FACEBOOK

Kazany-Szeged a LEN Kupa elődöntőjében

Kazany-Szeged a LEN Kupa elődöntőjében
hozzászólás, 2009.02.09.

Rómában hétfőn elkészítették a LEN Kupa elődöntőinek párosítását. A sorsolás nem kedvezett a még versenyben lévő egyetlen magyar csapatnak: a Szeged azt a Kazanyt kapta ellenfélül, amely a Honvédot búcsúztatta. Az orosz csapatot már csak a távolság, a hosszú utazás miatt is szerették volna elkerülni Kásás Zoltánék. A jó hír az, hogy a visszavágó lesz Szegeden. Kásás Zoltán, Varga Tamás és Baksa László reagálása a vlv-nek.

A párosítás:

Panioniosz Athén (görög)-CN Barcelona (spanyol)

Sintez Kazany (orosz)-Szeged

Az első mérkőzés február 25-én, 28-án, vagy március elsején lesz, a visszavágók lehetséges időpontja március 21. vagy 22.

KÁSÁS ZOLTÁN a vlv-nek:

- Ha Kazany, akkor Kazany! Úgy kell nekimenni, hogy győzni akarunk. Verhetőek ők is, azért ez tegnap látszott. Vannak gyengéik, megpróbálunk valamit kitalálni. És ha már így alakult, legalább az első mérkőzés ott van.

- Az utazás nem okoz gondot?

- Az biztos, hogy ez a párosítás anyagi szempontból mindenféleképpen komoly érvágást jelent a klubnak, mert ez a Budapest-Moszkva, Moszkva-Kazany útvonal nem akármi...

- A LEN Kupa-győzelemmel talán anyagilag is vissza lehet hozni valamit a kiadásokból...

- Igen... :-) Mindenesetre a másik ágon lévők kicsit szerencsésebbek voltak, még az utazás szempontjából is.

VARGA TAMÁS a vlv-nek:

- Ez volt az utolsó, amit szerettem volna. Mindegy, tulajdonképpen ha továbbjutunk, akkor utána megnyerjük a kupát. Ez az elődöntő sokkal erősebb lesz, mint utána a döntő. Ez van. Fel kell venni a kesztyűt, aztán meglátjuk, hogy hogy alakul. Nagyon-nagyon fontos lesz a az első mérkőzés. Minél szorosabb eredményt kell elérnünk kint, egy döntetlent például, de egynél többel nem szabad kikapni. Itthon azért, jöhet bármilyen csapat a Szegedet nem könnyű megverni.

BAKSA LÁSZLÓ a vlv-nek:

- Nem vagyok kimondhatatlanul boldog, ha lehetett volna, inkább csak a döntőben találkoztam volna velük, de a sors ezt akarta. Talán annyi jó, hogy a visszavágó itthon lesz. Ha olyan eredményt érnénk el kint, mint a Honvéd, akkor szerintem elég jó sanszunk lenne arra, hogy bejussunk a döntőbe. Elsőre ennyi. Este az öltözőben a többiekkel is átbeszéljük, hogy ki mit gondol a dologról, de most még van néhány fontos bajnokink, egyelőre azokra koncentrálunk.

9 régi hozzászólás

zzzz hozzászólása
zzzz18751
2009.02.09. 18:58

csak egy kérdés -- vajon kinek mit kell tennie kivel ahhoz, hogy magyar érdekeltségű len kupa meccseket nézhessünk a televízióban magyarországon????

Kalóz hozzászólása
Kalóz18749
2009.02.09. 17:58

nem juthat döntőbe az a csapat amelyik bundázott.....St.Andreu-Kazany10-7!Pont ezzel estek ki a lilák.....Vicc! Ja és Csuvi passzol nem úgy mint Egerben tavaly!

régi egri hozzászólása
2009.02.09. 17:57

IIIIIgen, csapjanak oda, Hajrá Szeged és Vasas! EGER!!!!!!!!!

Najó hozzászólása
Najó18746
2009.02.09. 17:33

Jól koncentrálva sikerülhet döntőbe jutni! Sajnos a Honvéd is ezen csúszott el! Szorítok a Szegednek és a Vasasnak! Hajrá Eger!

mobilion hozzászólása
2009.02.09. 16:54

akárhogy dicséritek a Honvédot,vasárnap szarul játszottak. Nem volt aki gólt lőjjön.Az várható volt hogy a Szivosra jobban fognak figyelni,ezért mást kellett volna játszaniuk,de még így is volt néhány helyzetük amit elszartak.Nem egy emberre kéne építeni a csapatot.. Hol voltak a régi nagyok (Vári,Molnár..stb.)Szóval így a bajnokságban is lesz gondjuk!!

Tomute hozzászólása
Tomute18744
2009.02.09. 16:41

Kemény lesz, de azért Hajrá Szeged! (Szerdán persze Hajrá Eger!!! :-))

B (régi) hozzászólása
2009.02.09. 15:23

Duplaszívás. Amit Fortuna eddig adott, azt most kamatostul visszavette... Mindenesetre tudnám utálni a római sorsolóbizottságot, ha a Kazany három magyar csapat "testén" keresztülgázolva jutna be a kupadöntőbe... Szívből kívánom a Szegednek, hogy ne így legyen! Ha jó eredményt érnek el kint, akkor még akár le is utaznék Szegedre, hogy a helyszínen izgulhassam végig a visszavágót. A tv jó eséllyel úgysem adná a meccset...

Rolling hozzászólása
Rolling18735
2009.02.09. 14:07

Nagy az "öröm" Szegeden. Bárkit elfogadtak volna, de a Kazanyt nem, és nem a játékereje miatt.

Kalóz hozzászólása
Kalóz18734
2009.02.09. 13:55

Fogható a Kazany....Tegnap is látható volt!Ha a Honvéd helyzetei felét belövi,nyerhetett volna 4-5 góllal! Hajrá Szeged!