FACEBOOK

Euroliga-forduló - az utolsó előtti lehetőség

Euroliga-forduló - az utolsó előtti lehetőség
hozzászólás, 2010.02.11.

Szombaton és vasárnap teljes fordulót rendeznek az Euroligában, a LEN Kupa pedig már az elődöntőknél tart. A Vasas és a Honvéd itthon, az Eger idegenben küzd, s kiszámoltuk, hogyan juthat tovább mindhárom magyar csapat. Közöljük a menetrendet, s előzetesünk a következő napokban folyamatosan bővül az érintettek nyilatkozataival.

Euroliga, csoportselejtező a negyedöntőbe jutásért, ötödik forduló (időpontok helyi idő szerint):

A csoport


A csoport állása:

1. Jadran Herceg Novi 9,
2. Barceloneta 7,
3. Mladost Zágráb 4,
4. Vojvodina 3 pont

Szombat

12.00 Barceloneta-Mladost Zágráb

Vasárnap

19.00 Vojvodina-Jadran Herceg Novi

B csoport

A csoport állása:

1. Primorac Kotor 10,
2. Jug Dubrovnik 7,
3. Vasas 3,
4. Panioniosz 3 pont


Szombat

18.00 TEVA VasasPlaket-Panioniosz (Sport 1 élő)
Jegyárak: 2000.- felnőtt és 1000.- nyugdíjas és diák

A piros-kékeknek természetesen nyerniük kell a görögök ellen, bár ha a Primorac Kotor este (a Vasas-meccs után) megveri otthon a Jug Dubrovnikot, matematikailag győzelem és döntetlen esetén ugyanaz a helyzet: az utolsó fordulóban győzni kell Dubrovnikban ahhoz, hogy a Vasas második helyen továbbjusson a csoportból.

VARGA DÁNIEL a VLV-nek:


- A becsületünk a tét és az, hogy Kotorban kezdődő jó formánkat tovább tartsuk, és minél jobban összeálljunk taktikailag is. Ha lehet kívánni, akkor szeretném, hogyha a Kotor nyerne otthon a Dubrovnik ellen. Az lenne igazságos, ha az utolsó meccsen, Dubrovnikban dőlne el a továbbjutás sorsa. 

- Van bennetek bosszúvágy a görögökkel kapcsolatban?

- Ilyen nem lehet, hiszen arról, hogy kint nyertek, nem ők tehettek, hanem csakis mi. Így aztán nem haragszunk rájuk, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarjuk őket megverni…

- Van-e beteg, sérült, mi van Katonással?

- Katonás Gergely hál’ Istennek visszatért, de hogy ne legyünk komplettek, sajnos Duminak fájt a bordája egész héten, remélem, szombaton azért tud valamennyit vállalni.

- Mit üzensz Kiss Gergelynek és Steinmetz Ádámnak?

- Azt üzenem mindkettőjüknek, hogy kapnak egy kokit, ha nem játszanak olyan jól, mint ellenünk, a két mérkőzésen!

LÉTAY KRISZTIÁN a VLV-nek:

- Igazából a meg kell teremtenünk annak az alapját, hogy az utolsó, dubrovniki meccsnek legyen tétje. Mindenféleképpen nyernünk kell, és akkor a mi részünkről teljesítve a továbbjutáshoz szükséges feladat. Hogy Kotorban mi történik ezen a héten, az tőlünk független. Megnéztük a kinti meccset, és ami abszolút szembetűnő volt, az az, hogy sok egyéni hiba történt és gyakran alakult ki kaotikus helyzet a védekezésben. Ez általában nem jellemző a játékunkra. Szinte az összes gól elkerülhető volt, olyan, amilyet nem nagyon szoktunk kapni, és ez túl sok volt ahhoz, hogy megújuljunk és az utolsó negyedben meg tudjuk fordítani a meccset. Ezt a hibát még egyszer nem követhetjük el, most megpróbálunk szervezett, magabiztos játékkal megmutatni a görögöknek, hogy ki az úr a háznál.

