FACEBOOK

Honvéd-Vasas - élő közvetítés

Honvéd-Vasas - élő közvetítés
hozzászólás, 2009.03.27.

Az örökrangadó. Élő közvetítésünk a Kőér utcából 19.30-kor kezdődik.

A csapatok egyelőre a parton melegítenek.

A hazaiaknál Vindisch Ferenc lábfájása ellenére vállalta a játékot. (Sokáig kerestük őt az immár vízben melegítő játékosok között, azonosítása azért okozott nehézséget, mert tökkopaszra vágatta a haját.)

Megtörtént a bemutatás.

Indul a meccs.

Székely hozza el a labdát Kovács Róbert elől. A játékvezetők elveszik, de amúgy is megáll a játék, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Ocskay Gábor jégkorongozó emlékének egy perces csenddel adóztak az uszodában jelenlévők. 

Centerpassz után Vörösről kiállítják Pajánt, Varga Dénes azonnal belövi a baloldalról (0:1).

Eredménytelen támadások mindkét oldalon.

A Honvéd első előnyét Szivós váltja gólra, szintén a baloldalról (1:1).

Hibák, rossz passz mindkét oldalon.

Két perc még az első negyedből.

Nagy Viktor védi Molnár Tamás távoli lövését.

A következő Honvéd-támadásnál Szivós engedi el, Nagy Viktor a melléhez szorítja a labdát!

Varga Dániel egy pillanatra egyedül marad a center helyén, jön a labda, kivárja a tempót és nagy gólt lő (1:2).

Szünet.

Székely teljesen elindul a labdáért, a Vasas-tábor megtapsolja, amikor nagy sprint után eléri - sípszó ugyanis még nem volt. Másodszorra Kovács elhozza Szivós elől.

Tóth Márton kezéről ziccerben leütik a labdát.

Gergely Mihály egyenlít (2:2).

A másik Gergely-testvér véd.

Varga Dániel a támadóidő lejártakor lő - mellé.

A túloldalon Nagy Viktor hárít.

Kontra a Vasas ellen.

Nagy Viktor megint.

Varga Dánielt küldik ki, Vári átlő - 3:2.

Kontra a Vasas ellen.

Labdát szerez a piros-kék védelem. A túloldalon Gergely István hozza el, kiúszva a kapuból.

Gergely Védi Varga Dénes lövését. Két perc még a negyedből.

Gergely most Steinmetz Barna labdáját szelidíti meg.

Kontra a Honvéd ellen.

Hosnyánszky csavarral próbálkozik, de mellé megy a labda.

Molnár Tamás szép centergólt lő 13 másodperccel a negyed vége előtt - 4:2.

Székelyt kiállítják, Hosnyánszky a dudaszó pillanatában nagy gólt lő (Szivós sokáig reklamálja, hogy nem férhetett bele az időbe) - 4:3

Félidő

Kovács most Bátori elől szerzi meg a labdát.

Vári kiállítása után húzásra teszik fel a labdát Vörösnek - a ziccer kimarad.

A túloldalon Bátori lehetetlen szögből talál be Nagy Viktor kezei között - 5:3.

Iosepet kiküldik, Kovács R. egy lövőcsel után talál be - 5:4.

Gergely Mihály távolról elengedi - 6:4. (A hazai közönség már másodszor Nagy Viktor nevét skandálja. Erre megszólal a meccset eddig csendben néző Vasas-tábor.)

A negyed felénél járunk.

Kontra a Vasas ellen.

Hosnyánszkyt kiállítják, a Honvéd időt kér. Földi László sárga lapot kap.

A fór úgy ér véget, hogy Kovács ellen büntetőt ítélnek. A játék percekig áll, majd Szivós lövését Nagy Viktor védi. Az ellentámadás Tóth Márton szép centergóljával zárul - 6:5.

Két perc még a negyedből.

Nagy Viktor ismét véd.

Tóth Márton forgatja be Bátorit, az ötméterest Hosnyánszky magabiztosan értékesíti - 6:6.

Takács Bálintot kiállítják, Gergely Mihály már a harmadik gólját lövi - 7:6.

Szünet.

Az utolsó ráúszást is a Vasas nyeri, Kovács hozza el.

Hosnyánszky lövése a felső kapufáról Gergely hátára pattan, de onnan nem megy be.

