FACEBOOK

Itt az EB-csapat!

Itt az EB-csapat!
hozzászólás, 2008.06.30.

ENGLISH VERSION // Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfőn este közölte a vlv-vel a malagai Európa-bajnokságra utazó 13 játékos névsorát. A jelenlegi 18-as keretből Gergely István, Gór-Nagy Miklós, Varga II. Zsolt, Szivós Márton és Steinmetz Ádám marad itthon és gyakorol tovább, mivel valamennyien az olimpiai bő keret tagjai maradnak. Interjú a kapitánnyal.

Az EB-csapat: Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás

A keretből most kimaradók csütörtöktől az EB végéig napi két edzéssel készülnek itthon tovább, Keszthelyi Tibornak, a vb-aranyérmes junior-válogatott szakvezetőjének irányításával.

- Az elmúlt öt hét tapasztalata alapján úgy gondolom, hogy ez az a tizenhárom, akinek az EB-n játszania kell. A többit pedig majd az EB után meglátjuk, de én bízom abban, hogy ez a tizenhárom rá fog szolgálni a bizalmamra. Nyilván voltak posztok, amelyek ügyében nehéz volt eldönteni, mert nagyon kicsik voltak a különbségek, de hát mégiscsak voltak - mondta a vlv-nek hétfő este a kapitány.

- Hogy közölted a döntést játékosokkal?

- Mindenkivel beszéltem telefonon, mert kedden annyira sűrű a programunk, hogy úgy gondoltam, nincs értelme annak, hogy akik most nem jönnek az EB-re, néhány percre jelenjenek meg holnap. Ők egyébként csütörtökön kezdik meg az edzésmunkát Keszthelyi Tibor vezetésével, hiszen mind az öten tagjai maradnak az olimpiai keretnek. Naponta kétszer tréningeznek majd, s ha visszajövünk Malagából, akkor fogom kijelölni az olimpiai csapatot.

- Milyen esetben változtatsz a most meghirdetett csapaton?

- Evidens, hogy változtat az ember, ha sérülés van, változtathat az ember, ha valami egyéb, személyes probléma van, és ha szakmailag nagyon-nagyon indokolt, hát akkor is változtathat az ember. Azt kértem mind az öt játékostól, hogy nagyon komolyan edzzen, mert ha úgy alakul, hogy szükség lesz rá, akkor a saját érdeke is, hogy jó teljesítményével egy eredményes csapat tagja legyen. Tehát nyilvánvaló, hogy ha most valaki leereszt, és esetleg szükség lesz rá, akkor nem tudja segíteni a csapatot.

- Hogy fogadták a játékosok a döntésedet?

- Mindenki kulturáltan, ahogy eddig is, az elmúlt tizenegy évben.

- Kaptál valakitől bármilyen reagálást?

- Mindenkivel váltottam pár szót a miértekről. De ez egyébként végig így volt, mind a tizennyolc játékossal folyamatosan tartottam a kapcsolatot, beszéltem velük, elmondtam, amit gondolok, tehát itt most nem volt semmi különösebb újdonság. Volt olyan játékos, akinél csak utalni kellett az elmúlt napok valamely beszélgetésére. Tehát nem igazán kellett nekem itt most különösebben indokolni. Mindenki tudta, hogy mik a lehetőségei, mik az esélyei, mik az erényei meg a hiányosságai, amelyek a csapatba kerülésnél számítanak.

- Akkor hadd kérdezzem meg, mivel most már megvan a „rendes csapat”, milyen a csapatunk?

- Szerintem ez a csapat egy-két mérkőzésen már megmutatta az oroszlánkörmeit. Most ezt a csapatot választottam, de hogy az EB-n milyen lesz..., meglátjuk. Egyelőre még elég hullámzó volt a teljesítmény. De hát ahogy mások is látták, nem csak én, kívülállók is, a csapatnak nem tett jót, nem segített a rövid felkészülési idő. Nem ártott volna, ha többet tudtunk volna játszani abban a tizenhármas összeállításban, amelyben az EB-n szerepelünk majd. Egyébként volt, akinél pozitívan hatott, ösztönző volt a csapatba kerülésért folytatott verseny, de volt, akiben inkább feszültséget keltett, és ez gátolta a jó teljesítmény elérésében. Mindenesetre nekem a látottak alapján kellett dönteni.

- Most az EB előtt tudsz-e mondani valami újat ahhoz képest, hogy mindenhova győzni megyünk? Egy picit azért felhasználod-e ezt a tornát a felkészülésre, esetleg lesz-e olyan meccs, amit "beáldozol" az olimpiáért?

- Én meccsen nem szoktam gyakorolni, legfeljebb elképzeléseket megvalósítani, de ugyanúgy győzni akarunk. Beáldozni nem áldozunk be semmit, ha valakitől ki fogunk kapni, az azért lesz, mert megvertek minket. Nyilván kikapni nem akarunk soha, ez egyértelmű. Ugyanakkor azt kell mondjam, tekintettel arra, hogy az olimpiai sorsolást is pontosan tudjuk, az EB-t inkább annak a szemszögében kell nézni, úgy kell majd játsszunk, hogy pontosan tudjuk, az olimpián milyen csoportunk van.

- Ez mit jelent a gyakorlatban?

- Azt jelenti, hogy a legtöbb tapasztalatot nyilván azoktól a csapatoktól kell, hogy begyűjtsük, amelyekkel majd az olimpián is egy csoportban fogunk játszani. Nem azt mondom, hogy azok ellen kell a legjobb eredményt elérni, az nem kérdés, hogy mindenki ellen jó eredményt akarunk elérni, ez nyilvánvaló. De az jó lenne, hogyha az EB-ről hazajövet lennének olyan tapasztalataink, hogy hogy fogjuk tudni az olimpián a csoportellenfeleket legyőzni. Most ugye játszottunk két csoportellenfél ellen is Szombathelyen - az olimpiai csoportellenfelekről beszélek -, akik... hát..., mind a kettő megszorongatott minket, de ettől függetlenül győztünk. Ráadásul az előbb említett problémákkal, a csapatkeresési nehézségekkel küszködve álltunk neki ezeknek a meccseknek. Mindenképpen hasznos két mérkőzés volt. Fogunk még játszani velük az EB-n is és jó lenne úgy hazajönni, hogy még inkább reális esélyünk legyen arra, hogy ezeket a csapatokat le tudjuk majd győzni, mert ugye ez az elődöntőhöz vezető út.

- Köszönöm a beszélgetést.

214 régi hozzászólás

egypolos hozzászólása
2008.07.05. 20:31

Eddig én is azt hittem, hogy az Ádinak kéne ott lenni, de azt mindenki elismerheti, hogy amit a molnár mutatott a horvátok ellen. tényleg jó volt. Ha igy jatszikmajd az olimpián áldásom rá... Lehet dénesnek is bejön mint aragonesnek hogy otthon hagyta rault. ez csak egy kis példa és nem kell egyből reagálni h minek hozom fel a focit. A tény: Molnár jool jatszott!!! egy ilyen meccse sem volt a szezonban mint most!

macskako hozzászólása
2008.07.05. 18:10

T.Gergoke ! Kosz ! DE: inkabb jo hideg sort igyal,mint a szavaimat :)) En csak leirtam a tenyeket . udv !!!

macskako hozzászólása
2008.07.04. 15:27

T.kkata ! Nincs harag. Miert lenne ?? Nem vitaztam Veled, Te hoztad fel a kettos merce dolgot . Arra reflektaltam . Hello

kkata hozzászólása
kkata9968
2008.07.04. 09:14

na jó macskako, úgy látom, nincs sok értelme a vitának, mert míg én a válogatottal foglalkozom, te a "Dénes kit válogat be a Vasasból" kérdéskörön nem tudsz túllendülni. de azért remélem nincs harag, egyszerűen más nyelvet beszélünk.

Gergőke hozzászólása
2008.07.03. 20:59

Macskakő! Iszom szavaidat! Madaras azon a 2002-es nyáron valóban nagyon jól játszott és helye lett volna a csapatban. Úgyanígy vagyok Ádámmal is, bár ő nem utazhatott volna, ha nincs a bajnoki balhé, mivel a Varga Zsolt abban a szezonban jobb volt, de ha már úgy alakult, akkor mindenképp Ádámnak kellett volna utaznia Bárány-al szemben. Ami pedig ezt a rengeteg felháborodást illeti, arra csak azt tudom mondani amit már korábban is: Vannak szurkolok és vannak rajongók. Ezzel a "ti vagytok a legjobbak és senki ne merjen kritizálni" maszlaggal nem tudok mit kezdeni.

szomorú hozzászólása
2008.07.03. 17:11

Még annyit tudatnék az okosokkal,hogy a Varga tesók reagálását sem kell gonoszságként felfogni"hogy megfúrták a Kását".Kicsit logikusan kellene gondolkodni! Nem megfúrás volt,hanem igazi sportolók a fiúk és csak annyit mondtak,hogy nem szeretnének a kispadon űlni,mert ízig-vérig vízilabdások.Mindenki tudja,hogy egy poszton játszanak a Kásával és így ezért egyszerre nem játszhattak volna.A Hosi is jobbkezes átlövő eredetileg,de Ő a Vasasban "rosszkéz" oldalon játszik,tehát nem befolyásolja az Ő játszási idejüket.

macskako hozzászólása
2008.07.03. 17:02

T. kkata ! 10 ora 21 perc . Te hoztad szoba ,legyen ugy . 2002 ,Varga Tamas ,stb . Meg a kettos merce,vagy mi ? Na,akkor nezzunk kicsit vissza ,o.k. ? volt ugye a balhes meccs. Ami utan Szivos /aki kezdte !! / 1 honap,mig a Vasas fiuk /Varga T. , az occse Zsolti ,Matyas es Hesz / 6 honap buntetest kaptak . Ilyestajt mondta Kemeny D. ,amit mondott . E 4 Vasas spilas kozul a valogatottnal a 2 Varga srac volt kepben . Oket ki is hagyta . DE: itt jon a lenyeg . 2002 nyaran Belgradban Vilag kupat rendeztek . /erre a tornara is ,mint mindenhova a magyar csapat eselyeskent utazott ./ Ime a 2002-es VK-ra utazo akkori keret : Kapusok : Szecsi,Kovacs Zoli Fodor,Biros,Katonas,Kasas,Steinmetz Barna,Vari,Molnar,Barany,Kiss Gergely,Kiss Csaba kis adalek : 2002 aprilisaban a VASAS KEK-et nyert ,elotte Mk-t ,s mar zsebben volt a Magyar Szuperkupa is . Mindezt legiosok nelkul ,termeszetesen !! Kemeny Denes /ugy fest ... / a kollektiv bunosseg elvet vallotta ebben az esetben : a ,,bunos " Vasasbol EGY jatekost sem hivott meg !!!!!!!!!!! /Kivancsi vagyok,volt e magenta rahatas,vagy magatol ?? ... / KERDES : szted letezik az , hogy egy ilyen szeriat produkalo csapatbol ,SENKI de SENKI nem fer be ???? /Most ne gyere azzal ,hogy vari ott volt . Mar reg dominos volt . Regebben,mint ahogy a szerzodeset alairta a Koer utcaban . / Irjak peldakat ? o.k. ! Abban az evben a VASAS menetelesben foszerepet jatszott Steinmetz Adi . Itthon nezte TV-ben a VK-t . Helyette Baranyt hivta be a kapitany /azota sem tul gyakran ... / Madaras Norbi pedig szerintem addigi elete legjobb szezonjat futotta !! Sajna ,O sem utazott Nandorfehervarra . Behivtak helyette Kiss Csabat ,a spanyol bajnoksag 4. helyen vegzett ,igen acelos Sabadell csapatabol . Hm ... /Irom mindezt ugy ,hogy sem Attillaval,sem Csabaval az egvilagon semmi gondom nincs . / Meglatasom szerint Adinak es Madinak akkor csak egy ok miatt kellett itthon maradnia : mert VASAS jatekosok voltak . El is buktuk sajna a VK-t . Kemeny D. gondolkodoba esett ,s felulvizsgalta allaspontjat . ,,Lehet,hogy VASAS spilasok nelkul nem megy ... ???" 2003 nyara ,VB : 5 VASAS spilas . eredmeny : vilagbajnok MAGYARORSZAG !!! Tehat,summa summarum : 2002 nyaran kemeny BETARTOTTA amit mondott !!! molnar dr. iden aprilis 16 . -an /majdnem leirtam a jelzot / modon benyomott KOVACS ROBINAK,hogy csori egy hetig ment egy iranyba . molnart ki sem allitottak !! /KOVACS ROBI a leheto legnemesebb modon allt bosszut : molnar blokkja folott dobta a VASAS letfontossagu goljat !!! / ja ,meg valami : Ama bizonyos 2002 -es balhes meccs utan ,amikor csitultak a kedelyek ,a Vasas skacok levelben elnezest kertek mkitol . Molnar mit nyilatkozott iden ?? valami tiszteletrol hablatyolt . Marmint,hogy ot ,a nagy Molnart jobban kellene tisztelni . Akkor talan viselkedjen ugy ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ennyit az altalad emlegetett kettos mercerol . xia