20.00 Primorac Kotor-Jug Dubrovnik

KISS GERGELY a VLV-nek:

- Kemény edzéseken vagyunk túl a hét első felében - el is fáradt a csapat eléggé -, és már gyakoroltunk is természetesen a Jug elleni meccsre. Sajnos néhány játékosnak van kisebb sérülése, de nem tűnnek túl súlyosnak, így remélhetőleg nem lesz hiányzónk. Üzenem a Vasasnak, hogy jós nem vagyok a meccsünket illetően, de az biztos, hogy teljes erőbedobással fogunk hajtani a csoportelsőségért és hogy a kokit is elkerüljük!

STEINMETZ ÁDÁM a VLV-nek:

- Több szempontból is nagyon fontos a szombati mérkőzés. Szeretnénk megnyerni, hiszen győzelem esetén elsőként jutnánk tovább a csoportból. Ez óriási eredmény lenne és a későbbiek során is előnnyel járna. További motivációt ad, hogy legutóbbi mérkőzésünkön nem voltak korrektek velünk a dubrovnikiak. A két város és a két csapat között egyébként is nagy a rivalizálás. Végül, de nem utolsó sorban ami engem illet, szeretnék azért is jó eredményt elérni, hogy életben tartsuk a Vasas továbbjutási esélyeit, ami akár egy döntetlennel is megmaradna. Természetesen győzelemre fogunk játszani, de nagyon nehéz lesz, hiszen az ellenfél számára is komoly a tét és tudjuk, hogy egy nagyon-nagyon jó csapatról van szó. Kellő önbizalommal várjuk a mérkőzést, azt gondolom, hogy az utóbbi időben egész jól összeállt a csapat, sok fárasztó mérkőzésen vagyunk túl jó eredményekkel, bízom benne, hogy ez a lendület szombat késő estig még kitart.

- Mit jelent az, hogy nem voltak korrektek veletek Dubrovnikban?

- A nézőtéri viselkedés nem volt méltó egy ilyen mérkőzéshez, s itt azt is erősen sérelmezte mindenki, hogy nem adtak jegyet a szurkolóinknak, tehát a játékosokon és a csapat vezetőin kívül senki más nem tehette be a lábát az uszodájukba. Kotorban úgy gondolja mindenki, itt a lehetőség, hogy a vízben vegyünk elégtételt ezért az inkorrekt magartartásért...

C csoport

A csoport állása:

1. Partizan Belgrád 12,
2. Budva 6,
3. Olympiakosz 3,
4. Honvéd 3 pont

Szombat

18.00 Budva-Olympiakosz

Vasárnap

17.15 T-Mobile Honvéd-Partizan Belgrád (Sport 1 és Eurosport2 élő)

A Honvédnak matematikai esélye maradt a (második helyen történő) továbbjutásra. Szivóséknak mindkét hátralévő mérkőzésüket meg kell nyerniük (az utolsó fordulóban Athénban, az Olympiakosz ellen játszanak), emellett kedvező eredményre volna szükség a Budva-Olympiakosz-találkozón (mondjuk egy döntetlenre...), valamint a Partizan-Budva meccsen (szerb sikerre). De először a Belgrádon kellene túljutni győzelemmel...

Novák Ferenc szakosztályigazgató arról tájékoztatta a VLV-t, hogy a meccset mindenki ingyen tekintheti meg. A klub célja ezzel egyrészt a vízilabda népszerűsítése, hiszen a világ egyik legjobb csapata látogat a Kőér utcai uszodába, másrészt annak elérése, hogy telt ház buzdítsa a magyarokat ezen a fontos meccsen.