Steinmetz Barna lövését blokkolják, a labda a Vasasnál marad, de hamarosan kontra.

Kovács Róbert harmadik hibája. A Honvéd-előny kimarad, sőt, megúszik a Vasas, majd előnybe kerül. Földi László időt kér.

Az előny során négyszer lő kapura a Vasas, de egyik sem megy be!

A negyed felénél járunk, amikor Hosnyánszky hatalmas gólt lő messziről, egyenlő létszámnál - 7:7.

Székely lövése Nagy Viktorról szöglet.

Újabb Nagy Viktor-védés.

Iosep fölé lő.

A túloldalon Varga Dániel elengedi - felső kapufár gól, 7:8. Két és fél perc van hátra.

Blokkol a Vasas-védelem. Steinmetz Barnabás zúgó kapufát lő.

Szivós szabaddobás-lövése mellé megy. 1:30

Centerbejátszás után Gergely Mihályt kiállítják, a Vasas időt kér, hiszen eldőlhet a meccs. 1:13 van hátra.

A Vasas-előnye egy pontatlanságon elúszik. Az utolsó percen belül vagyunk, most Vad Lajos kér időt - egyenlő létszámnál.

Rossz centerpassz. A Vasas vezeti az utolsó támadást, még előnyt is kap, de már csak a labdát őrzik, hiszen megnyerték.

VÉGE!

57 régi hozzászólás

Vitya hozzászólása
Vitya20405
2009.03.28. 16:00

Valóban több kiállítás volt a Vasas-tól, mint a Honvédtól, de nekem ennyi belefér, a hazai pálya számlájára írom. Különben meg, ahogy a Vasas védekezik emberhátrányos szituációkban, azért szerintem megéri a kiállítások hada;-), úgyis kibekkelik;-). Komolyan, jobban védekeztek emberhátrányban, mint 1 az 1 ellen!! Aki látta el kell ismerje ezt. Szerintem a Vasas-nak mindig egy emberrel kellene kevesebben lennie védekezéskor, jobban menne nekik, ahogy felszívják magukat.... És én mint pártatlan szemlélő, megjegyzem, hogy Gergelynek volt pár olyan hatalmas védése, hogy csak na! Pont pl. a vasas szurkolók orra előtt, mikor emberhátrányban egymás után 3szor védet barom nagyot, szerintem ne szóljuk le a másik oldalt sem! Különben meg, ha a szurkolóitok által ordított "sz*r a honvéd" skandálás ha igaz lenne, akkor meg qrva égő a vasas-nak, hogy ezt a sz*r honvédot ilyen nyögvenylősen, éppenhogycsak tudta megverni. Ebben az esetben a Recco-tól majd 15:0-ra kap majd ki, ugye? (azért remélem nem olyan sz*r az a Honvéd, és remélem nem kap ki a Vasas a Recco-tól!) Tessék már tisztelni a másikat kicsit.

Vasasos hozzászólása
Vasasos20403
2009.03.28. 15:20

Ja, és még valami.Annyira azért nem volt jó a meccs, és ez megint a bírói párosnak köszönhető.Durva hibáik adódtak időnként (főleg a Vasast büntetve az itéleteikkel) az összhang sehol nem volt köztük.Már majdnem nevetséges volt ahogy az egyik állandóan elnézést kért, ha egy Honvádost kiállított. Én nem értem, ez a felhozatal a vízilabda világában - ahol ugye tudjuk, mi vagyunk a császárok!

Vasasos hozzászólása
Vasasos20402
2009.03.28. 15:13

Vityának - cserébe Viktor sem védett túl jól írod,hát igen, valóban nem parádézott úgy, mint azt tőle megszokhattuk, sőt elvárjuk - viszont az a 8 védés (ahogy számoltam) a 7 góllal szemben talán mégsem annyira rossz:) Gergely védéseit nem akarom lekicsinyelni,de sajna a legtöbbet helyezetlenül belelőtték a fiúk. Ma Magyarországon akárhogy is vesszük (ki jutott ki az Olimpiára?!) Nagy Viktor a legjobb vízilabda-kapus! Jó lenne,ha ezt ő is elhinné,mert gondolom az utóbbi időbeni hullámzó teljesítménye is a bizonytalanság miatt van. Ami sajnos Kemény kapitánynak is köszönhető! Aki mindig eljátsza,hogy keresi a fiatal tehetségeket (röhögnöm kellene,ha nem bosszantana, lásd Volvo Kupa-ahol úgy be volt csinálva a nadrágjába,hogy Szécsinek kellett végig védeni az amik ellen,azt így is a 2. hely jutott) és nem tud elszakadni az öregektől,akiket idestova 12 éve 'gyötör'.A VB-re meg a következő Olimpiára is a 30asokat akarja nevezni? Viktor - az első hely neked is köszönhető,úgyhogy csak előre,keményen,a Fradi meccsre hozd el a régi énedet! Sokan drukkolunk neked!!! Hajrá VASAS!!

