FACEBOOK

Vodafone OB1 - Veszélyben a szombati meccsek

Vodafone OB1 - Veszélyben a szombati meccsek
hozzászólás, 2012.02.02.

Az időjárási előrejelzések rendkívüli hideget és nagyon nagy havazást valószínűsítenek. A szolnoki uszodát a várható havazás miatt máris lezárták. A szombati OB I-es mérkőzések megtartásról csak szombat reggel 8 óra körül születik döntés.

A szombati hat OB I-es mérkőzés közül öt esetében más városból utaznak az ellenfelek, a rendkívüli időjárás ezért a teljes OB I-es fordulót befolyásolja. Az olimpiai felkészülés miatt fontos lenne, hogy ha a körülmények ezt nem kényszerítik ki, ne maradjon el a forduló, illetve a meccs.

Mivel a résztvevők biztonsága a legfontosabb, a szövetség nem kényszerítheti - és nem is akarja - a csapatokat veszélyes körülmények közötti bizonytalan utazásokra, ezért az a döntés született, hogy az időjárás függvényében egyedileg dönt az utazó csapat és a VB a mérkőzés megtartásáról vagy elhalasztásáról.

Ha az időjárási helyzet csak nehéz lesz, de nem bénítja meg a közlekedést, akkor az MVLSZ azt javasolja az utazó csapatoknak, hogy ha megoldható, a biztonságosabb vonattal utazzanak.

A fenti üzenetről - amely az MVLSZ honlapján olvasható - a szövetség illetékese tájékoztatott minket.

A Versenybizottság állandó ügyeletet tart, vezetőjével folyamatos kapcsolatban lesznek a csapatok képviselői. A játékvezetők, versenybírók is a honlapon kísérik majd figyelemmel a fejleményeket, amelyek alakulásáról természetesen a vlv is beszámol majd.

Előzetes óvintézkedésként, a sátortető várható hóterhelése miatt bezárták a szolnoki uszodát, legalább öt napra. A Szolnok-Szentes mérkőzés tehát már biztos elmarad.


A szombati forduló tervezett programja:

12.00 Eger-OSC

16.00 Szolnok-Szentes - elmarad!

17.00 Szeged-Debrecen

18.00 Honvéd-Kaposvár

18.00 Vasas-Pécs

19.30 FTC-BVSC

Címkék:
Vodafone OB1

1 régi hozzászólás

tiszavirág hozzászólása
2012.02.03. 20:12

Kiváncsi vagyok, Szegeden lesz-e mérkőzés,mert ha igen akkor az ismét bizonyitja,hogy ott a város lakóiért és a vizilabdáért elhivatott emberek vezetik, és dolgoznak az uszodában. Szolnokon rosszul vannak,ha vendéget,vagy vizilabdázót látnak,kaptak az alkalmon és gyorsan bezártak három napra.