FACEBOOK

Jadranska Final Four - első nap

Jadranska Final Four - első nap
hozzászólás, 2012.03.17.

Rijekában vagyunk, a nemzetközi adria liga négyes döntőjén. A csodálatos tengerparti uszodában naplementekor kezdődnek az elődöntők.

A HOLNAPI JADRANSKA LIGA FINAL FOUR DÖNTŐBEN: PRIMORJE RIJEKA-PRO RECCO

PRO RECCO-MLADOST ZÁGRÁB 12:5

Csendesen lezajlott az utolsó negyed is, semmi különleges sem történt. A Recco agyonverte a Mladostot.

Három negyed után 9:3 az állás. A Recco nagyon erős, holnap Daninak és Duminak fel kell kötnie a gatyát...

Pijetlovicsnak lekevertek egy olyat, hogy a szeme alatt felszakadt a bőr, ápolják. A társak közben ontják a gólokat, a félidőben 7:2 az állás. Papírforma.

A Pro Recco-Mladost meccs 2:1-re áll egy negyednyi játék után. Madaras és Kásás is játszik. A lelátón természetesen itt van a Recco "másik fele": Benedek, Fiorentini, Giorgetti, stb.

JUG DUBROVNIK-PRIMORJE RIJEKA 9:12

Varga Dénes meglőtte a meccs gólját! Két védőt cselezett ki, majd hat méterről a kapuba csavart, ezzel lett 6:10 a negyedik negyed elején. A vége közte három, sima Jug Dubrovnik-verés.

A harmadik negyed végére tovább nőtt a Rijeka előnye, 6:9 az állás. Varga Dénes is betalált, páros végleg cserés kiállítással Glavan és Nikola Janovics nézővé avanzsáltak. A hazai közönség extázisban. A hangulat félelmetes.

A félidőben vezet a Rijeka, 3:4 az állás. Hét-négy a fórarány a hazaiak javára, a Dubrovnik három kapufát lőtt a második negyedben. A Vargák sokat vannak bent, gyakorlatilag percket ültek csak a padon a meccs eleje óta.

Egy negyednyi játék után 2:2 az állás, a Rijeka első gólját Varga Dániel szerezte.

Vannak olyan világító zöld és piros fénycsíkok a medence alján az ötös és a kétméteres vonalnál. A technika nemrég a Recco-Jug Jadranska-rangadón debütált.

Az első idei nagy vízilabda klubtornát nagyfelhajtás övezi: sörsátrakat állítottak az uszoda elé, szépen elkülönítették a csapatok szurkolóit, akik egyébként már kisebb-nagyobb csoportokban reggel óta járták a várost, mulattak, énekeltek.

Az első elődöntőt a Jug Dubrovnik és a Primorje Rijeka vívja, 18.45-kor kezdenek.


A Varga-fivérek az elődöntő előtt

2 régi hozzászólás

bors hozzászólása
bors35306
2012.03.17. 21:10

A szerb vízilabda szövetség honlapján már megjelent a hír, hogy megegyeztek a Szuper Ligáról! Szerbiából a Partizan, a C. zvezda és a Vojvodina játszana.

Tyúk hozzászólása
Tyúk35305
2012.03.17. 19:51

Lesznek-e videok? Szivesen megneznem Varga Denes goljat!