Coach hozzászólása
Coach9951
2008.07.03. 15:48

Thanx Ed, we hope you're right!

szomorú hozzászólása
2008.07.03. 14:49

A válogatott miatt büszke vagyok a MAGYARSÁGOMRA:),de az itt megjelent hozzászólások miatt csak szégyellem,hogy magyar vagyok.:( Sajnos ez jellemző az átlag magyar emberekre,hogy gonoszkodnak,írígykednek és sugárzik a rosszindulat a legtöbb hozzászólásból. Milyen jogon mer bárki is a Kása fizetésével foglalkozni?Aki ezt teszi,az szálljon már Magába és gondoljon bele,hogy mit tenne,ha lenne lehetősége a jó fizetésre vagy a zsebpénzre! A zsebpénzt választaná?(nem hiszem) Aki szidja a Hosit,az nem látta egyik meccsét sem. Ott a helye Pekingben! Nagy Viktor nem véletlenül a bajnok csapat kapusa. Szintén ott a helye a 13-ban. Rendelkezünk sok-sok szuper vízilabdázóval,akik közül bizony nehéz kiválasztani 13-at,de Dénes vállalta és szerintem nagyon jól döntött! Érdekes,hogy akik a legjobban szidják a döntését,azok is ezt jósólták előre.Vajon miért is???:) kánya és Coach,végre tisztességes véleményt is olvastam! Köszönöm!!! Szomorú,hogy szinte csak a Tiétek normális.

kkata hozzászólása
kkata9941
2008.07.03. 10:21

régi B: Kemény Dénest nem megváltónak tekintem, hanem az utóbbi idők mindenképpen legnagyobb szövetségi kapitányának. Csak hogy a Földön maradjunk? Nem mindegy számomra, hogy milyen eredményt ér el a válogatott, csupán annyit írtam, hogy sokakkal ellentétben akkor is szeretem majd a csapatot, ha mindent megtettek a győzelemért, és mégsem sikerült. Szögezzük le: a kritika és a pocskondiázás között van egy kis ? nem is enyhe ? különbség. Egyetértek veled, a kritika valóban hasznos dolog. Abban az egy esetben, ha az összes körülményt ismered, MINDET, és legalább annyira értesz az adott dologhoz, mint az aktuális vezető. Nézd, régi B, semmi személyeskedés, hiszen nem ismerlek, de annyit legalább rögzítsünk, hogy nem volt még alkalmad bizonyítani? Dénesnek volt. Kétszer is. Mindkétszer élt vele. Nekem ennyi elég. (Azt hiszem, mindannyiunkat az olimpia érdekel leginkább, az olimpián kívül semmire nem emlékszik majd senki 20 év múlva). Kíváncsi leszek én is az új szövetségi kapitány irányítása alatt lévő csapat eredményeire. Örömmel nyugtázom majd, ha továbbra is legalább annyire sikeresek lesznek, mint a Kemény-éra alatt. Soha ne legyenek rosszabb éveink? :) macskako: A vélemény szabad, természetesen, de a kritikáról lásd fentebb. Kemény inkább tartsa magát egy hat évvel ezelőtti mondatához, mint hogy ne a jobb formában lévő centert válogassa be? Hogy ezen ússzon el esetleg az EB, ne adj Isten az olimpia? Ez aztán karakán lett volna? kíváncsi lennék, mit szólnál adott esetben ehhez? (hozzáteszem: Ádámot nagyon szeretem, a világ egyik legjobb centerének tartom, de tényleg mindenki látta, hogy tudásának, zsenialitásának árnyékát nyújtotta a felkészülés során, sajnos! Nem tudom mi lehet a probléma, remélem nincs semmi nagyobb baj!) Dénes nagyon sokszor kijelentette kapitánykodása során, hogy ő mindent, de aztán mindent alárendel a győzelemnek, az aktuális legjobb csapat tagjai kiválasztásának, miért ne rendelné alá saját, korábbi mondatát is? Nekem elég karakán az is, hogy ? nem először! ? Szivós Marci beválogatását is alárendeli ennek, pedig aztán mindenki tudja, hogy Szivós István hathatós közreműködése nélkül nem biztos, hogy kapitánynak választották volna ?96 telén. Egyébként az is érdekes, hogy egyedül Papesz esetében nehezményezed a Kemény-mondat mellőzését, és az egykori Vasas-játékos Varga Tamás 2002-es döntőbeli ténykedése miatti hasonló következmény elmaradását egy szóval nem említed, nem szép ez a kettős mérce (megjegyezném: a régi ügyet a felek egymás között már rendezték, normálisan, felnőtt, kulturált emberekhez méltóan, így az már csak rájuk tartozik). Jó lenne, ha a bajnokság végeztével levennéd a piros-kék szemellenzőt és szétnéznél, sokkal szebb így a világ! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ KEMÉNY-LEGÉNYEK!!! VELETEK VAGYUNK!!!

Zséva hozzászólása
Zséva9939
2008.07.03. 09:24

GPfun - kapuskérdés:Te év közben nem nézed a vízilabda meccseket?Valószínű,mert akkor tudnád miért Nagy Viktor az utazó...KP - Gergely Pista meg a lelkesedés? Te viccelsz!Még ilyen faarcú kapust nem látott a világ!!Csak akkor jön elő hang belőle,mikor senki nem kéri a labdát... Valaki Baksát meg Jasut emlegette (még jó,hogy csak ő egyedül)- egyik sem válogatott szintű kapus!Legalábbis magyar szinten nem.Nálunk sokkal nagyobb az elvárás!Papesz kivételével a lehető legjobb csapat utazott-én is Ádámot vittem volna,mint sokan mások.Nagyon drukkolok a fiúknak remélem hasznos lesz a találkozó és mindenki a legjobban fog teljesíteni!

egri gyerek hozzászólása
2008.07.03. 09:23

Fiúk,Lányok sztem jó hogy ilyen sok vélemény van a válogatottal kapcsolatban És milyen jóóó hogy végre van egy csapatsport amiben a VIlÁG élmezőnyéhez tartozunk !!! Ez a csapatsport már bizonyított, nagyon sok arany érmet szálítottak nekünk MAGYAROKNAK ill a tiszteletükre játszották a HIMNUSZT . Bízzunk bennük és ha kell kritizáljuk őket és a kapitányt de az eredmények őket igazolják és pont . ha Dénes az ob II válogatna és aranyérmet hoznak haza világversenyről az is az ő felelősége lenne mi pedig istenként tisztelnénk őket. HAJRÁ MAGYAROK Ui : Bárcsak a focistáink jutnának ki világversenyekre, és nem azt írtam, hogy gyernének érmet!! csak jutnának KI!

ed hozzászólása
ed9937
2008.07.03. 06:14

I have inside opinion that hungary will win gold at malaga and bejing---go UTE

macskako hozzászólása
2008.07.02. 20:34

T.foto Vass ! Thx a reagalast . 2001 ota nyomod ,irtad . Hm,micsoda egybeeses,nem a nagy domino felfutas / vagy ,,felfuttatas" ????? / kezdete ? telleg jok a kepek. Mibol gondolom hogy magenta hazi fotos vagy ?? Nem is a kepek/ az objektiv ,benne van a neveben : objektiv !! / ,hanem nehany hsz-ed . Szinte ,,magenta" szinnel irodtak. Ami reszemrol nem kifogasolhato,hisz az enyeim meg piros-kek szinekkel :)) Albion : 4. eve itt ,elotte otthon . 1984 ota jarok ki a VASAS polomeccsekre ,ateltem mindazt ,amit sok mas drukker kollegam . ELVETT bajnoki cimek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1990 /FTC- VASAS ,Szigeten ,a Doczi sztori / ,1992 ,Tungsram - VASAS / a Czibulka ugy / ,na es a hab a tortan ,az a bizonyos 2002 -es /VASAS - domino / 4. meccs ,tdod a horvath csaba altal el..... meccs . lattam eleget ,axxem . egy eletre . ui.: ez most privat. Ha mesz,telllleg,sok sikert a nagy kalandhoz . ez most nem cink . csa

macskako hozzászólása
2008.07.02. 20:16

kkata ! Szabad a velemeny ,nem ?? mirol szol a cseveges ?? csak ,tdod en karakan embernek tartom / tartottam ?? / kemenyt . Amit mondott ,az ugy volt . ,,Aki szandekosan ut ,az nalam NEM lesz valogatott !" /kemeny denes ,2002 / papesz ott van . ismetelten kerdezem : mirol szol a cseveges ?? a 2 Steinmetz fiu kozul pedig egyik sem ... no comment . hello

macskako hozzászólása
2008.07.02. 20:11

bunyos pityu ! aki ezt nicket valasztja ,azt tellllleg mindent elmond ... Egy ily ,, nagyszeru " enekes nevet valasztani Nem poloztam. A szarazfoldi valtozatat uztem . velemenyem fent tartom . Mind Molnarral ,mint Kasaval kapcsolatban . DE: mint alabb irtam ,ming Malafga ,min peking utan szivesen maradnek csondben Na,szeva ,Te enekes csoda .

Admin hozzászólása
Admin9929
2008.07.02. 18:51

V: 1.: nagyon szepen kerni felszolito modban nalam meg mindig utasitas :) 2.: nem ertunk egyet, de tokmindegy, ha problemas lett volna a commented akkor nem jelenik meg. 3.: igen, azt hiszem en is ezt irtam. szivas: jogos, de picit unalmasak az 'L', 'K', 'Z' meg 'anyatok' neven irogato "szurkolok". nem vagyunk sokan, de ezt a lepest lehet, hogy meg kell majd hozni.

Vikcó hozzászólása
Vikcó9927
2008.07.02. 17:45

Kedves Admin! Nem utasítgattam, szépen kértem, van különbség (lsd. mondat eleje). Magamra figyelek, ha jól tudom soha nem írtam olyat ami nem ide való. Vagy igen? Csupán a (klub)csapatomat védem, ahogy mindenki más...moderáld ki ha problémás... A fórum csak egy inprovizatív ötletfelvetés volt annak kivédésére, hogy ne a "vlv főnököknek" kelljen mindent olvasgatniuk és egyenként jóváhagyniuk a kilométeres hszeket...

szivás hozzászólása
2008.07.02. 17:01

Ha reges fórum lesz akkor senki nem fog írni, szerintem ez az utólagos moderálás a tuti, már ha a szerkesztőknek van rá idejük.

Admin hozzászólása
Admin9925
2008.07.02. 16:53

Vikco, semmi offenzivat nem lattam 'regi B' commentjeben. Megkernelek, hogy ne utasitgass senkit leszallasra/felszallasra/kboard mosasra, ha viszont megis ezt teszed Magadra is figyelj. Koszi. (reges forum meg kene, de mindent a maga idejeben.)

