FACEBOOK

A SportKlub sportolója 2011

A SportKlub sportolója 2011
hozzászólás, 2011.12.26.

Év végi játékra hívja a sportszeretőket a SportKlub Televízió internetes oldala. Az idei év legjobb sportolójára lehet szavazni - három vízilabdázó is szerepel a kínálatban.

Szavazni négy sportág (jégkorong, kézilabda, kosárlabda,vízilabda) 12 játékosára lehet. Átemeljük a honlapról a három pólóshoz fűzött ajánlást.

Biros Péter (vízilabdázó, ZF-Eger): A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó az idén bajnok lett az Egerrel, a magyar nemzeti együttes csapatkapitányaként pedig negyedik lett a sanghaji világbajnokságon. Birost választották a 2011-es év legjobb vízilabdázójának Magyarországon.

Hárai Balázs (vízilabdázó, Groupama Honvéd): A fiatal center klubjában és a válogatottban is magas szinten teljesített, ő volt 2011-ben az a pólós, akinek játéka leginkább mentes volt a hullámvölgyektől. A nyári Vodafone-kupa legértékesebb játékosa lett, és ő is tagja volt a sanghaji vb-n negyedik helyen végzett csapatnak, idén vált igazi világklasszissá.

Szivós Márton (vízilabdázó, Groupama Honvéd): A Honvéd oszlopa idén is vezére volt a többnyire fiatalokból álló klubcsapatának. Tagja volt a sanghaji vb-n negyedik helyen végzett válogatottnak. Ősszel a Magyar Kupa fináléjáig vezette a Honvédot.

A teljes lista itt tekinthető meg és ugyaninnen lehet elérni a szavazási felületet.

A szavazás határideje január 2., hétfő, 12 óra.

Címkék:
szavazás Sportklub