FACEBOOK

Madaras-kapitány

Madaras-kapitány
hozzászólás, 2011.09.27.

A Jadranska Liga második fordulójából előrehozott mérkőzésen a Pro Recco 12 góllal győzte le a szlovén Rokava Kopert. A mezőny legeredményesebb játékosa a négygólos Madaras Norbert volt, aki egyben a Pro Recco csapatkapitányi tisztét is ellátta ezen a meccsen.

Jadranska Liga, alapszakasz, második forduló

Pro Recco-Rokava Koper 16:4 (5:1, 3:2, 5:1, 3:0)

Sori, v.: Bojanics (szlovén), Laginja (szlovén)
Pro Recco: Pastorino, Figari 1, Madaras 4, Perrone 2, Figlioli 1, Felugo, Filipovics 1, Pijetlovics 1, Prlainovics 1, S. Sukno, Giacoppo 2, Molina 3. Vezetőedző: Giuseppe Porzio
Rokava Koper: Grzentics, Benics, Verac 1, Berce, Barbarics 1, Anzeljc 1, Griffin, Galics, Bukovacs, Csupics 1, Pus, Crnica, Jovanovics, Krivicsics. Vezetőedző: Veselin Duho
Gól - emberelőnyből: 5/9, ill. 3/7

MADARAS NORBERT a vlv-nek:

- Nyertünk, az első két meccsünk nem volt nehéz. A következőt Dubrovnikban játsszuk, az már nem lesz ilyen könnyű, főleg hogy elég sok a sérültünk. Úgy érzem, a csapat szempontjából nagyon hasznos lesz a Jadran Liga, az, hogy hétről hétre játszunk. Az elmúlt évekhez képest sokkal könnyebb lesz így összeszokni, játékban maradni.

- A helyszíni jelentések szerint te voltál a Recco csapatkapitánya. Ez hogy alakult így?

- Pino (a "nemzetközi Recco" vezetőedzője, Giuseppe Porzio - a szerk) még a Jadran Liga első fordulója, a Herceg Novi elleni meccs előtt odajött hozzám és közölte, hogy a nemzetközi mezőnyben szereplő Reccónak én leszek a helyettes csapatkapitánya. A kapitány pedig Stefano, aki most a műtétje miatt három hónapot kihagy, úgyhogy rögtön kapitány is lettem. Addig töltöm be ezt a posztot, amíg Tempesti vissza nem jön.

- A játékoskeret tavalyhoz képest bővült, most 25-en vagytok. Kialakult már a rotációs rendszer, milyen az átfedés az olasz és a nemzetközi Pro Recco között?

- Az olasz bajnokságban játszó csapat két idegenlégiósa az idén Zlokovics és Filipovics. Ennek a csapatnak Benedek Tibor a kapitánya, aki olasz állampolgárként nem foglal el idegenlégiós kvótát. Kilencen vagyunk, akik nem játszunk a bajnokikon, hozzánk csatlakozik a két légiós, valamint a bajnoki csapat egy-két tagja, alkalmanként más-más olasz játékosok. Most többen voltak, sérültek, betegek vannak a nemzetközi csapatban, nem játszhatott Burics, Ivovics, Zlokovics és kisebb betegség miatt Kása.

- Mi vár rátok a következő időszakban?

- Készülünk. A Jadranska Ligában a Dubrovnik a következő ellenfél, idegenben, majd Zágrábba megyünk, a Medvescsakhoz, aztán fogadjuk a Primorje Rijekát.

- Köszönöm a tájékoztatást és sok sikert az új poszthoz!

Címkék:

3 régi hozzászólás

cowk hozzászólása
cowk34285
2011.09.28. 09:52

es nyelvtan, a ket jo barat =D

szerk hozzászólása
szerk34284
2011.09.27. 18:05

számtan...

Stiglic13 hozzászólása
2011.09.27. 17:26

Én nem azért mondom de nem nyolc gól a külömbség hanem 12...