Vikcó hozzászólása
Vikcó9923
2008.07.02. 15:57

régi B! Nagyon szépen megkérlek szállj le a Honvédról és Szivósról, vagy legalább is mosd ki a billentyűzeted...EB VAN!!! (Főnök reges fórum kéne...).

halacska hozzászólása
2008.07.02. 13:22

Vass Lászlónak: Én Vasas szurkolóként és amatőr fotósként mindig kerestem a képeidet, mert szerintem nagyon jók, kifejezik a meccsek légkörét. Köszi értük :)

régi B hozzászólása
2008.07.02. 11:56

Nyugi, macskakő, ne szívd mellre, egyébként sem szoktad. A sok amatőr műkedvelő, önjelölt naiv szociális munkás, szanatóriumi ápoló, Makk Marci fan és Honvéd-széltoló csak irigy a bátorságodra, a határozott véleményedre, a hozzáértésedre, a múltadra, és arra, hogy van erőd kritizálni. Mindarra, ami belőlük hiányzik. Ez a válogatott honlapja, így van. De hol van az megírva, hogy a válogatottat nem érheti kritika? Megmondom. A senkik fejében. Akik számára mindegy, hogy milyen eredményt ér el a válogatott, ha az övék, akkor csak jó és szép lehet. Akik megváltóként tekintenek Kemény Dénesre, pedig Athén óta nem nyert vele semmit a válogatott. Miért nem? Mert Kemény forradalmasította a vízilabdázást. Kitalálta a bekk nélküli játékot, és azóta a szerbek hátát nézzük. Azt hiszi, hogy meg lehet tanítani Varga Danit bekkelni az aktuális világvereseny előtti másfél hónapban. Azt hiszi, hogy akkora edzőisten, hogy ő már megteheti, hogy kísérletezzen. Négy éven át. A válogatottal. A nemzet szeme fényével. Az egyetlen reménysugárral. Mert neki hagyományos felállással már nem kellenek az aranyak. Az úgy túl könnyű lenne. Hát nem, kedves Dénes. Nem teheted meg. Ehhez még te is túl kevés vagy. Csak aztán nehogy annyra megviseljen ez a kritika, amennyire a kis Makk Marcit szokta, aki a szerkesztő spanja és aki mindenikek a barátja meg a popsiideálja, csak éppen ideigileg kissé gyenge és a ziccerben megúszásnál jobban csak a kritikával nem tud mit kezdeni. Elárulom neki is, meg az összes pesztrájának, hogy a kritika csak hasznos dolog lehet. Ha igaz, akkor azért, ha nem, akkor meg azért, mert nem kell vele foglalkozni. Csak reális önkép kell hozzá. Meg erő az elfogadásához. Két olyan dolog, ami a profi sportolókban általában megvan. Az utca emberében viszont nincs. De a reflex, hogy bevédem, aaaz működik. Hajrá utca! Kíváncsi lennék, hogy mondjuk a szerbek hogyan kezelik, ha hibáznak. Hát egyrészt alig hibáznak, másrészt kb. egy másodperc alatt feldolgozzák, újabb egy másodperc alatt túllépnek rajta, de ami a legfontosabb, többször nem követik el ugyanazt a hibát. Mert már a kölyökcsapatban beléjük nevelték, hogy nem lehet hibázni. Ez a profi sport lényege. Aki (többet) hibázik, az veszít. Bárhogy is szerepeljen a csapat a nyár hátralévő részében, a lényeg, hogy az olimpia után megtudjuk, mire képesek a legjobb magyar játékosok egy új szövetségi kapitány irányításával. Ui: az egészben az a legnagyobb vicc, hogy az angolul kommentező kolléga tapintott rá a lényegre: Molnár az egyetlen Honvéd játékos az utazóban. Ő is elég véleményes sokak számára, bár én személy szerint egyetértek a beválogatásával, ha már Ádi nem tud érvényesülni a sok ex-honvédos csapattárs között.

kkata hozzászólása
kkata9915
2008.07.02. 10:35

édes drága macskakő, nem veszed észre, hogy le kéne lépni és be kéne fogni a szádat? ez itt NEM A VASAS oldal, ez a válogatott oldala, pocskondiázásod után és stílusod miatt senki nem kíváncsi arra, hogy te mit és hogyan csinálnál, hogy szíved szerint a Vasast egy az egyben tennéd meg válogatottnak... hozzáteszem, én is Vasas drukker vagyok (kivéve amikor az Eger ellen játszik), de amit te művelsz, az egyszerűen undorító... az ilyenek miatt, mint te, szégyellem magam FIÚK ÉS DÉNES, TOVÁBBRA IS TARTOM: NE FOGLALKOZZATOK A SOK OKOSSAL, CSINÁLJÁTOK CSAK A DOLGOTOKAT, TEGYÉTEK ÚGY, HOGY "A 10 MILLIÓ SZÖVETSÉGI KAPITÁNY" EGY ÉLETRE ELNÉMULJON! NAGYON SZERETÜNK BENNETEKET! SZURKOLUNK EZERREL!!! HAJRÁ KEMÉNY-LEGÉNYEK!!!

szerk hozzászólása
szerk9913
2008.07.02. 07:12

Szia Laci! Köszönjük a munkádat és sok sikert a világ egyik legszebb városában! vlv

bunyos pityu hozzászólása
2008.07.02. 04:01

Macskakö kisfiam,te egy olyan igazi bomlaszto elem vagy,aki annyi butaságot kiabál a világba,hogy mindenki zsebében kinyilik a bicska.Kár hogy nem vizilabdáztál,elárulom hogyha ott viselkedtél volna igy ,pillanatok alatt csunyán megruháztak volna a saját csapattársaid.DE lehet hogy tévedek,és valoban megtörtént,akkor viszont már értem...

naja hozzászólása
naja9911
2008.07.02. 03:56

why so much vasas? szivos over t.varga.....fodor would help this team------

FotoVass hozzászólása
2008.07.02. 01:23

Szerk. kollegak: kerem, bar egy kicsit OFF, es hosszu, de hagyjatok ezt bent, hogy reagalhassak Macskako nevu forumozonk utolso nekem szolo post-jara. T. Macskako: 2001 ota fotozok polot abszolute amatorkent, azon indittatasbol, hogy a magyar polo mostani Aranykorszakat valamilyen modon megorokitsem. Eloszor pusztan a sajat gyujtemenyem szamara keszitettem a kepeket. Aztan egy hivatalos forumon egy Szecska nevu forumozo megpenditette, hogy egy magyar polos site-ot tervez. Igen, "az" a Szecska. A site neve vizipolo.hu lett. Felajanlottam neki az addig keszult fotoimat, erre O felajanlotta, hogy legyek a fotosa es kepszerkesztoje az oldalnak. Aztan szepen belekerultem a polos eletbe, de nem tartom magam bennfentesnek. Ugy alakult, hogy a magyar klubok kozul a Domino kerult hozzam legkozelebb... nem is tudom, miert. Nemzetkozi szinten en "magyar polo drukkernek" tartom magam, ilyenkor a Vasas, a Szeged, az Eger sikere eppen annyira fontos nekem, mint a Domino. HA tehetem elmegyek es fotozok is az esemenyeken. Amugy a VLV.hu-nak is a fotosa vagyok.... voltam.... Teny, hogy a Domino jatekosaival (es immaron ex-jatekosaival) kifejezetten jo kapcsolatom van, erre buszke is vagyok. De arra is, hogy Szecsi Zolinak minden meccse utan, amin fotoztam, kuldom a kepeket, a csaladi albumba. Vagy Nagy Viktornak, vagy Kovacs Robinak. Valamennyire buszke is vagyok arra, hogy hetkoznapi drukkerkent jo ismerosomnek mondhatom ezeket a jatekosokat. De arra is buszke vagyok, hogy az idei bajnoki donto utolso meccse utan ejfel korul mar kuldtem Foldi Lacinak a Bajnokcsapatrol keszult kepet, valamint azt a sorozatot, ahogy berantjak a vizbe a jatekosai, kollegai. Es arra is buszke vagyok, hogy egy 2szeres olimpiai bajnok polos, aki 10+ evet, nyarat aldozott erre a sportagra eddig, ha meglat, kezet nyujt es koszon es a csaladom es a gyermekeim hogyleterol kerdez, ugyanis sikerult ilyen barati viszonyt kialakitanom vele. Hogy eppen Domino jatekos? Na es? Hozzaszolasod hangsulya szinte hallhato, amikor azt irod, hogy a velemenyem nem mervado, mert a Domino hazifotosa vagyok. Ez valami pejorativ jelzo lenne? Kevesebb vagyok akkor, ha tobb Dominos jatekossal vagyok barati viszonyban, mitn egrivel vagy Vasas-ossal? Amugy felhomalyositalak, a Domino hazifotosa nem en vagyok. Van egy uriember, profi, aki szerzodessel teszi azt, amit en hobbibol, a szabadidom terhere. Ha ez a tenykedesem szerinted elegendo ahhoz, hogy a velemenyem ne legyen mervado, az Teged minosit. Lehet, hogy az evek soran kicsit tobb lettem, mint egyszeru szurkolo. Ennek ellenere SOHA nem vennem a batorsagot, hogy egy valogatott kerettag jatekosra azt mondjam, hogy nem jo jatekos. Meg nevtelenul sem... Nem tudom, hogy masok honnan szedtek a TUDAST, hogy ilyeneket irjanak olyan emberrol, emberekrol, akik evek ota guriznek egy sportagban, ahol csak az utobbi par evben van annyi penz, hogy elni is lehessen belole. Hogy azt merjek irni egy jatekosra, hogy "oreg" meg "nem motivalt" meg "nagykepu", meg "a penz erdekli", vagy egyszeruen, hogy nem jo polos. En ilyenhez nem erzek batorsagot. Az, hogy kit tennek BE a valogatottba, az egy dolog. De nem irok olyat, hogy kinek NINCS OTT a helye... Persze, az egy be, egy ki alapon valakinek ki kell esni, de NEM azert mert az EN felfogasom szerint nem jo jatekos.... Te nyilvan rengeteg bennfentes infoval rendelkezel a kodos Albionban, tehat megteheted ezt. Vegul, megnyugtatasodul kozlom, hogy holnaptol elhagyom kis hazankat es a hiresen osszetarto magyarokat, es megszunok a Domino hazifotosa lenni. De szurkoloja mindig leszek, maradok... Udv: Vass Laszlo

Hoppá hozzászólása
Hoppá9907
2008.07.02. 00:09

Azért azt ne feljtsük, hogy még majd 2 hónap van az olimpiai döntőhöz!!! Azért az rengeteg idő. Így a mostani forma alapján semmit sem lehet kijelenteni. Az EB-forma se lesz jó sztem, nagyon munkából megyünk rá, izmozás lesz csak, csiszolt technika még nem, de lehet így is nyerünk. Majd kiderül. Fiúk! A csúcsformát aug 24.-ére hegyezzétek! Köszike:)))

benő hozzászólása
benő9905
2008.07.01. 23:37

azt hiszem, hogy itt mindig lesznek kételyek, hogy kinek kellett volna menni, kinek maradni..ezek a jatekosok a csapatbakerulesert kuzdottek tobb mint egy even keresztul, azt hiszem bármelyikőjük megerdemelte volna, hogy bekeruljön a kimaradok kozul es tovabb hajtson az olimpiai aranyert!olyan nincs, hogy nem 100%on dolgozik valaki erte! HAJRÁ MAGYAROK!!!+!

egypolos hozzászólása
2008.07.01. 23:19

mindenki hagyja abba a szidást.... nektek ez igy jo? én sem értek egy két emberrel egyet aki ott van.. de nem mutatom ki mert ki tudja hogy játszanak majd az eb-n és az olimpián. Akkor szidjatok valakit ha tényleg rosszul játszik majd...ennyit erről sok buta primitív ember...

SAPécs hozzászólása
2008.07.01. 22:56

Sziasztok! Bár Ádi régóta az egyik fő kedvencem, az ING kupán mutatott játék alapján én magam is ezt a csapatot jelöltem volna ki. Én úgy láttam, hogy Madi és Kása már most nagyon jó állapotban van, kicsit aggasztó, hogy nem túl korai-e ? (Bár tényleg, nekem sem jó aztán semmi) Hosi és Dumi játéka szerintrem redkívül meggyőző volt. Az "öregek" közül ( akik csak 10 évvel fiatalabbak nálam és nem 15-20 -szal :)) Kiss Gergő és Biros ugyan nem voltak azok, de velük kapcsolatban tényleg igaz, hogy egymaguk meccsket képesek eldönteni. Emlékezzünk csak az utolsó vb-n a görögök ellen Biros 6 góljára, vagy Gergővel kacsolatban épp az athéni döntőre. Gergő mindíg is jobban játszott a válogatottban mint az év során a klubjában. Ki merné őket itthon hagyni? Szóval szerintem ez tényleg a legjobb csapat. Bár a Montenegró elleni meccs alapján úgy látszik, hogy még javulnunk kellene,mert a szerbek és a horvátok ellen ez még nem elég. Igaz, hogy nyilván ők is a felkészülés közepén tartanak, és én mondjuk ki is egyeznék egy EB 3. és egy Olimpiai Bajnoki címmel. Azért persze nem baj ha megnyerjük az EB-t is!:) HAJRÁ MAGYAROK!!!

... hozzászólása
...9896
2008.07.01. 22:15

HAJRÁ FIÚK! El se olvassátok ezt a sok szemetet, amit jópár ember leír (1-2 kivétellel) A fikázóknak: egy embert azzel végig lehet sérteni, amiket ide leírtok. Ne csodálkozzatok, ha emiatt nem nyernek. Mert már tényleg mindenkit (Szécsit és Madarast leszámítva) fikáztok. Most nyilván ezt a ketőt is fogjátok a végén. Nem csodálom, hogy pl. szegény Szivós nem tudja túltenni magát 1-2 hibán, mert tőletek szinte mindig a negatívumot hallja! Lehet, hogyha nem csinálnátok, már rég lövöldözné be gólokat. Lehet, hogy egyesek nem így gondolják, de igenis a játékosoknak nem esik jól, ha mindenfélét írtok róluk. Senki sem tökéletes. Egyik játékos sem. Együtt lesznek azok. És ki a faszt érdekel, hogy 4 éve a Kása mit csinált a VASASban, ha az EBről van szó? Hogy jöttek be ezek a klubbok beli ellentétek? Baromira nem számít a csapatra nézve, hogy ki hol játszik, miért nem itt, miért nem ott, vagy éppen 4 éve...az EBről és az Olimpiáról beszélünk, nem pedig a klubbokról! Arról majd később, akkor hozzátok fel ezeket! remélem az lesz, mint a Spanyolokkal a foci EB-én: mindenki fikázta a kapitányt, aztán megmutatta, hogy ő márcsak jobban tudja. ( most meg azt fogjátok kérdezni, hogy hogy jön ide a foci, de inkább kíméljetek meg tőle) És khangsúlyozom, mivel egyeseknek már ez is fontos: tudok helyesen írni, lehet hogy elütök egy-két gombot, de annyira nem éredekel, hogy ezért nem fogom most visszaolvasni az egészet. HAJRÁ FIÚK!!!

hajrá magyarok hozzászólása
2008.07.01. 21:03

Azért néhányan elég bunkó megjegyzéseket tesztek, volt aki azt is írta h Molnár fizetett a csapatba kerülésért. Kemény Dénes nem ezt érdemli sztem.