SZIVÓS MÁRTON a VLV-nek: 

- Komolyan készülünk a meccsre, tudjuk, hogy a Partizan nagyon erős csapat, erősebb nálunk, nem csak a mi csoportunk legerősebbje, hanem talán az egész Euroliga-mezőnyé. Ettől függetlenül szeretnénk a szurkolóknak és magunknak is egy nagy meglepetést okozni - és ezúttal kellemeset. Ha ez sikerül, akkor talán megragadjuk azt a halvány lehetőséget, ami a továbbjutással kapcsolatban most még kínálkozik. Tudjuk, hogy ehhez a másik ágon is kedvező eredményre van szükség. Ha nem sikerül a továbbjutás, de legyőzzük a Partizant vagy nagyon szoros eredményt érünk el, én már azzal is elégedett leszek. Erős csapat, így ez a meccs nekünk nagyon jó felkészülés is. Sérültünk, betegünk nincs, remélem, hogy a meccsig már nem is lesz. Volt egy biztató mérkőzésünk az Újpest ellen; ami nem szokott jól menni, az jól ment, (igaz, ami meg jól szokott, az nem ment jól…). Úgy gondolom, hogy ha mindenki belead apait-anyait, akkor csinálhatunk egy kellemes meglepetést a Partizan ellen.

BÁTORI BENCE a VLV-nek:

- Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyerjünk, csak így marad esélyünk a továbbjutásra. Nyerni akarunk. Én is olvastam, hogy sok nézőt szeretnénk megmozgatni, ezért ingyenes lesz a belépés. Bízom benne, hogy minél többen kijönnek a meccsre szurkolni.

- Hogy érzed, felszabadultan fogtok tudni játszani, vagy azért lesz idegeskedés...?

- Szerintem idegeskedés nem lesz, felszabadultan fogunk játszani, nekünk a Belgrád ellen nincs vesztenivalónk. Viszont egy szép eredménnyel feledtetni tudnánk a Budvai meccset.

D csoport

A csoport állása:

1. Pro Recco 10,
2. Sintez Kazany 6,
3. Eger  4,
4. Sturm Csehov 3 pont

Szombat

18.00 Sturm Csehov-ZF Eger

Birosék a második helyért harcolnak, s ehhez szívesen vesznek minden segítséget - például azt, ha a csoportelsőségre aspiráló Pro Recco kitesz magáért és Kazanyban is nyer. Amennyiben így történne, akkor az egrieknek akár egy döntetlen is elegendő lenne Csehovban (halkan mondjuk, még a vereség sem lenne tragédia), hiszen az utolsó fordulóban a Bitskeyben mindenképpen győzni kell a Kazany ellen a továbbjutáshoz. Természetesen egyszerűbb lenne a helyzet ha az egriek a második helyen várhatnák az utolsó meccset...

BIROS PÉTER a VLV-nek:

- Úgy érzem, hogy nagyjából a mi kezünkben van a továbbjutásunk sorsa. Ha minden jól alakul, ahogy kell, ha a Recco nyer Kazanyban, akkor nekünk elég a Kazanyt megverni idehaza az utolsó fordulóban. De hát szeretnénk azért egy jó eredményt elérni Csehovban, úgy érzem, ez nem lehetetlen. Szombati ellenfelünket és a Reccót nem lehet összehasonlítani, hiszen ahogy mindenki várta is a sorsolás után, az olasz bajnok azért kiemelkedik ebből a csoportból. Bízom benne, hogy győzelmet vagy legalább egy pontot sikerül Csehovban összehozni, de akkor is nyerni kell mindenféleképpen itthon is, igaz, pontszerzéssel azért nagy lépést tennénk a továbbjutás felé.

- Mi a helyzet a sérültekkel, betegekkel, lábadozókkal?

- Amennyire én meg tudom állapítani, Szécsi teljesen jól van, de hogy véd-e, azt nem én döntöm el. Varga Zsolt elkezdett edzeni, de még szerintem nem fog tudni játszani. Más sérültünk egyelőre nincs, remélem, nem is lesz.

HÁRAI BALÁZS a VLV-nek:

- Reggel 8-kor indulunk Egerből, délután négy körül szállunk le Oroszországban és busszal megyünk még vagy három órát, egyből az esti edzésre esünk be Csehovba. Szeretném, ha minél szorosabb eredményt érnénk el.

