása
2012.06.02. 10:19

Norbert, koszonom az autographot. Senki nem lott olyan golokat mint a Magyar csapat. Hajra Fiuk.

Daret hozzászólása
Daret35981
2012.06.02. 09:32

Háromra mindenki vegyek ki a fejét a homokból! 1-2-3

Chicago hozzászólása
Chicago35980
2012.06.02. 06:48

Az USA válogatott ugy készül, hogy dontot jatszik az olimpian teszik a dolgukat. A magyar valogatott is teszi a dolgat a felkeszules erdekeben, s remelhetoen mi is dontosek leszunk. Jo, hogy Californiaba mentek, legalabb kello idoben jott a figyelmeztetes. A hibat egyebkent nem a jatekosok kovettek el, hanem aki ugy szervezte le az elso meccset, hogy nem hagyott idot aklimatizalodni az utazas utan. Az valoban nagy PR baki volt, mert jo par millio ember nezte elo adasban, az elso meccsen nem lett volnaszabad kikapni a masodiknak igy mar igazan nem volt tetje. No majd az olimpiai dontoben visszavagunk.

disconto hozzászólása
2012.06.01. 22:36

Kedves im, Kedves buvar.kn és Kedves B(régi)! Mikor ez a csapat 3 olimpiát nyert zsinórban akkor biztos büszkén vertétek a melleteket, hogy minden meccset láttatok, lélekben ott voltatok velük, esetleg szerencsések is vagytok és élőben is láttatok egy két meccset ugye? Szánalmasak vagytok mindannyian és szomorú vagyok, hogy ti is ugyan annak a csapatnak szurkoltok amelyiknek én! Nekem csak egy kérésem van, ne gyertek ide többet és ne írogassátok ide a hülyeségeiteket mert ez szánalmas! Szerintem ha ez a csapat erről az olimpiáról pontszerzés nélkül jön haza akkor sem lehet semmi számon kérni valónk mert okoztak már nekünk annyi örömet, hogy simán beleférne! De tudom, hogy a ti fajtátoknak soha semmi sem elég!

im hozzászólása
im35978
2012.06.01. 22:14

Fáradtak az utazástól? Nem férnek a székekbe? Ne már... Miért is kellett elutazni a világ végére annyi pénzért? Közelebb nem volt víz meg edzőpartner? Kemény D. szerint ezek csak felkészülési izék, és nem is számítanak... Arra mindenképpen jók ezek a meccsek, hogy aláássák a csapat amúgy is billenékeny önbizalmát.

Cserkesz hozzászólása
2012.06.01. 20:10

Mi van veletek hozzaszolok???tamogatni kell azokat a vizilabdasokat nem lefikazni!!! Kemenyen edzenek es kuzdenek azert,hogy megnyerjek azt az olimpiat es buszkeve tegyenek egy nemzetet! Tudtatok azt,hogy turista osztalyon utaztak kaliforniaba?egy 2 meteres ember el sem fer azokban a szekekben!Az elso mecsett 24 oran belul jatszottak az erkezesukkor...magyar ido szerint keso ejszaka... A masodik mecsnel az amerikaiak ellen vegig ellenunk fujt a biro es valo igaz rengeteg helyzetet kihagytak....Legalabb majd kemenyebben edzenek! Az meg,hogy kaptak egy szabadnapot....helyes megerdemlik!Napi 4-5 orai kemeny edzesek mellett ez a minimum! GYERUNK FIUK SZURKOLUNK NEKTEK!

buvar-kn hozzászólása
2012.06.01. 19:12

9gombocbol is sok nemhogy goolbol amerika ellen!!Akkor mi lesz a délszláv csapatok ellen??Nem kéne Kemenynek megvennie Málta-London repülőjegyet?Most még olcsobb igy 2honappal olimpia előtt :/ Szeretem ezeket a kifogasokat -sokat edzettünk- miert amerikaiak golfoznak egesz nap?

APREAND hozzászólása
APREAND35975
2012.06.01. 18:43

Kössz sch333.Sehol nem találtam erről infót.Szurkolok neki a felgyógyulásért,mert szerintem helye van a csapatban.

sch333 hozzászólása
sch33335974
2012.06.01. 16:06

A Marci sérült.

APREAND hozzászólása
APREAND35973
2012.06.01. 15:43

Én Szivós Marcit nem látom. Vagy csak nem írták be a jegyzőkönyvbe?

Norbi hozzászólása
Norbi35969
2012.06.01. 11:55

Sunshine, kirándulás, de zéró sportérték? Na ne már. Ezért nem kell kiutazni! Kellemetlen meglepetés volt ez a két meccs, akárhonnan nézzük. A presztízsépítés fontos dolog. Ilyen eredmények után sem a bírók, sem az ellenfelek nem fogják tisztelni/félni a magyar csapatot. Oké, hogy kemény edzésekből jöttek a meccsek, de Azevedo is lenyilatkozta, h ők is folyamatos edzésekből jöttek a tornára. És a magyar válogatott azért is volt mindig kellemetlen ellenfél a keretszűkítés előtt, mert mindenki kapart a keretbe kerülésért és így motiváltan és eredményesen játszottak mindig. Most vagy nincs komoly harc a helyekért vagy van, de ezzel nem jár együtt jó teljesítmény vagy Kemény Dénes kiképzőtábora ennyivel keményebb az amcsikénál. Hogy pozitív is legyek, én az utóbbit remélem és hiszek is benne, mert a világversenyeken rendszerint a klubokban látottaknál látványosan jobb fizikális formában jelennek meg a kerettagok. Londonban kell derékig kinn lenni a vízből. Mindent bele és kitartást (és a véghajrában a miheztartás végett néhány komolyabbra vett és komoly különbséggel megnyert felkészülési meccset) kívánok a CSAPATNAK a Londonig tartó időszakig! Vámos Marcinak pedig külön szorítok, h bekerüljön! Hajrá!

B (régi) hozzászólása
2012.06.01. 11:03

Mondjuk jó ez a felütés: \"Az edzésektől fásult magyar válogatott...\" Mintha az amerikaiak szörfözésből érkeztek volna...

B (régi) hozzászólása
2012.06.01. 10:58

Marketingtorna... Kicsit megtámogattuk önreklámozásban az amerikai vízilabdasportot...

B (régi) hozzászólása
2012.06.01. 10:51

Szansájn, bícs, csopper, csajok. Jó kis kirándulás ez a torna. Az egyetlen előnye, hogy különleges élményekben lehet része a srácoknak, elvégre még ők sem utazhatnak túl sűrűn Kaliforniába, meg Nyugat-Kanadába... A sportértéke amúgy 0.

Szecska89 hozzászólása
2012.06.01. 10:27

Én sem gondolnám, hogy félni kéne. Emlékezzünk vissza, h a német válogatott milyen formában játszott végig a vb-n (talán a vb-n volt a nagy menetelésük) az olimpiai selejtezőn meg simán kikaptak a fél mezőnytől. Szerintem az amerikaiakkal is ez a helyzet, valószínű, hogy eléggé csúcsformában vannak, meglátjuk, h ez kitart-e az olimpiáig.

lézer hozzászólása
lézer35963
2012.06.01. 09:41

Ne félj! Szivós szenzációs!,Baksa jobb mint Tempesti! a kapitány tudja mit csinál !,talán csak Török Béci hiányzik ,de Ő nagyon!

johny25 hozzászólása
johny2535962
2012.06.01. 09:31

Egyre jobban felek az olimpiatol...