Andrea hozzászólása
Andrea9893
2008.07.01. 20:38

Egyetértek józsi47 véleményével! Nem a mi dolgunk eldönteni,hogy ki megy az eb-re, vagy az olimpiára!A kapitány úr tudja,hogy mit miért tesz!Biztos vagyok benne, hogy a legjobb csapatot állította össze! Őszintén együttérzek a most kimaradó játékosokkal, akik ugyanolyan kiváló játékosok (mondom én laikus ember)mint a másik 13.Én sem értem miért kell egyes játékosokat szidalmazni!

SUNRISEnak hozzászólása
2008.07.01. 20:36

te jó ISten... sok baromásg van itt, de te vagy a legjobb. stzeretem az ilye nagyarcokaqt, igazi bennfenetes léehetsz vaó... 1, vargáék bírálata szánalmas, mi azb h mi tettek le eddig? Gondolj csak a aVasas mostani szezonjára, két zseniről van szó. Akik mellesleg nem nyolc általános végeztek... 2, ők furták meg kását? biztos nagy szakértő vagy....ott van Varga Dani iwiw-jén kása képe, ő a példaképe, de biztos nem akar vele együtt játszani, tényleg 3, ne legyél már ekkora bennfentes....szégyen vagy

Kriszti1 hozzászólása
2008.07.01. 20:06

Kását adjátok békén

JFK hozzászólása
JFK9890
2008.07.01. 19:56

Nagyon bírom ezt az "ez jellemző Magyarországra, nincs semmi összetartás, csak a kritizálás" szöveget. Aki ezt írja gondolkozzon el azon, hogy miért mondják Brazíliát sok millió szövetségi kapitány országának, ami a focit illeti.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 19:46

t.kovi ! Ugyan ,mondd mar meg ki szidta Kasas Tamast ?? Ha figyelmesen elolvasod mit irtam / pl.: No.1. polos a vilagon ,stb / ,nem tom mirol beszelsz ?? A 2003 -2004 -es szezonban ,a VASASban nyujtott teljesitmenyerol pedig ez a velemenyem . Ahogy olvasgatok vixxa -vixxa ,nem csak nekem ... Amugy: hajra Magyarok !!

kovi hozzászólása
kovi9888
2008.07.01. 19:36

"Kedves" Zsoldos és macskakő! Nyakunkon az EB és az Olimpia!!!!! Szégyeljétek magatokat, hogy személyeskedő, undorító véleményeket írtok Kásás Tamásról. Ez jellemző erre a buta magyar népre!! /Tisztelet a kivételeknek! /A rosszindulat,a gonoszság! Forduljatok magatokba!!!! Inkább szívvel , lélekkel drukkoljatok a válogatottnak! Recco pedig egy gyönyörű kisváros HALSZAG NÉLKÜL!!!!! Egy kis kultura rátok férne!!! HAJRÁ MAGYAROK !!!! ÉN NAGYON FOGOK DRUKKOLNI!!!!

Rebo hozzászólása
Rebo9887
2008.07.01. 19:35

Szia Zalán ! Teljes mértékben igazad van. Ha a Varga testvérek cak annyit tettek a Vasasért, hogy megakadályozzák hogy K.T. ne tegye ismét tönkre sok pénzért a csapatot, már minden köszönetet megérdemelnek. K.T. kitünő játékos, de négy éve hazajött rengeteg pénzért relaxálni. Még apjáért sem volt hajlandó hajtani. Utána Földi Laci csinált a - többek közt K.T. után is -hátrahagyott romokon egy nagyon jó csapatot. Azért köszönjük Kása, mert a nélküled ( és néhány társad nélkül ) nem jött volna létre ez a bajnokcsapat. Kásás maradjon sok pénzért Olaszországban. Nekünk a legkevésbé sem hiányzik.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 18:57

Penteken kezdodik az EB ! hajra MI !! udv Mkinek !

macskako hozzászólása
2008.07.01. 18:55

T.Gabi ! 18.40 . senki nem szidta Kasat . csak leirta 1-2 ember , mi a velemeny arrol a periodusrol ,amit a VASASnal toltott . sztem nem volt benne semmi banto . pusztan szaraz tenyek . o.k. ,a Bon Jovi az egy dolog :)) Hello

Eszti hozzászólása
Eszti9884
2008.07.01. 18:51

szerintetek miért mennek ki a játékosok ,talán azért mert az ilyen beképzelt hülyéket nem viselik el ,akik mindig tudják ki rosz ki nem...hát ,de ez jellemzi az egész országot pocskondiázzuk a másikat ,közbe pedig mi vagyunk a tökéletesség...

******* hozzászólása
2008.07.01. 18:46

áhhh ennyi hülyét, össze-vissza kritizáljátok a játékosokat ,mert persze ti annyira értetek ehez ,h mindent tudtok róluk ,a képességeiket.....a keret ezért nem jó meg azért..nem így kellene basszus, Kemény D. az edzőjük aki ott van velük a felkészülésnél az összes meccsnél ismerei őket ő nem tudja ,de hát ti tudjátok ,h kellene csinálni annyira dumáltuk itt minden hülyeséget .nyertetek 2 olimpiát ,mint Kemény Dénes ?? áhh nem ,de profik vagyok ......:@ amugy utána írjatok ide miután meg tanultakok írni !!!!!!!!!!

gabi hozzászólása
gabi9882
2008.07.01. 18:40

Ne is haragudjatok, de annyira gusztustalan amit itt műveltek! Örülök, hogy a mennyekig magasztaljátok a vasast, de ha lehet csináljatok magatoknak egy saját oldalt ahol ezt kivesézhetitek.Mire jó, hogy a Kását szidjátok! Ez az oldal nem azért van, hogy bármelyik pólóst szidjuk. Hajrá Magyarok!

kerikaj hozzászólása
2008.07.01. 18:26

Sunrise! Miről beszélsz? "örüljünk, ha a fiataloknál a 8 általános megvan.." Ne haragudj, de szerintem az egyáltalán nem gáz, ha vki teszem azt 23 vagy 24 évesen még nem diplomás ember. (amellett, hogy élvonalbeli vízilabdázó) Én tisztelem azokat a játékosokat, akik a kettőt együtt tudják csinálni, család mellett! Második diplomámat csinálom immáron munka mellett és néha bizony jómagam is majdnem belepusztulok. Ezeknek a játékosoknak pedig el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb: az hogy válogatott vízilabdázók legyenek és esetlegesen olimpiai bajnokok, vagy pedig hogy legyen a kezükben minél előbb egy diploma, mert ciki, ha nincs. Egyébiránt, manapság az, hogy valakinek van diplomája, semmit nem jelent. Az még nem jelenti automatikusan, hogy az illető olyan kiemelkedő intelligenciával rendelkezne. Az általad említett és szapult két "mitugrász" pedig tudtommal pont azon van, hogy nemsokára ők is diplomás emberek lehessenek.. na meg aztán. Diploma ide vagy oda, nézd meg a nyilatkozataikat, nézd meg azt, hogy mi a hobbijuk, hogy a medencében hogy viselkednek.. és akkor rájössz arra, hogy a diploma nem minden. El se hiszem, hogy most már ez is fel van itt róva egyes játékosoknak, hogy nem elég tanult emberek.. :(

K hozzászólása
K9876
2008.07.01. 18:24

nem is csodálom,hogy a Fiúk nem szivesen olvassák a fórumot. pff... Gáz amit csináltok!!! Mennyi szakértő...

nim hozzászólása
nim9874
2008.07.01. 18:23

Remélem, hogy hasonlóan sikerül az olimpia, mint az előző kettő, bár én kihagynám a legutolós döntő izgalmait, és választanám a 13-6-ot :). Azt is remélem, hogy Kemény Dénes megtalálta a csapatot, aki képes hozni, amit várnak tőle, várnak maguktól. Ugyanakkor valahol megnyugtató, ha esetleg Kemény Dénes befejezi a pályafutását, akkor sok, rendkívül hozzáértő emberből lehet választani majd, akik itt mind nyilatkoztak, ahelyett, hogy annyit írtak volna HAJRÁ MAGYAROK!

gizi  hozzászólása
gizi 9873
2008.07.01. 18:22

Kedves Gábor dezoxiribonukleinsav-nak az a mondata mely igy kezdődik "Most jut eszembe " az nem ment mellé.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 17:59

sunrise ! most nezem alaposabban mit irtal . mitugrasz ??? Ember , tarold el ezt az oldalt ,s nezz ra majd kesobb ,o.k. ?? ,, A fantasztikus Varga fiverek !!!!!!!! " - igy fogjak emlegetni Oket !!! Nalad meg mitugrasz ?? Ha engem kerdezel / meg sok szaz VASAS hivot a Komiban / 1000 x inkabb a Varga fiuk ,mint Kasas T. udv !

macskako hozzászólása
2008.07.01. 17:54

T. SUNRISE !! Akaratlanul is ,de valaszoltam Neked Kasassal kapcsolatban . ld . Zalannak irt hozzaxolasomat . minden benne van . megvagyunk Kasas nelkul is ! udv !

ÉN 2 hozzászólása
ÉN 29869
2008.07.01. 17:47

Hagyjátok már békén szegény Papeszt és a Marcit is mind2 nagyon jó.....

Anna hozzászólása
Anna9866
2008.07.01. 17:39

Szerintetek a Marci miért maradt ki??

Én Zalánnak hozzászólása
2008.07.01. 17:34

Mindenben egyetértek, én is ezt hangoztatom itt, és másutt is már egy ideje, amit te most komolyan és korrekten leírtál írásod elso felében, csakhát én nem ilyen szépen fejezem ki magam...a második felével ugyanígy teljes mértékben egyetértek...nagyon ugyesen fogalmazol, jól válogatod a szavakat...

macskako hozzászólása
2008.07.01. 17:25

t. Zalan !! Koszonom,hogy megkimeltel a felesleges potyogestol . Kasas Tamasrol en is hasonlokeppen velekedem . Mindamellett,hogy elismerem , O a No. 1. polos a vilagon,nekem van nemi hianyerzetem a VASAS 2003-2004 -es szezonjaval kapcsolatban . S ebben nemikepp ,,ludas " Kasas Tamas is . Aki kijart ,anno a VASAS meccsekre ,tudja mirol beszelek. Aki nem ,annak meg mondhatom . Egyszoval : a VASASban lubickolt Kasa egy szezont,horror penzert . Meccsek utan kiosztott 4-500 autogramot a tini lanyoknak ,es csa. De nem ezert szerzodtettuk ,axxem . Autogram osztasra eleg lett volna ,ha Bon Jovit szerzodtetjuk . Tini csajoknak megfelelo lett volna . Legemlekezetesebb megoldasa az volt ,amikor a domino elleni 2. donto meccsen / Sziget , nyitott / 0,9 masodperccel a vege elott , 1 golos VASAS vezetesnel beugrott a medencebe,axxem Varga Tamassal egyutt . Alapot szolgaltatva ezzel a dominonak az ovasra ,s a megismetelt meccsre . S akkor meg a szolnoki beszolasara nem is tertem ki . Ami igazan bosszant ,s nem csak engem ,hanem nehany VASAS drukker kollegat is : A VASASban atlubickolt szezon utan , 2004 nyaran az Olimpian ugy jatszott ,ahogy igazabol TUD !!!! Felisten volt a pali !! Kerdes : VASAS sapkaban mindezt miert titkolta ??? Perxe ,johetne a replika : csapatjatek ,nem egy emberen mulik,stb. kozhelyek . Ha egy klub az adott sportagban a vilag No.1. jatekosat szerzodteti ,akkor az a klub be akarja zsebelni a sikert . Mindez a 2 Kasassal nem jott oxxe . ORULOK ,hogy nem jott vixxa a VASASba . Inkabb a 2 zseni : Dani + Dumi !!! udv !