Alaposan felkészültünk, elemeztük a hibáinkat. Szeretnék mindenféleképpen nyerni kint, ehhez az kell, hogy ne úgy szerepeljünk, mint a Kazany ellen. Megpróbálunk összeszedetten, koncentrálva játszani, s már a mérkőzés elejétől odatenni magunkat. A Recco magyarjainak sok sikert kívánok Kazanyban :-)!
 
Vasárnap

17.15 Sintez Kazany-Pro Recco

MADARAS NORBERT a VLV-nek:

- Szombaton reggel indulunk, vasárnap lesz a meccs! Az utóbbi hetekben már jobban játszunk, remélem vasárnap is folytatjuk ezt a sorozatot. Nehezebb mérkőzésre számítok, mint amit Soriban játszottunk velük. Viszont azóta sokat javultunk. Szeretnénk vasárnap bebiztosítani a csoportelsőséget.
LEN Kupa, elődöntők, első forduló

Szombat:

20.30 Brescia (olasz)-Savona (olasz)

Vasárnap

20.15 Cattaro (montenegrói)-Spandau 04 (német)


VARGA TAMÁS a VLV-nek:

- Nem biztos, hogy játszom, mert a Rijeka elleni mérkőzésen a második negyed közepén kaptam egy hatalmas nagy rúgást térddel a gerincembe és a meccset is csak azért játszottam végig, mert tudtam, hogy ha nem játszom, az nagy érvágás a csapatnak. Egy percen keresztül alig kaptam levegőt, meg is állt a játék. A héten kaptam lézeres, ultrahangos kezelést, injekciókat, hogy felszívódjon ez a 15 centiméteres bevérzés. A hátizmom alatt van ez a sérülés, nagyon nyomja az ideget, meg az izmokat, nehezere esik még az úszás is. Ma (szombaton - a szerk.) már beálltam fórozni, de nem biztos, hogy vállalni tudom a játékot. Az orvosok egyértelműen azt mondják, hogy nem kellene játszanom, ha mégis fogok, csak saját felelősségemre. Este és reggel kapok még kezelést csak utána döntök. Nagyon szeretnék játszani, mert legalább egy embert lekötök. A németek nem tudják, hogy nem tudok lőni se nagyon, meglátjuk... A csapat nagyon készült, videóztunk, kielemeztük őket, Barát Ferike jóvoltából jutottunk hozzá a Spandau-Oradea meccshez, amit ezúton is nagyon köszönök neki. Készülünk, nagyon szeretnénk nyerni. Pár percre talán csak be tudok én is állni.

(A visszavágókat március 6-án vagy 7-én kell megrendezni.)

Az Interligában:

Partizan-UTE 18:6 (6:0, 3:2, 3:3, 6:1) (február 10., szerda)

Vojvodina-UTE 12:7 (4:1, 3:3, 1:2, 4:1) (február 11., csütörtök)

35 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs27852
2010.02.13. 20:56

Törvénybeütközőt én sem mondtam :) Viszont színvonalas, hasznos informatív és friss ez biztos.

Chicago hozzászólása
Chicago27849
2010.02.13. 20:45

Nem tunik elfugultnak a lap.. Egyedul asajat tabella keszites nem logikus.. de hat egy szerkeszto azt ir amit jonak lat, amig nem torvenybeutkozo, s amig olvassak a a lapot..:)