Vitya hozzászólása
Vitya20381
2009.03.27. 23:01

valami nagyonnagykirály meccs volt! A vasas szurkolók kurv**nyázása ellenére. Én nem szurkoltam egyik oldalnak sem, csak egy jó meccset akartam látni. Voltam Egerben is, a Volvo kupán, (sajnos nem a szerben) és az amik elleni meccsen hiányérzetem volt, olyan megalázó mód elvertük őket. Már kellett egy igazán jó meccs. És ez az volt. Ennél jobb meccset nem tudnék még kitalálni sem. Fordulatos volt, szoros volt. A srácok küzdöttek, látszott rajtuk, hogy megdolgoznak a pénzükért. A vasas-on nagyon látszott, hogy hiányzik a centerük. De cserébe Viktor sem védett túl jól.;-), ellenben Gergely nagyon jól védett. És, hogy miért nyertek mégis? Egyszerűen ennyivel jobbak most mindenkinél: ha 1 kulcsjátékos beteg, 1 másik kulcsfigura nem hozza a tőle elvárhatót, akkor "csak" egy gólla verik meg a bajnokságban a második helyezettet. Köszönöm az összes játékosnak, hogy ilyen jó meccset láthattam!

Egri hozzászólása
Egri20380
2009.03.27. 22:25

Egri szurkolóként drukkolok a Vasasnak az Euroligában, tiszta szívből,őszintén. Hihetetlen siker lenne kiütni ezt a bombaerős olasz csapatot,de persze nem lehetetlen. Nagyon erős ez a mostani Vasas,egyértelműen a világ egyik legjobb csapata.Valószínűleg nem is a képességbeli különbségek döntik majd el a párharcot,hanem a szerencse,az aznapi forma,az,hogy melyik csapatnak lesz jobban helyén a szíve. Azért számomra elgondolkodtató,hogy gyakorlatilag azért lesz piszok nehéz(ha egyáltalán sikerül..)a Final Fourba jutásunk, mert a 3 talán legjobb magyar játékos az ellenfélnél játszik..

Borivoje hozzászólása
2009.03.27. 21:25

Hazai pálya ide, vagy oda, mind két csapatnak kijár a maximális gratuláció! Nem lehetett ez rossz meccs semmiképp! Kicsi nagyon hiányzik. Pavlik doki legyen szíves hozza a csodaszereit, mert a Recco ellen csakis vele lehetünk partiban. Jobb is, ha lejtett esetleg a hazai pálya, mert ehez külön hozzá kell szokni a Recco elleni visszavágóra. Ez a Csapat megtanult nyerni! Ez a Csapat tudja, hogyan kell nyerni, és ez a Csapat tudja, hogy nyer! Csak szajkózni a fiúkba a sikert! El kell hinni, hogy meg lehet fosztani az olaszokat (olyan is van két-három köztük...) az örökösnek tűnő dicsőségtől. Egy nagyon fontos téma még az ötméteresek ügye! Szénné kell gyakorolni, mert bár ma ez jól ment, általában véve nem jó az 5-ös kihasználásunk. Ezen aztán tényleg ne csússzunk el, ha oda kerülne a sor, ahova 3 éve a Savona ellen! Kiváló felkészítő partner volt a Honvéd, biztos az lesz vasárnap a Fradi is. Hirdessétek a magyar poló dicsőségét Ti is minél tovább ősztől!