FotoVass hozzászólása
2008.07.01. 17:15

Szia, Zalan: Egyetlen egy dologra szeretnek reagalni, abbol a sokmindenbol, amit leirsz es ez a center kerdes. Az ING kupan, de az USa elleni nyogvenyelos meccsen nekem pont az volt az erzesem, hogy iszonyatosan sokszor, es neha kicsit "esz nelkul" probalta a csapat eroltetni a cenerjatekot. Rengeteg tamadasunk ment el azon, hogy csak mentek be a labdak, jol vagy pontatlanul. Az elmult 4 felkeszulesi meccsen nekem pont az volt az erzesem, hogy nagyon eroltetjuk a centerjatekot, de nem volt sok eredmenye... Ez szerintem nagyon megnehezitette a dontest Kemeny Denesnel... Az, hogy nem voltak pengek a centereink, egyik sem. Ugyhogy velemenyem szerint (az enyem, nem vagyok bennfentes) jatekstilus alapjan lettek kivalasztva Papesz es Kicsi. Mert, hogy van egy kis elteres a stilusukban. Papesznel pont az a csipkelodos, harapos stilus a fontos, hogy pl a szerb / horvat / stb bekkeket felzaklassa es hibazasra kenyszeritse. Kicsinel meg a kiszamithatatlansag es a gyorsasag volt a donto. DE megismetlem a velemenyem: lehet, hogy centerposzton lesz valtozas az olimpiai keretben... ez szubjektiv, sajat velemenyem. Amugy a centerezes eredmenyessegere egy adat meg: az utobbi idoben pl 2szer jatszottunk szoros dontot a szerbek ellen: a Vilagkupan Bpesten es az EB-n Belgradban. Mind a ket alkalommal szinte elfogyott a szerb csapat, mert a centereinkrol kipontozodtak sorban. Az mas kerdes, hogy megsem tudtuk megverni oket, de a centerek akkor a szerbek ellen hoztak a kotelezot. Az egyik akkor (is) Papesz volt... A tobbihez nem tudok es nem is akarok hozzaszolni...

macskako hozzászólása
2008.07.01. 17:10

t. foto Vass ! thx a reakciot ! Messze jarok a valosagtol azzal ,hogy azt irtam ,a domino hazi fotosa vagy ?? Sztem nem . Perxe,xived joga ott fotozni ,ahol epp jolesik . Gyere Angliaba,itt mindig ,, jol esik " :) Marci : Velemenyem tovabbra is adott vele kapcsolatban . A VASAS fiuk +a VASAS edzo fel evet !!! egyenlo merce ,oh ?! ha mondjuk Marcit teszem azt Kiss Belanak hivjak ,lehet ,hogy tobbet kap ?? Na,de ezzel a patinas vezeteknevvel ?? Hmm ... De axxem mar ezt is irtam . vikco kolleginanak irtam ,jo 1,5 honapja ,privat mailben : molnar lehet akarmilyen gyenge TUTI utazo !! bejott !! Sajnalom,hogy ISMET ,es MEGINT nekem lett igazam !!! mint altalaban !!!:)) udv !

SUNRISE hozzászólása
2008.07.01. 17:08

T.Macskakő! Tudom,h.néha fáj az igazság,de az a két kis mitugrász V.D és V.Dumi tényleg nagyon csúnyán megfúrták a Kásás Tomi hazajövetelét Reccoból a Vasasba! Hogy milyen alapon merték kijelenteni,h.Ők már pedig nem hajlandók a K.Tamásssal egy csapatban játszani(aki mellesleg a Világ egyik legjobb Vizilabdázója),az számomra érthetetlen és felháborítónak tartom!! De azt is,h.ilyet megtehetnek! Semmilyen komoly eredményt nem értek el idáig,csak a szájuk nagy a semmire! Az "Öregek" között diplomás,értelmiségi embereket találsz... Nem úgy,mint a "Fiatalok",hogy örüljünk ha a 8 általános megvan....(tisztelet a kivételnek!) Azért,hogy elérjünk vmit nem elég az Istenadta tehetség,kell egy kis ész is! Én nem vizilabdázom,de más okból kifolyólag ebben a közegben élek, és nagyon jól tudom mi folyik sokxor a háttérben! Sajnos! Gusztustalan!

FotoVass hozzászólása
2008.07.01. 16:52

Macskako: Az, hogy en hobbibol kinek fotozok, nem tartozik ide. De beszelegess csak el Nagy Viktorral, Kovacs Robival, Szecskaval, Nyeki Sunivel, a Neptun meg az Ybl jatekosaival errol a fotozos dologrol. Nem emlekszem, hogy ok a Dominoban jatszottak volna barmikor is. Ha a velemenyem nem mervado, akkor nem ertesz egyet velem abban, hogy az olimpiara Adamnak kellene utaznia. Most akkor hogy van ez??? Marci a nagy hatszelevel lehet, hogy a masodik olimpiajarol is lemarad. Jo nagy hatszel... Kicsit gondolkozz el arrol, hogy miket irogatsz rolam...

DNSnek – Zalán hozzászólása
2008.07.01. 16:41

Rég nem szóltam itt, csak olvasgatok. Azt hiszem jobb így. Neked viszont reagálnom kell DNS. De előbb a véleményen a válogatottról és Keményről, mint az egyik szövetségi kapitány a 10 millióból. Nem pólóztam, de 22 éve járom az uszodákat, minden hétvégén ott vagyok, talán némi fogalmam van a pólófaktorról több mint ezer mérkőzés megtekintése után. Elhibázott dolog SZERINTEM a bekk nélküli csapat. Négy éve erölködünk, miközben sehol nincs erre példa nemzetközi és hazai semmilyen szinten. Nem lehet felborítani egy kialakult csapatjáték rendszerét. Mint ha az alapokat vennék ki az épülő ház alól. A másik hiba szerintem, és ez minden csapatjátékra vonatkozik... Elfelejtettünk csapatot építeni. Persze bitang erősek vagyunk papíron, mert minden játékosunk klasszis, mérkőzéseket eldönteni képes srác. Jó is a hangulat, mint általában minden társaságban, ahol több férfi, értelmes férfi összeverődik. De ez még nem csapat. Egy csapatban szükség van sztárokra és a vízhordókra, akik alájátszanak a nyerő embereknek. Akik pontosan tudják, milyen fontos a szerepük, de nem ők lesznek és nem is akarnak a rivaldafényben lenni. A szorgalmasakra... De itt nincs. Pont ezeket a játékosokat vette ki Kemény a csapatból. Most van 13 klasszis, domináns hím, aki mind meg akarja nyerni majd a mérkőzést. De ez már sokszor bebizonyosodott, ez még nem jó csapat. Hol van például a legnagyobb hangya, Steinmetz Barnabás? Meg lehet nézni az utóbbi évek Vasasát, hogy példálózzak. Valamiért működik. Mert mindenki pontosan tudja a helyét és a hierarchiáját. Barna kétszeres olimpiai bajnokként nem játsza a kismanyit, hanem osztogat, gürcöl, labdát szerez, centert tologat. Ezek a fajta hasznos játékosokat kiűzte a válogatottból a kapitány, aki félő nem tud megújulni már. Nálunk mindenki támadjon a jelszó. Elvesztette a csapat a massza jellegét, helyette van sok kis gyémánt, akik egymaguk akarnak meccset nyerni. Még akik nem olimpiai bajnokok, azok is ki lettek kiáltva sztárnak, már ott tartunk, hogy egy Szivós Marcit sem lehet kihagyni, mert megindul a népharag. És ennek esett áldozatul Ádám is, meg a centerek. Mert nagyon keveset foglalkoztatták őket. Amíg a saját csapatukban tömik őket labdákkal, mind Ádámot, mind Kicsit, mind Molnárt, addig itt legritkább esetben foglalkoztatták őket, inkább lőttek vadállati módon hátulról a nagyágyúk. Ott is vannak a keretben. Két center azért kellett, de nehéz döntés volt, mert egyik sem alkotott maradandót az elmúlt hetekben, lássuk be. A felkészülés marakodássá silányult a helyekért. Mint a szoptató kutya emlőiért a harc... Csak magadra számíthatsz... Dani és a fúrás. Te bennfentes vagy öregem. Viszont inkorrekt amit csinálsz. Mi szurkolók vagyunk, rólam mindenki tudja, kicsoda, hol ülök a Komiban, stb. Te viszont itt vádaskodsz. Teheted, ez egy fórum, de vigyázz, az ilyeneket ki szokta vetni a társadalom. Oké, tegyük fel, fúrták a Vargák Kását. Elárulom, Vasas drukkerként nem vagyok éppen szomorú amiatt, ha Kása nem játszik nálunk. És nem kevesen vagyunk fenn a lelátón, akik így gondolják, akik 18 éven keresztül nyelték az ezüstöket a csapattal. Nekünk van Danink, akiben van klubhűség és érzelem irántunk. Kapcsolatban vagyunk a játékosainkkal. Kása ellenben egy zsoldos, aki hajszolja az anyagi javakat. Van ilyen, nem vagyunk egyformák, semmi bajom ezzel. Ám legyen ? nélkülem. Dani is szereti a pénzt, én is, de nem mindenáron. Volt lehetősége Kásának a Vasasban bizonyítani. Hazajött irgalmatlan jó pénzért, és semmit nem csinált, semmit nem nyert, pedig még az apjáért is hajtott elvileg. Pedig ahová ő beteszi a lábát, ott arannyá változik a víz. Az a csapat egy katasztrófa volt, pont a sok dudás miatt. Teljes nihil, szörnyű veszekedések a vízben egymás közt, szégyent hozó idény lett a vége. Nagy adósságot hagyott maga után SzuperTom. Lelépett a szponzor, ő is azonnal ezt tette a süllyedő hajóról. Dani ellenben heted magával maradt, miután Kásáék miatt ült egy egész évet a padon, cipelgette az üditőspalackokat. De a romokon elkezdtek építkezni Barnával, Ádámmal, Matyival, Ferikével, Mócival, Gombival. Belevágtak egy évekig tartó munkába, aminek beérett a gyümölcse, és amiben főszerepet vállalt, nem érdekelve feltétlen a lövőstatisztikái. Az idei egy gyengébb szezonja volt. Na és? Kétszeres bajnok és Final Four bronz, azóta minden évben papíron is jobb eredményt értünk el, mint a sztárcsapat Kásástól, Csuvistul, Madarastól... Beteljesítették majd 20 éves álmunkat. A büszkeségeink. Miért ne védené a saját a gyermekét Dani? Te is ezt tennéd. Kása anno cserbenhagyta őket. Most van egy kész csapat, nemzetközi sikerre jelölve, könnyű lenne beleülni a készbe. Megvagyunk K. T. nélkül, köszönjük. Lubickoljon csak Reccoban évi 10 meccset, ha az kielégíti, meg egy halszagú falu évekig tartó nyugodt unalma szurkolók nélkül. Miért nem csinálta végig, mint Daniék? Most mindeki kórusban skandálná a nevét a Komiban. Mert a szurkolót a profizmussal kiegészülve az érzelmekkel töltött sztorik érdeklik. Ha ezt kiveszed, nincs értelme az egésznek. Lehet, semmiben nincs igazam, de több szurkolótársam így élte, éli meg a történteket, és az ezerfejű nem feled. Feketítheted itt Danit, ő már letett annyit az asztalra nekünk, hogy mindig meghajolunk előtte a Komiban és bárhol... Nem lesz olyan cselekedete, amely megingatná a tiszteletet iránta, megbízunk benne, ismerjük és nem feltétlen számoljuk a blokkolt lövéseit. De Kásáét sem. Szállj magadba DNS, sértett félnek muttatad be magad. Egy személytelen valaki, aki henceg a tuti információival és uszít. üdv.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 16:14

T.Sanyika !! Meg valami . Fonevi igenev : SUJTANI !!! Pontos ,,j " , nem ,,ly " ,mint ahogy Te irtad alabb . Ne haragudj ! hello

macskako hozzászólása
2008.07.01. 15:57

T.Moka ! 15.38 . Ha indian lennek azt mondanam : Szivembol szoltal ,uff !! 1000000 % -ig adom amit irtal ! Molnar miert ?? ADI miert nem ???????? Udv !!

macskako hozzászólása
2008.07.01. 15:55

T.sanyika !! Fajdalommal nyugtazom dontesedet . Bye !

móka hozzászólása
móka9848
2008.07.01. 15:38

Kemény Dénest kiváló szakembernek tartom,de most egy dologban saját magát hazudtolta meg..Molnár doktor úr vajon mi a fenét keres az Eb-csapatban,amikor az egész évben talán az utolsó meccse,a görögök elleni volt elfogadható!A bajnokságban nulla volt,Steinmetz Ádi sokkal jobban megérdemelte volna a tagságot!Nem tudom mi baja van Dénesnek a Steinmetzekkel,de emberileg és játéktudásban is magasan veri a mi doktorunkat....Aki a múltban valóban remekül teljesített,de könyörgöm,ahogy Fodornak,neki is lejárt már az ideje!!A többi játékossal egyetértek,Hosinak igenis ott a helye!!! Hajrá magyarok!!!