Gábor hozzászólása
Gábor27847
2010.02.13. 20:40

Egyébként ha a Kotor és a Recco "csak" döntetlent játszik a Juggal illetve a Kazannyal akkor is ugyanaz a helyzet, mintha győznének, ugyanis ezekben az esetekben a Jug és a Kazany 2 ponttal "menne" a Vasas és az Eger előtt. (és egy "x"-re - már csak magyar "illetőségük" okán is a Kiss Gergőéknek és a Madaras Norbiéknak is "jónak kell lenniük") Az utolsó fordulóban Egernek OTTHON A KAZANY ELLEN ÉS VASASNAK IDEGENBEN DUBROVNIKBAN NYERNIE KELL.Az egri győzelem "sanszos", a Vasas-esély - szerintem - kb. 50 %, miután a Jug otthonában még sohasem sikerült nyerni (itt lenne az ideje) meg majd megint "megfújják" a hazai vizet nekik ( bár tévednék) és azért ma a Vasas jó játékkal nyert (bár egy kifejezetten gyengén játszó görög csapat ellen) Mindezeket CSAK AZÉRT RAGOZTAM,mert mindenütt az van, hogy "csak akkor" ha a Recco és a Kotor nyer... NEM. - AKKOR IS HA MA ESTE ÉS HOLNAP CSAK DÖNTETLENEZNEK...)

Chicago hozzászólása
Chicago27844
2010.02.13. 20:34

A lenyeg az , hogy mindket csapatnak (Vasas, Eger) van lehetosege a tovabbjutasra. A baj az, hogy nemcsak rajtuk mulik, hanem mas csapatok eredmenyein is. A Vasas es az Eger is vesztett el pontokat, remelhetoen tanultak belole. Most az a fontos, hogy mindket csapat megnyerje a kovetkezo meccset, aztan majd meglatjuk.Egyik sem remenytelen. Hajra fiuk!

balzs hozzászólása
balzs27843
2010.02.13. 20:27

Talán a vlv hozzáállására gondolhatott: tabella állás, meccsek közvetítése... Egyébként szívesen olvasom az oldalt, de lehetne egy kicsit kevésbé elfogult a vasassal.

balzs hozzászólása
balzs27841
2010.02.13. 20:24

Ez így ebben a formában igaz, mindenesetre az utolsó fordulóban Egerben mindenképp nyerni kell, remélhetőleg még téttel. Egyébként nem rossz csapat a Csehov, nagy testű, erős játékosaik vannak és van egy szerb légiósuk is. A Recconak meg hoznia kell a papírformát Kazanyban!

zele hozzászólása
zele27840
2010.02.13. 19:51

Én meg azt nem tudom, hogy neked mi bajod van. Miért kell ez a 'mindenki kedvence' Vasasozás? Egyébként az Egernek és a Vasasnak kb. azonos esélye van a továbbjutásra.

Socio hozzászólása
Socio27838
2010.02.13. 19:11

Nem tudom mi bajod van,kedves 'én'. Ez egy teljesen jó eredmény,tekintve az Eger általános idegenbeli szereplését,meg azt,hogy ezzel mit értünk el a csoportban. Nem mondom, hogy nagy csapat ez a Csehov,őszintén szólva nem ismerem a játékosait,de azért nem egy kis játékerőt képviselő gárda,senki nem mehet biztosra ellenük,főleg idegenben. Azt meg megintcsak értékelni kellene,hogy legalább van egy csapat,akinek reális esélye van a továbbjutásra,ellentétben a 'mindenkikedvence' Vasassal. A Birossal kapcsolatos résszel egyetértek, annak ellenére,hogy mindig is kedveltem,azt mondom vicc ez az ember itt. Levezetni jött, pár meccsen kijön neki a lépés, de általában nulla. Ronaldinho-hoz tudnám hasonlítani,focipéldával élve.

Yoda hozzászólása
Yoda27836
2010.02.13. 18:24

Sztem Biros egyszerűen számolgatott... aztán meg közölte az eredményt:) Hajrá Eger! Hajrá Magyarok!

Én hozzászólása
Én27834
2010.02.13. 17:32

balzs bocs, nem balsz

Én hozzászólása
Én27833
2010.02.13. 17:30

balsz barátom nézegesd meg jobban azt a csoportállást légyszives... ha nyert volna az eger 7 pontja lenne, és akkor az sem jelentene kiesést ha holnap nyerne a kazany, mert akkor nekik 9 pontjuk lenne csak, és a hazai Eger győzelemmel az utolsó fordulóban 1 ponttal kevesebb, mint az egernek... így viszont ha holnap nyer a kazany, akkor 9 pontjuk lesz, míg az Egernek csak 5, tehát behozhatatlan 1 meccs alatt a 4 pontos hátrány....