Hasselhoff hozzászólása
2009.03.27. 21:01

Buzi Dominó!!! Köcsög turista testvérek !!! Mindörökké Angyalföld!!!

pooloo hozzászólása
pooloo20376
2009.03.27. 20:54

Ja, még valami! NAGY VIKTOR! NAGY VIKTOR! NAGY VIKTOR!

t hozzászólása
t20375
2009.03.27. 20:51

Nem baj fiúk! Jó lesz ez a rájátszásra és a Vasasnak sem árt egy megfelelő ellenfél.:-)

Judit hozzászólása
Judit20374
2009.03.27. 20:47

EZ AZ!!! SZÉP VOLT FIÚK!!! CSAK A VASAS MINDÖRÖKKÉ!!!!!

nett hozzászólása
nett20373
2009.03.27. 20:46

Ügyesek voltatok Fiúk!!! Nagyon izgalmas meccs volt!!!! Köszönjök a közvetítést! Gratulálok a VASASnak!!!!!!!!!!!!!

Rebo hozzászólása
Rebo20372
2009.03.27. 20:46

Hát ez nehéz volt. De minden jó, ha jó a vége ! Hajrá Vasas mindörökké !

pooloo hozzászólása
pooloo20371
2009.03.27. 20:46

Izgalmassá tették a meccset a fiúk, de nézzük a jó oldalát. Az elmúlt két meccsen megmutatták, hogy hogy kell az utolsó negyedben fordítani. Ennek még lehet jelentősége a továbbiakban. HAJRÁ VASAS!

TZS hozzászólása
TZS20370
2009.03.27. 20:46

Ez az, szép volt fiúk!!!!! Vasárnap már én is ott leszek:-)

kiskun968 hozzászólása
2009.03.27. 20:45

Eldőlt a domino sálálálá)))))))))))))

t hozzászólása
t20368
2009.03.27. 20:45

A Vasasnak majd drukkolok a Final Fourba kerülésért.-:) HAJRÁ HONVÉD!!!

Kavics hozzászólása
Kavics20367
2009.03.27. 20:45

Ez az Misi (Gergely)!!! 3 goool!!!

t hozzászólása
t20366
2009.03.27. 20:44

HAJRÁ KICSI HONVÉD!!! MINDENT BELE!!!

pooloo hozzászólása
pooloo20365
2009.03.27. 20:42

Fórban kaptunk egy kontrát....

poolooo hozzászólása
poolooo20364
2009.03.27. 20:41

És akkor jöhet a kegyelemdöfés! TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK!

t hozzászólása
t20363
2009.03.27. 20:40

Hajrá Gergely testvérek!!!

Rebo hozzászólása
Rebo20362
2009.03.27. 20:40

Ez az fiúk, most már meg kell tartani az előnyt. Hajrá VASAS!!!

nett hozzászólása
nett20361
2009.03.27. 20:40

pooloo!Mi az hogy Hosi gól? Inkább HOSI GÓLÓK!!!:)

TZS hozzászólása
TZS20360
2009.03.27. 20:39

Yesss!

pooloo hozzászólása
pooloo20359
2009.03.27. 20:39

És a póló Professzora is betalál! Szép volt Dani! Máris itt az előny! VAAAAAAAAAASASSSSSSSSSSSS

t hozzászólása
t20358
2009.03.27. 20:37

HAJRÁ HONVÉD!!!!

nett hozzászólása
nett20357
2009.03.27. 20:37

Gyerünk Fiúk! Hajrá VASAS!!!!!!!!!! Gyeünk Hosi!!

Judit hozzászólása
Judit20356
2009.03.27. 20:36

Dumival mégis mi történt??????? HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

pooloo hozzászólása
pooloo20355
2009.03.27. 20:36

HOSI-HOSI-HOSI-GÓL HOSI-GÓL HOSI-GÓÓÓÓÓÓÓL HAJRÁ VASAS!

pooloo hozzászólása
pooloo20354
2009.03.27. 20:31

Arról nem beszélve, hogy annál a bizonyos támadásnál Dumit is kiállították cserével...

atko62 hozzászólása
atko6220353
2009.03.27. 20:30

meg lesz a x még ilyen hanyagul is gyenge ez a szekeres-csapat

kiskun968 hozzászólása
2009.03.27. 20:29

Hajrá Vasas!!!! Angyalföld!!!!