Józsi47 hozzászólása
2008.07.01. 15:33

Könyörgöm,nem teljesen mindegy,hogy ki van vagy nincs benne az utazó keretben?Jelenleg ez a magyar válogatott és ennek kell szurkolni.Nem kritizálni kell a kapitány döntését hanem teljes mellszélességgel támogatni a csapatot.Sokan nem értik Molnár bekerülését és lehet,hogy az utóbbi időkben nyújtott játék alapján esetleg az Ádámnak lenne ott a helye.A kapitány viszont Molnárt viszi és ezt el kell fogadnunk.Abban meg biztos vagyok,hogy Molnár jó teljesítménnyel fog kirukkolni az EB-n. A kimaradó játékosoknak pedig azt kívánom,hogy valóban mind mentálisan mind fizikálisan tartsák toppon magukat az esetleges beugráshoz.HAJRÁ MAGYAROK!

szegedi hozzászólása
2008.07.01. 15:21

nah látom a legtöbben Molnáron akadtak ki...köztük én is:) viszont azt nem értem Hosnyánszkyt mér szidják...szerintem rengeteget fejlődött a játéka.Amikor még Szegeden volt magam se kedveltem de azóta teljesen máshogy játszik ,sokkal nagyobb felelőséggel és pontossággal és persze pimaszsággal:)Jót tett neki az a vasasos időszak...Szerintem az egyik húzóember lehet még belőle

Sanyika hozzászólása
2008.07.01. 15:14

Macskako! ezennel befejeztem a fórumozást, és a vitát Veled, nem látom értelmét...

Anita hozzászólása
Anita9843
2008.07.01. 15:07

Hihetetlenek vagytok!!Tegnap óta még mindig azon veszekedtek,hogy ki milyen játékos!!Hagyjátok már abba!!!!Nem mindegy!A keret már megvan,ezen nem tudtok változtatni(szerencsére)!Mindenkinek más a véleménye és ezt fogadjátok el!Én ezt már unom,de szerintem ezzel nem vagyok egyedül!Vegyétek fel egymást msn-re vagy vmire,mit bánom én,csak ne itt beszéljétek meg!!!Én még mindig csak anyit mondok: HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

macskako hozzászólása
2008.07.01. 15:02

T. Foto Vass ! mki tudja,hogy a domino hazi fotosa vagy . Innentol nagyon nem mervado ,amit irsz . mar bocs . :)) Marci dologba nem mennek bele . Leirtam mar ,mit gondolok Rola . sot,nehany alkalommal kozoltem is vele ,face to face ,meccsen . meg 1x a terez koruton is ,civilben . nem szolt vixxa . nem tom miert ?? Nem kis hatszel a vezetekneve ... 4. elodonto ??? egy dominos sir a birokra ??? uramatyam ?? meg van kepuk hozza ????????????? ne mar ?? !! hello

viki hozzászólása
viki9841
2008.07.01. 14:43

Dejo, dejo .... :) Valaki h megjósolta ki marad itthon! :)

Sanyika hozzászólása
2008.07.01. 14:38

Macskako! Találtál egy itéletet, amivel véletlenül Titeket súlytott! Bravo. Esetleg láttad az OBI elődöntő 4. meccsét (idén)?

FotoVass hozzászólása
2008.07.01. 14:29

Kedves Macskako, mindannyian tudjuk, hogy Sanyika miert emlegette Balnat. Bajnoki elodonto Komjadi a Domino ellen iden tavasszal. De mindegy, ez a mult (bar Te szeretsz a multban elni, ugy latom tobb hozzaszolasodbol is). centerposzt: Velemenyem szerint, ha a dolgok ugy alakulnak, akkor az olimpiara Adam megy Papesz mellett. Barmit is mond barki erre. Es igenis, ebbol a csapatbol hianyzik meg egy kreativ csapatjatekos es ot Szivos Martonnak hivjak. Talan Varga T. helyett...

macskako hozzászólása
2008.07.01. 14:23

T. dezoxi2 ,13 ora 47 perc . milyen Kasa saga iden tavasszal ?? 1900 km-re vagyok Budapesttol ,nem tom mi volt,van a Komiban ?? Kasas Tamast amugy nem szeretem . A VILAG LEGJOBB POLOSA, vallom en is ,de 1 Szolnok - Vasas meccs utan olyat mondott ,amit nem kellett volna ... / 2004 marcius ,Szolnok - VASAS /. Ha megkerlek,adnal NEMI FELHOMALYOSITAST ? UDV!

FotoVass hozzászólása
2008.07.01. 14:16

elkepeszto, hogy nehanyan itt mit meg nem engednek maguknak forumozas cimen... Elfelejtettetek, hogy itt EMBEREKROL mondtok velemenyt? Nem az sertesoldalas minosegerol irtok, a sarki hentesnel, haho, ebreszto! Mit kepzeltek magatokrol? A tobbsegnek fogalma sincs arrol, hogy mi miert tortenik egy ilyen kaliberu csapat kijelolesenel. Azert mert valaki Vasas drukker, ne akarja mar a fel Vasast a csapatban latni... es ez mindegyik hazai klubra igaz, amely jatekost ad a valogatottba. Amugy meg csatlakozom a szerkesztohoz abban, hogy aki Sz. Marcirol azt allitja, hogy nagykepu, bekepzelt, az menjen oda hozza majd a Koerben es mondja a szemebe. De akkor sem lesz ra feljogositva, mert fogalma sincs rola, hogy Marci milyen ember. De barmelyik masik jatekosra igaz ez a dolog. Es aki majd azzal jon, hogy a forumban mindenki leirhatja a velemenyet, akkor arra azt mondom, hogy igen, igy van, de mocskolodasnak es szemelyeskedesnek nincs helye ezeken az oldalakon. Ez a site a valogatott site-ja es miertunk, drukkerekert jott letre, erre jonnek ide paran es gyalazzak a keret nehany jatekosat, olyanok, akik a fotelbol osztjak az eszt es eletukben 100 metert nem usztak le egyben, melyvizben.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 14:12

T. DNS !! Latom mar kicsit belezavarodtal ,most mar Dani es Dumi loveseit is 1 kalap ala veszed ?? :)) Lassan mar a VASAS osszes ellott labdaja ,,VARGA Brothers " lelken szarad ?? Amit irtal alabb ,hogy Dani 15 /3 -as mutatot produkalt egy meccsen ,az eccccceeerrruen nem valos allitas ! Zseni a srac ,mint ahogy az occse is . En elfogult vagyok ,o.k. !! DE : nem csak en mondtam ezt . Sport 1 -en a szakemberek is valljak . Manapsag ,foleg a ,,sablon " szlav polot jatszo csapatok ellen / for-hatrany ,jugo iskola ,stb. / 1-1 ZSENIALIS VARGA villanas +fog6ja a szlavokat !!! EZERT sztem nem vitas ,hogy ott a helye a csapatban a DANINAK es a Duminak is !! Udv !

take it to the next level hozzászólása
2008.07.01. 14:09

Szerintem a legjobb keret , amit a Dénes ki tudott ötleni. A kérdés szerintem , Kis Gábor meletti második center (most a Molnár T.lett ), és egy bizonyos "Joker játékos" aki most a Varga Tamás lett( Gór-Nagy, Szívós, Varga Zs. helyett) . Bízni kell a csapatban , gyözelemre születtek. Arany lesz ebböl Malagában és Pekingben!! Magyarok!!

dezoxi2macskako hozzászólása
2008.07.01. 13:57

egyet mondok, mert csak egyet kértél... Euroliga negyeddöntő, Komjádi, Vasas-Kotor... Nézd vissza videón! Azt már nem is említeném, h ami a magyar bajnokságban fault V.Da.-nak 5méter közelében, h lőjjön, az a nemzetközi szinten valahogy más megítélést nyer, rendszerint kontrát fújnak rá... Ha nézed azt a meccset, kérlek, ezt is figyeld+! Ne légy ennyire elfogult!

macskako hozzászólása
2008.07.01. 13:51

T: Sanyika ! tegnap este fel 10-kor tortent hsz-re reagalok . Manapsag a 2 legjobb magyar cente ADI es Kis G. erre fel Molnar megy . Hm ... Birok : Balna . Tavaly dec. ,MK negyeddonto ,vixxavago ,Eger - VASAS . 5 m-es szetloves . Steinmetz Barnatol kisse rohejes itelettel elvettek a dobast . tettes : Balna . Ugyan ,mitol szeretnem ??? udv !

dezoxi2Gábor hozzászólása
2008.07.01. 13:47

1.,nagy piros-kék fan vagy, járj utána a Komiban, h hogyan is volt ez a Kása-saga idén tavasszal... 2.,V.Da. lövési százalékát nyilván nem tartod számon a meccsek hevében (itt most nem a Székesfehérvár elleni derbikről beszélek...), de mivel a támadások nagy részét ők (V.Da.+V.Dé.)lövik rá, a többi alájuk játszik, visszaváltanak, visszaúsznak... Ha utánaszámolsz összejön az a 10-15 lövés/meccs... 3.,Athéni csapat (1, max.2helyen módosítva!) kontra mostani válogatott... Nézd a játékosok korát is! Nyilván, kivitelezhetetlen, de egy 4 évvel ezelőtti xy, aki most már nincs benne, vagy kifelé áll/t a szénája, szerintem mindig jobb, mint a mostani újak... Az ellenfeleket nézve is nagyobb a konkurencia, mind minőségben, mind mennyiségben... Nem károgok, de sem a mi csapatunk játéka és felállása, sem az ellenfeleké nem azt prognosztizálják, h fussak a fogadóirodába, és tegyem meg a magyar válogatottat nyerőnek az aug.24.-ei döntőn...

macskako hozzászólása
2008.07.01. 13:47

T.szerkeszto !! Olvastam a hozzaszolasodat ,s kisse elkeseredtem . Netan ,ismet cenzura van ,otthon ?? 1989 utan ismet itt tartunk ???? Mire ment el akkor , ez a kozel 20 ev ??? Ha valakinek van velemenye ,miert ne irhatna le ??? Kit erdekel mit erez egy jatekos ,ha netan nem kedvezo egy szurkolo velemenye Rola ?? Porgesse fel magat,s jatsszon ugy ,hogy a fanyalgok /akar jelen esetben en ,kussoljanak / . szivesen kussolnek mind Malaga,mind Peking utan ! :)) Mert az azt jelentene,hogy mind2 helyen a MAGYAR POLOCSAPAT nyerte a tornat !! En pl. molnar bevalogatasal NAGYON NEM ERTEK EGYET !!!!!!!!!!!!!! DE: ha a molnar goljaval huzunk be egy fontos meccset ,adott esetben dontot ,en leszek az elso aki megkovetem ,mind ot,mind Kemenyt ! A lehetoseg ,hogy ramkontrazzon,Molnar kezeben van !! Eljen vele !! persze : Hajra Magyarok !! Csak azt a Kemeny Denes nyilatkozatot tudnam feledni 2002 majusabol /,,Aki alattomosan ,szandekosan ut ,az nalam nem lesz valogatott !" / Mint latjuk ,vannak kivetelek ... csa ,Macskako

Galicius hozzászólása
2008.07.01. 13:43

Valami nagyon nagy bajt látok.Valami nagyon nem kerek.

szerk hozzászólása
szerk9829
2008.07.01. 13:43

Macsek, bocs, de az elsőt a jelzők miatt kimoderáltam, tedd be elviselhetően, pls.

macskako hozzászólása
2008.07.01. 13:39

,,kedves " DNS ! / Dezoxi stb . / ugyan ,mondj mar egy meccset amikor VARGA DANI 15/3 -at lott ??? EGY MECCSET MONDJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudsz !!! duma !! csa