Én hozzászólása
Én27832
2010.02.13. 17:27

"Ha minden jól alakul, ahogy kell, ha a Recco nyer Kazanyban, akkor nekünk elég a Kazanyt megverni idehaza az utolsó fordulóban." - ilyen Biros Péter hozzáállása, és a mai mutatott játéka is ezt tükrözi... nem láttam ugyan a meccset, de háromszoros olimpiai bajnok létére egy gólt sem tudott lőni ezeknek az oroszoknak, nem tett hozzá a meccshez semmi pluszt, amit pedig tőle elvárnánk... más aki nyerni akar, az azt nyilatkozta volna, hogy nyerni együnk Csehovba, nem is lehet más a célunk... komolyan mondom, hogy nagyot nevetnék, ha holnap a Kazany nyerne :D

balzs hozzászólása
balzs27831
2010.02.13. 17:23

Ez így ebben a formában nem igaz, mert ha most nyert volna az Eger akkor is a Reccon múlna hogy az utolsó fordulónak van-e tétje.

Én hozzászólása
Én27830
2010.02.13. 17:19

hihetetlen, hogy ezt a meccset sem tudták megnyerni... ez a Csehov semmi komoly erőt nem képvisel, csak orosz válogatottakból áll, szemben a magyar-kanadai válogatottakkal, Biros,Bárány,Szécsi... nem szeretném, ha ezt is a bírókra fognák, ennyi hazai pályát mindenhol megfújnak a bírók... az utolsó negyedben megint nem tud gólt dobni a magyar csapat, ez itt a probléma, ez nem normális... ez a döntetlen felér egy vereséggel, a Reccon múlik, hogy meg e maradnak az esélyei az Egernek az utolsó fordulóra... elkeserítő a helyzet, egy ilyen könnyű csoportból is a szerencse kell, hogy továbbjusson egy magyar élcsapat... a Kazany ellen itthon kötelező a győzelem, bár ha a Csehovot sem tudták verni, akkor már kérdés, hogy mi a kötelező... nálam a Csehovi győzelem is az lett volna, mert nem egy montenegrói, vagy egy szerb csapat ellen játszottak, hanem egy színorosz csapat ellen.... ezt a Csehovot akármelyik európai élcsapat megverte volna...

balzs hozzászólása
balzs27829
2010.02.13. 17:07

5:5 a vége... akkor holnap hajrá Recco!

Saporito hozzászólása
2010.02.13. 17:05

Az egri akcióknál már nem lának szabálytalanságot a sípmesterek. Hegedüs jó helyzetből megcélozta a jobb sarkot, de Szmirnov odaért. Másfél perccel a vége előtt Gerendás György időt kért. Nincs emberelőny. Biros lövése blokkról mellé pattant. Labdaszerzés. Feltham labdája a felső lécről lepattant, 33. másodperccel a vége elő

Saporito hozzászólása
2010.02.13. 16:59

A negyedik negyedben 2 percig támadhatott az egyenlítésért az orosz csapat. Végül Felthamot a mezőnyből kiállították. Porobic időt kért. 4.01. Jurcsik megpattanó lövése a hálóban kötött ki, 5-5. Már nem előnyből

balzs hozzászólása
balzs27826
2010.02.13. 16:53

Mindent bele az utolsó negyedben!