PBOGAR hozzászólása
PBOGAR20351
2009.03.27. 20:28

KONTRA A VASAS ELLEN,HOSNYÁNSZKYT KIÁLLITJÁK,KOVÁCS ELLEN BÜNTETŐ EGY CSEPPET SEM LEJT A HAZAI PÁLYA

Borivoje hozzászólása
2009.03.27. 20:27

Ugye csak a Reccot akarjuk becsapni?

xy. hozzászólása
xy.20349
2009.03.27. 20:26

Mindent bele!! Hajrá VASAS!!

pooloo hozzászólása
pooloo20348
2009.03.27. 20:26

Meglesz a meccs, mert megrángatták a bírók és a honvéd szimpatizánsok az oroszlán bajszát! Jokeréknek meg csak annyit, hogy fogtok még Nagy Viktornak sok mindent köszönni, 2012-ben!!! HAJRÁ VASAS!

XY. hozzászólása
XY.20347
2009.03.27. 20:26

Mindent bele!!!! Hajrá VASAS!!!

Letty hozzászólása
Letty20346
2009.03.27. 20:20

Gyerünk Fiúk, még van egy negyed! Még nincs elvesztve a meccs! HAJRÁ VASAS!!!!

Rebo hozzászólása
Rebo20345
2009.03.27. 20:15

Ébresztő Vasas ! Ideje lenne, hogy meginduljon végre a csapat.

Péter57 hozzászólása
2009.03.27. 20:08

Hajrá Szívós Marci - gyerünk az angyalföld fölé!

Gábor hozzászólása
Gábor20343
2009.03.27. 20:06

HAJRÁ VASAS! Hajni boldog névnapot!

nett hozzászólása
nett20342
2009.03.27. 20:04

Jól van Hosi! Ezt így kell csinálni!!

Judit hozzászólása
Judit20341
2009.03.27. 20:03

HAJRÁ VASAS, ANGYALFÖLD!!!! HAJRÁ VARGA FIVÉREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nett hozzászólása
nett20340
2009.03.27. 20:01

Gyerünk VASAS!!!!!!!!!!!!!!

Kavics hozzászólása
Kavics20339
2009.03.27. 19:58

Hajra Honved! Hajra Gergely-fiverek!

Rebo hozzászólása
Rebo20338
2009.03.27. 19:50

Hajrá Vasas !!!!

pooloo hozzászólása
pooloo20337
2009.03.27. 19:47

Áléééééé, álééééééé, álééé-álééé-áálééé CSAK A VASAS MINDÖRÖKKÉ PIROSKÉKEK áléééééé, álééé!!!

Heydy hozzászólása
Heydy20336
2009.03.27. 19:46

Hajrá VASAS, gyerünk fiúk!!

N.:) hozzászólása
N.:)20335
2009.03.27. 19:39

Hajrá Honvéd-Domino!!!:)

Letty hozzászólása
Letty20334
2009.03.27. 19:34

Gyerünk Fiúk! Hajrá VASAS! :)

Todi hozzászólása
Todi20333
2009.03.27. 19:34

Hozzászólásom sehogy sem kapcsolódik a témához, de mivel ez lesz most a legolvasottabb hír, itt kérem, hogy ha valaki vízilabdához igazán értőnek lenne kedve válaszolni privátban néhány kérdésemre, vegye fel velem a kapcsolatot a mola@mpp.hu címen. (Elsősorban nem magával a játékkal, hanem azzal kapcsolatban lenne néhány kérdésem, hogy honnan lehet utánpótlás-edzőt "leakasztani" tehát olyan valakit keresek, aki félig-meddig vagy akár teljesen is benne van a szakmában.) Köszönöm! (És köszönöm a szerkesztőnek is, hogy közzéteszi!)

móka hozzászólása
móka20332
2009.03.27. 19:32

Dominódöntést szeretnék!:)VASAS!!!

Berényi Vasas hozzászólása
2009.03.27. 19:31

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!!!!!!!

Sztracsii hozzászólása
2009.03.27. 19:28

csak ügyesen;)

Hajni hozzászólása
Hajni20329
2009.03.27. 19:27

Hajrá VASAS!!!!!!!!

nett hozzászólása
nett20328
2009.03.27. 19:23

De jó, hogy van közvetítés! Hajrá VASAS!!!!!!!!!!!

Judit hozzászólása
Judit20327
2009.03.27. 19:03

HAJRÁ VASAS,ANGYALFÖLD!!! Mindent bele fiúk!!