Norberto hozzászólása
2008.07.01. 12:38

Bocs, kicsit hosszú lett. Magyarországon továbbra is 10 millió vízilabda szakedzői diplomával rendelkező szövetségi kapitány ügyködik, de ne feledje senki, hogy csak egy van, akivel az utóbbi két olimpiát megnyertük. A játékosoknak üzenném: van itt mindenféle hozzászólás, de egyvalamiben biztosak lehettek, az eb-n és az olimpián a meccseiteken mindannyian betegre fogják szurkolni magukat miattatok. Ami a csapatot illeti: ez a legerősebb 13, mivel a kapitány érdeke, hogy az legyen. Én is sajnálom a kimaradókat, elsősorban Fodort és a bajnokságban sok fontos akciógólt lövő, kiszámíthatatlan Varga Zsoltot, de hát ez van. A csapatunk bombaerős. Hibák persze vannak (még), de ezeket kell kijavítani. A bekkelés a legproblémásabb, ezt meg kell oldani, mindenesetre a nehezebb, Vári Attila típusú bekkek helyett könnyebb, de gyorsabb védők játszatása is jó lehet (lesz). A kivédekezett támadásokból mindenesetre többször kell majd lefordulni a bekket játszó játékosoknak, különben az egésznek semmi értelme. Molnártól kevesebb kontra kell, ezek után pedig úgy kell visszaúszni, mintha az 50 gyors vbdöntője lenne (ennek a hiánya zavar engem nagyon) és nem grimaszolni kell és elvesztegetni állandóan 1-2 mp-et, újabban emiatt a délszlávok már szinte többet fordulnak le rólunk, mint fordítva. Varga Danival én sem vagyok kibékülve, pocsékul lő, túl sokszor blokkolják, mert egysíkúan a rövidre lövöldöz (a bajnoki rájátszásban ez tragikus volt), a labdát pedig mindig ugyanabból a lövőpozícióból, ugyanabból a kéztartásból, ugyanarról a pontról engedi el, nem csoda hát a sok blokk. Biros pedig a leggyengébb szezonján van túl, öreguras, állóvízilabdát játszik, nagy csalódás a játéka és a hozzállása is (a görögök ellen a rossz indítás utáni legyintés majd 4-5 mp utáni visszaúszás és az emiatt bekapott gól vérlázító volt, ilyet nem szoktunk meg). Én a többiekkel nagyon elégedett vagyok, Kiss Gergelynek (aki egy kicsit holtponton van) pedig üzenném: ne legyen letörve, bízzon magában, varázsütésre fog javulni a játéka és továbbra is ő a csapat nyerőembere, én már régóta csak Mr. Győztesnek hívom. Kása továbbra is A Zseni és A Harcos ötvözete, Tibi remek erőben van, vezér lesz most is, Csuvi mentalitása és góljai nagyon kellenek majd, Kicsit még a délszlávok sem fogják tudi elnyomni, Madaras az év pozitívuma, nagyon jól játszik és ha jól látom néhány kilóval erősebb lett, Hosi egy csiszolatlan gyémánt, csak ne vállaljon túl sokat, Dumi csuklójára és úszógyorsaságára pedig nagy szükség lesz a szerb szoros ellen akcióból beúszásoknál, ő lesz az a bizonyos 2 a 19-re. Hajrá fiúk, veletek vagyunk és olimpiai aranyat akarunk!

K hozzászólása
K9825
2008.07.01. 12:28

Hajrá Fiúk,mindent bele!!! Főleg Kicsííí!!!:) Malagában találkozunk!!! A károgóknak meg annyit,h várják meg az EB-t,ha utána is ez a vélemény,akkor van benne vmi... De addig...

Vikcó hozzászólása
Vikcó9824
2008.07.01. 12:22

Üdv Mindenkinek, sziasztok! macskako! Tudod jól én mit írtam vissza:). --> Sajnálom Ádit. Természetesen nekem is van véleményem...sőt..., de ez most itt lényegtelen. Meglátjuk az EB-t, mert a 13 ember megvan a gépre, csak szoríthatunk nekik...DE az itthon maradók se menjenek messzire nyaralni/strandolni/...hétvégékre sem... RIARIARIARIA!

kerikaj hozzászólása
2008.07.01. 11:41

Közben olvasom, hogy továbbra is kritikus Ikodinovics állapota. Lehet, hogy amputálni kell a kezét ahhoz, hogy életben tudják tartani. :((

kerikaj hozzászólása
2008.07.01. 11:32

Hmm.. szerintem hagyjuk, hogy ki a leggyengébb láncszem a csapatban - ez majd kiderül, előre úgyse tudhatja senki. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ki kit tart a legjobbnak, mentálisan legerősebbnek a csapatban jelen pillanatban? Ki az, akitől a legtöbbet várja a mostani formája alapján? Engem Madaras Norbi nyűgözött le leginkább az elmúlt szezonban. Amellett hogy nagyon jó formában van, látszik rajta, hogy mentálisan is tökre rendben van. Az az Euroliga döntős utsó másodpercekben lőtt gólja.. tipikusan győztes típusú emberekre vall! Egyenletes, jó formát mutatott, és én akkor lennék csalódott, ha tőle nem ezt a megszokott jót kapnánk. De a két csapattársáról is elmondható mindez. Lehet, hogy ennyit számít az, hogy mennyivel másak ott a körülmények?! Egyébként pedig még Hosnyánszky Norbira leszek kíváncsi, mert őt nem láttam játszani bajnokságban, csak olvastam h mikor h szerepelt.. én nagyon jó játékosnak tartom őt is, ő meg olyan tipikus meglepetés ember, aki ha elkapja a fonalat, sztem meccseket képes eldönteni. Hát és végül, de nem utolsó sorban, Dumira leszek még nagyon kíváncsi. Az hogy ő mennyi játékintelligenciával rendelkezik, sztem leginkább ziccerhelyzeteknél látható. Nem első szándékból belelövi a kapusba a labdát, hanem hagy magának egy kis időt végiggondolni, mi lehet a tuti megoldás. Nem reflexből játszik, hanem mindig minden szituban a legmegfelelőbb megoldást keresi. No, nekem ezek az említett játékosok lennének a favoritjaim, kíváncsi vagyok, hogy nektek kik azok.. Ja és a két kapus persze, mert amellett hogy jó játékosok, hergelni is tudják a csapatot ill önmagukat, ha erre van szükség. És pl egy szerbek elleni meccsen, sztem ez sokat számít, ha látszódik h ég a tűz az egész csapat szemében. Várom a véleményeket!

máris hozzászólása
2008.07.01. 11:02

Kapusposzt ez a realitás. Centereknél se Ádi, se molnár nem hatásos sajnos. Hosnyánszki: szerintem nagy tévedés a kapitánytól. Elmúlt évben egy gyenge olasz csapatban lubickolt, most könnyen dobál gólokat, könnyű helyzetekből. 20 ilyen van az OB I-ben (Wesze, nyéki, Dávid, Kovács R. stb.). Belgrádi eb-n ott volt Hosi, megmutatta mire képes. Nagyjából semmire. Jó csapatok ellen, tétmecsen nem lehet úgy gólt lőni, zavartalanul. Sefik kiröhögi. Bár mire a döntőbe jutunk, már ő lesz az akit nem küld be a kapitány.,

Peti hozzászólása
Peti9820
2008.07.01. 10:57

A fő problémát továbbra is a center és a bekk poszton látom. Igazából nem tudjuk ezt a két lyukas posztot megoldani, nincsenek megfelelő emberek. Kis G. jó center, de Molnár sem Ádám nem nyújtott igazán marandanót, talán Steinmenz jobb lett volna, de ellene is sok kontrát fújnak. Benedeket talán meg lehet próbálni centerben (bár a kapitányt eléggé ragszkdik az elveihez, nem hinném, hogy változtat). Az állóbekk nélküli játék sztem súlyos taktikai hiba, többek közt ezért is nem nyerünk semmit Athén óta. Talán Gór-Nagy vagy Steimenz B. kaphatott volna lehetőséget. Az olyan finom kezű játékos, mint Varga Dani bekk-be kényszerítése óriási hiba, sőt bűn. Varga T ugyan fizikálisan rendben van, erős, de ő sem igazi védekező játékos, hanem csatár. A gyengébb center és bekk miatt sajnos kevés kiállítást fogunk kiharcolni, és sokat fogunk kapni. A szerek és a horvát ellen nem fogunk tudni megúszás gólt szerezni, felállt fal elleni akciógólt lőni iszonyatosan nehéz ez ellen a kőkemény, emberfogás védekezés ellen, hiszen a lővőinket kitolják 9-10 méterre a kaputól, a centerüket meg megfojták. Vagyis a horvátok, szerbek ellen az emberelőny-emberhátrányon kihasználáson fog eldőlni a dolog. Ha viszont sok kiállítás kap az ellenfél, mi meg keveset -mivel a bekkjeinket kiszórják, a centereink ellen meg kontrát vagy semmit se fújnak- akkor matematikailag is belátható, hogy eleve vesztésre vagyunk ítélve. Ugyanis hiába lőjjük be jó százalékban az előnyeinket, ha az ellenfél kétszer annyi fórt kap. Nagyon nehéz lesz. Nagy a tét. Ha nem nyerünk most EB-t, és megint ne adj'isten kikapnánk a szerbektől, szerintem az olimpián ne nagyon reménykedjünk aranyban, max. éremben. Lehet persze mondogatni, hogy nem számít semmit, amit eddig volt, csak az olimpia, de ez nem így működik ezt nem lehet a fejekből kitörölni + bírók se fognak segíteni minket. Egyszóval, ha Pekingben aranyat akarunk, most az EB-n nyerni kell, lehetőleg a szerbek ellen. Másrészt a csapat hangulatának, és a csapategységnek is szüksége van egy győzelemre már nagyon. Hajrá, mindent bele!

kkata hozzászólása
kkata9819
2008.07.01. 10:57

Gyönyörű kismagyar körkép a sok okos szakértő hozzászólás... Fiúk, Dénes ne is foglalkozzatok velük, csak a feladatra koncentráljatok!!! :) Szurkolunk Nektek és biztosak vagyunk benne, hogy az EB-n és az olimpián is a legfényesebb éremért hajtotok, de most leszögezném, hogy eredménytől függetlenül nagyon szeretünk Benneteket!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ KEMÉNY-LEGÉNYEK!!! :)))

Moncsó hozzászólása
2008.07.01. 10:28

A csapat biztos hogy így jó! Erre garancia Kemény Dénes neve! Ő tudja miért így döntött! Hajrá Fiúk! Hajrá Magyarok!

K. Ági hozzászólása
2008.07.01. 10:04

Hajrá fiúk! Én most az itthon maradókkal érzek együtt, nagyon nagy csalódás lehet, és szerintem borzalmas lehet úgy edzeni naponta kétszer, meg formában maradni, hogy 95 százalék,h. a tévéből fogják csak nézni az olimpiát. De hát ott van még London! KEdves itthon maradók: sok sikert!

zsoci hozzászólása
zsoci9816
2008.07.01. 09:58

Nagyon drukolok a fiúknak! Persze sajnálom is a kimaradókat, dehát valahol érthető. ( bár nagyon drukkoltam az Ádámnak, de Molnár most jobb teljesítményt mutatott) Bár sz Olimpiáig még minden lehet. Szerintem nem kell szídni Hosit sem. Az ING kupán nagyon jól szerepelt, bár a lehjobb vitathatatlanúl Madaras volt, ha sikerül neki az Olimpián is így teljesítenie az nagyon jó lenne. A kapusok terén nekem nem volt vitás, hogy kik mennek, ők is mentek. A "nagy öregek" meg szerintem (1-2 kivétellel, de nem nevezném meg őket). Másik kérdés, hogy lesz olyan játékos, akinek ez lesz az utolsó Olimpiája, márcsak ezért is nagyon fognak hajtani.Egyébként szerintem igenis érdekli őket, hogy mi szurkolók miket írunk, és inkább éltetnünk kell őket, nem pedig fikáznunk, az nem vezet semmire. Egyébként, ha már írtátok, hogy írjuk le: nagy vízilabda múlttal nem rendelkezek,de vízilabdázom. Jól látok a pályán, és mivel én személyesen tapasztalom, kell ilyen játékos is. Attól még, hogy nem lő gólt, lehet, hogy a többieknek szükségük van a gondolatmenetére, ott a vízben. Erről ennyit, nem vagyok szövetségi kapitány, se vállogatott, szóval nyilván van aki jobban tudja. HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

Zsóczy hozzászólása
2008.07.01. 09:54

Nem veszitek észre, hogy sznalmasok vagytok?Attól hogy szapuljátok itt a játékosokat, meg Dénest senki nem fog bekerülni, se kimaradni a 13-as keretből.Én személy szerint sajnálom Szivós Marcit, és em értem, hogy miért játszott olyan keveset, de nem kezdem el szidni Hosnyánszky Norbit, amiért ő megy. Azt se értem, hogy mi a bajotok Papesszal. Ha nem tudjátok kultúráltan megfogalmazni a véleményeteket, inkább ne írjátok le.Sőt, ezzekkel a kommentekkel nem igazán teremtetek nekik kellemes hátteret az eb-re. Az olimpiai keretbe meg még bárki bekerülhet, igaz, kevés az esély rá, de a lehetőség meg van. Úgyhogy szerintem mindenki jobban járna, ha leállnátok a szapulásokkal!Szerintem ez egy jó keret, remélem az eb-n alakítanak egy olyat, ami válasz lesz ezekre a hozzászólásokra! HAJRÁ MAGYAROK!