Patriot hozzászólása
Patriot27825
2010.02.13. 16:52

III. negyed végén: 4-5 (1-2, 1-2, 2-1) Gól: Jurcsik 2, Ryzov, Stepannyuk, ill. Bárány 2, Feltham, Kovács G., Bundschuh. Emberelőnyök: 8/2, ill. 6/2. Sántavy kipontozódott a 24. percben.

balzs hozzászólása
balzs27824
2010.02.13. 16:51

4-5 a III. negyed vége

Patriot hozzászólása
Patriot27823
2010.02.13. 16:50

Bárány: 4:5

Saporito hozzászólása
2010.02.13. 16:49

1.30: Bárány szép centergólját követően 4-5.

Saporito hozzászólása
2010.02.13. 16:46

III. negyed: 5.12: Stepannyuk előnyből gól, 3-4. 3.33: Jurcsik átlövése utat talál a hálóba, 4-4.

Saporito hozzászólása
2010.02.13. 16:38

Vége a II. negyednek, 4-2-re (1-2, 1-2) vezet az Eger. Gól: Ryzov, Jurcsik, ill. Feltham, Kovács G., Bárány, Bundschuh

balzs hozzászólása
balzs27819
2010.02.13. 16:31

Csehov-Eger félidőben 2:4! Hajrá Eger!

balzs hozzászólása
balzs27818
2010.02.13. 16:25

Üdv Mindenkinek! A Csehov-Eger meccs itt http://www.agriasport.hu/index.php?pid=hvlink&sorszam=6926 és itt: http://egerwaterpolo.hu/hun/modules.php?name=News&file=article&sid=1854&mode=thread&order=0&thold=0 követhető szövegesen! Hajrá Eger! és holnap hajrá Pro Recco! Hajrá magyarok!

Patriot hozzászólása
Patriot27817
2010.02.13. 16:22

T. szerk! Már egy ideje megy az Eger meccs és semmit nem írtok róla! A vasas meccset élőbe nyomja a sport1,de ti itt is fogjátok írni hogy hogyan alakul az eredmény! Gratulálok! A "VLV"-ből valamelyik "V" a vasas rövidítése lesz!

vizilabdafan hozzászólása
2010.02.13. 10:07

Izgalmas lesz a ma este. Nagyon drukkolok a Vasasnak és a Kotornak is! Be kell huzni ma a győzelmet! Nem kicsi a teher!

cowk hozzászólása
cowk27812
2010.02.12. 22:02

:D :D :thumbup:

Daret hozzászólása
Daret27809
2010.02.12. 20:32

(febr. 17-én)

CsokiVanilia hozzászólása
2010.02.12. 18:11

Sziasztok! Szerdán (feb 17.-én) hány órakor lesz a Fradi-vojvodina meccs? Köszike a választ!:)

bors hozzászólása
bors27806
2010.02.11. 20:06

Vojvodina - UTE 12 : 7

szerk hozzászólása
szerk27805
2010.02.11. 18:05

Javítottam, köszi.

B (régi) hozzászólása
2010.02.11. 17:51

1. Nagyon drukkolok a Kotornak. 2. A Kőérben Honvéd meccsen akkor lesz teltház, ha a Vasas megy oda komoly tétmérkőzést játszani, vagy ha Novák Feri bácsi úgy dönt, hogy fizet a nézőknek a mérkőzés megtekintéséért. Javasolnám továbbá, hogy a Honvéd a Budvától ne csak a külsőségeket lesse el, hanem a tartalmat is. Utalás ez arra, hogy a Budva-Honvéd Euroliga meccsre is ingyenes volt a belépés, de nem azért, mert a világ egyik legjobb csapata látogatott a budvai uszodába... 3. A LEN Kupát olasz csapat fogja nyerni. 4. Szolgálati közlemény: a nemzetközi szövetség honlapján úgy szerepel, hogy a LEN Kupa második meccsek március 6-7-én lesznek. "Semi Final matches to be played on 13 or 14 February (1 leg) and 6 or 7 March (2 leg)."

Én hozzászólása
Én27803
2010.02.11. 17:17

A Vasasnak és az Egernek győznie kell, a Honvédtól pedig egy szoros meccset várok... a LEN kupát meg ugyis a Cattaro nyeri.