Alma hozzászólása
Alma9814
2008.07.01. 09:53

Azt gondolom bármelyik játékos esetében felidézhető pályfutása során feledhető játék. Ebben az őrületes tempóban, amit nekik diktálnak kevesen tudnak folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtani. Teljesen természetesnek vesszük pl. hogy Madaras Norbi (itt jegyzem meg nem fogok senkit negatív kritikával illetni jó magyar szokás szerint) mindig a topon van. Sokan el sem tudjuk képzelni, hogy ebben mennyi munka van!!! Hogy a családja ehhez mit tesz hozzá mentálisan! Legyünk óvatosak a kritikákkal, nagy valószínűséggel csak a leírhatatlan sikeréhségünk írat/mondat velünk gyakran bántó dolgokat. Nem különösebben vagyok nő létemre foci rajongó, de talán egy idevágó példát hoznék az idei EB-ről. A spanyol szövetségi kapitány kapott hideget-meleget, mert a közvélemény szerint egy kulcsfontosságú játékost kihagyott. Aztán bajnokok lettek. A tanulság szerintem csak annyi: bízzuk a szakértőre! Ha pedig tévedett, legyen itthon olyan sportújságíró aki megkérdezi ezt tőle. Remélem a fiúk és Kemény Dénes olyan eredménnyel jönnek haza, amellyel elégedettek lesznek és olimpiai aranyéremhez vezet!

banfipeter hozzászólása
2008.07.01. 09:29

Hihetetlen mennyi szakértő?! Nem érzitek viccesnek magatokat? Dénes évtized óta a játékosok teljesítményét nézi, elemzi és Ti megkérdőjelezitek a döntését?! Vicces, gondolkodjatok!

sirpeter hozzászólása
2008.07.01. 09:07

Hi, Eloszoer, es a szerintem a legfontosabb HAJRA FIUK!!!!!!! Masodik, csomo velemeny ami nem baj. Talan ez azt jelenti hogy meg mindig jo a magyar vizilabda. szerintem tok jo lehet ennyi emberbol valogatni.azt hogy mikor es kit kell errol megkerdezni, az csak a meccsek utan az edzot addig en csak szurkolok, mert HAJRA MAGYAROK!persze nekem is vannak kedvesebb es kevesbe kedvesebb jatekosaim, de szerintem a Denes az egyetlen aki latta oket az elmult par hetben napi tobb orat es nem csak a meccsek alapjan dontot. Plus feltetelezem hogy o is mint mindenki a legjobbat akkarja! Tehat lehet szeretni es szeretni oket. Aki tenyleg szereti ezt a sportot ismeri mindegyik jatekost kit jobban kit kevesbe, de mindegyik fantasztikus! a commentekben neha van egy kis negativ hangvetel egyes emberek mellett, de szerintem ha tnyleg meggondoljuk sokkal tobb jot tudunk roluk mondani es tenyleg mindegy melyik csapatban jatszik v jatszott. En emleksze az atheni utolso 2percre soha nem fogom elfelejteni es ezt csak koszoni tudom mindegyiknek es persze a kimarat vayg fiatalabb jatekosoknak is.hiszen ok teszik magukat oket nagya minden nap heten mecsen edzesen.... a kimaradtaki is nagyon kedvelem es nagyon jo polosok sokat lehet toluk tanulni emberileg is. kozdeni a vegsokig es mi utan nem sikerult eklerni az almukat emeltfovel viselni azt. HAJRA FIUK? HAJRA MAGYAROK p

t hozzászólása
t9811
2008.07.01. 08:46

Hja és most látom, hogy a Varga Danira még mindig lehet szavazni! Annyi karakternyi szavazatott kapott volna mint amennyit itt összehordtunk már az élen lenne.Éva néni.

t hozzászólása
t9810
2008.07.01. 08:41

Gyerekek! Ha ezeket a hozzászólásokat ellenfeleink is elolvassák,jól kinevetnek majd minket. Tényleg képtelenek vagyunk összetartani? Bántások nélkül elfogadni a keretet? Nem hiszem el! Kellőképpen szégyellem is magam emiatt...?-:( Éva néni. ui.:Az is meggyőződésem, hogy a 13 + az 5 + a többi versenyzőnek sem erre van most szüksége...!

egri gyerek hozzászólása
2008.07.01. 08:35

egriként sajnálom ádit hogy kimaradt, viszont molnár aki ugye 2x olimpiai bajnok nagyobb név ezt a játékvezetők is tudják és lehet hogy előbb fognak fújni neki egy kiálítást mint akármelyik centerünknek. Hozzáteszem szerintem se való már ebbe a kertbe Molnár. Szívós M ebben az idényben nem produkált vmi nagy idényt kimaradása érthető, Varga II viszont jól jöhetne a szerb centerek ellen !! Bízzunk a Mester megérzéseiben !! Hajrá MAGYAROK !!!!!!!!

naja hozzászólása
naja9808
2008.07.01. 07:06

please give opinion in english--why not szivos? why not adam ? go hungary!!!!!!!!

Gábor hozzászólása
Gábor9807
2008.07.01. 02:21

Kedves dezoxiribonukleinsav! 1./ Én igenis hiszek benne, hogy az "öregeket" méltóképpen tudják pótolni a feltörekvő fiatalok... 2./ Én meg azt tartom egy kicsit erősnek, hogy Kása hazatérését Reccóból Angyalföldre, V.D. és kisöccse fúrta meg 2008 tavaszán... még ha esetleg "bennfentes" is az infó nagyon nehezen tudom elhinni...Miért tették volna? Az ő helyüket még a Tamás sem veszélyeztetné /szerintem/ és a mostani Vasas-keret+ Kásás = /lett volna/ kb. 80 %-hogy újabb bajnoki cím, sőt az Euroligában - mondjuk döntő, esetleg Pesten és akkor... 3./ Én az olyan szériákat elfelejtem,amikor a Varga Dani nem lőtt gólt. Az elmúlt 12-14 évben láttam vagy 300 pólómeccset,kb. a felét élőben, ennek is a nagy többsége Vasas-rangadó volt ... és úgy emlékszem a Dani meg a Dumi szerzett nekünk Vasas-szurkolóknak egy kis örömet - EGY KEVESET...ezért- mit tagadjam - elfogult vagyok.. 4./ Igen az fájó, hogy a Steinmetz Barna évről-évre kimarad, ezzel egyetértek... 5./ Varga Dani: "meccsenként 10-15 lövéséből akad be 2-4...nem ilyen rossz az arány,inkább 7-8-ból 2-4 de az 2-4 nem akármilyen gól,a lövés stílusa, a csuklómozdulat - ezeket azért már többször is "magasztalták" HOZZÁÉRTŐK is /pld.: Csapó Dudi,Fecsó bácsi/ 6./"D.-nek még egy nagy "művét" sem hallotta a publikum" - nem tartom kizártnak, hogy Malagában és Pekingben már elővezet a Dani egy egész jó művet... 7./ "Ezek a mondatok nem a szurkolóknak szóltak, kedves hozzáértők! :))" - engem megszólítottál, pedig 1000 meccs után is ragaszkodom ahhoz, hogy NEM VAGYOK HOZZÁÉRTŐ CSAK EGY LAIKUS MŰKEDVELŐ /ugyanis sosem pólóztam és ugye a "víz alatti cirkuszt" csak a volt /és jelenlegi/ játékosok értik igazán - én nem tudom,hogy Te vízilabdázol-e jelenleg /vagy korábban csináltad/ de tényleg kíváncsi lennék rá - ez most nem "replika" vagy "cikizés" komolyan kérdezzem... HAJRÁ MAGYAROK! Üdv.!

Bambi hozzászólása
Bambi9806
2008.07.01. 01:49

Mindenkinek megvan a "saját" embere h kit szeret, kit nem szeret, de szerintem most inkább egy kicsit azzal kéne foglalkozni-egyénektől függetlenül- hogy mint csapat képesek lesznek-e úgy 100%-osan együtt pörögni, mint a két emlékezetes olimpián. Hiszen ez egy csapatsport, az a lényeg, hogy EGYÜTT verjék meg a világot Nekem egyelőre vannak kétségeim....de remélem ezek hamar szertefoszlanak és jó lenne, ha EGYÜTT tudnák buzditani őket....béke, peace, paix....blablabla Azért egy-két szó a fiúkról: N.V. Éves kapusteljesítmény-kiváló, van benne tűz- ami hasznos lehet:) Sz. Z.: Megkérdőjelezhetetlen B.T. Vitatathatalan, bölcs, tapasztalt csk, B.P. Ott van, ha kell- kelleni fog, úgy érezem H.N. Szuper, csak így tovább, nyerő ember is lehet, sok gól van benne (Jó h szep-től a VASAS-ban játszik:) K.T. Egy kicsit unom már h minden vilimegállóban az elvetemült éhes fejét látom, de ez nem baj, legyen a vízben is ilyen elvetemült:) Egyszerűen kell a CSAPATBA!!! Kis G. Elismerem h ebben az elmúlt másfél hónapban többet tudott letteni, mint centertársai (de csak Kicsi-vel mert a centerjáték az még nem centerjáték) és Egerben is jól játszott, ahogy láttam, de.... Kiss G. macskaköröm B.P. M.N. A Norbik jól játszanak, remélem ő is mégjobb formába lendül az olimpián M.T. A vitatott személy....nekem is megvan róla a véleményem, de most ezt nem ecsetelném... inkább csak annyit, hogy mégis sokat köszönhetünk neki, lehet h régen volt, de kell a tapasztalat, de.... V.Dani. Fantasztikus tehetség, lehet h most nem hozta a formáját, de mint, ahogy többen írtátok, nem most kell a csúcson, lenni, hanem augusztusban... V.Dénes. Szerintem még nagyobb tehetség mint a bátyja...kell a csibészség V. Tamás: Megmondom őszintém, nekem egy kicsit felejtősben volt, ahogy láttam elég hamar kiszorták...hát igen a védekezésen van még mit csiszolni, főleg majd a behemót állatok ellen!:) Hiányolom a Barnát!:( És a kimaradók: G.I. Nem mondom hogy rossz kapus, vannak jó védései, de kell a tűz. s benne szerintem kevés van V.II.Zs: Nem ismerem a játékát annyira... G-N.M: Nem rossz, kár érte...de még eljöhet az ő ideje, lehet h nem is olyan sokára... Sz.M. A másik vitatott. Nem tudom h észrevettétek, de alig játszott a meccseken...nem tudom, hogy miért. Én sem vagyok szimpatizáns, se Marci-popó fun, és az is tény, hogy sokszor, sok helyen megremegett keze és hát...maradjunk annyiban lehet h még nem jött el az ő ideje, de bármi lehet S.Á. Talán ő az, akit a szívem szerint legjobban szerettem volna, hogy utazzon, de valahogy...nem tudom mi történt vele. A "teher alatt nő a pálma" c. bölcs mondás nála nem jött most be. Igen igaza van annak, a valakinek aki ezt írta: "Hatalmas harcos, hatalmas sportoló. Nagyot alakított a Vasassal, igazis hős, akire az angyalföldiek talán túlzottan is felnézek és így elnézik ha gyengébben teljesít. Ha a piros-kék szurkerek jobban belegondolnak, hát nem végig volt csúcsformában." mégis úgy érzem, hogy benneragadt az a tudás, ami kell, ahhoz h a CSAPAT győzzön, és kár h ezt nem mutathatta meg....SAJNÁLOM, de még történhetnek csodák:) A lényeg: HAJRÁ FIÚK! HAJRÁ MAGYAROK!

Én hozzászólása
Én9805
2008.07.01. 00:57

Sanyika 2008-06-30 21:39:34 ----egyetértek!!!

Én hozzászólása
Én9804
2008.07.01. 00:55

Kopetinek: ha bekkre játszik a csapat, akkor nem 1, hanem legalább 2 kell...így viszont sztem még a Dénes sem tudja, hogy most mit fognak játszani...

Én hozzászólása
Én9803
2008.07.01. 00:51

Még annyi, h a Gergely is tobbet tett volna a csapatért tobb a rutinja, jobb beállónak, mint a Viktor, de ez lényegtelen végulis, csak picit gyengíti az osszhangot, viszont egyértelmu, hogy a kapitány úr nem szívleli a Vasas játékosokat, Barnát észre sem veszi, pedig a világ egyik legjobb bekje, ráadásul nagy irányító és csapatjátékos is, Ádi kihagyta ok nélkul tulajdonképpen, és sztem szíve szerint kihagyta volna a Danit is...

Én hozzászólása
Én9802
2008.07.01. 00:48

Nem ezzel van problémám, bár érdekes, hogy inkább Papesz, mint Ádi, meg érdekes, hogy Varga Tamás ott van, mikozben nem is játszik a csapat bekkre....na pont ezzel van problémám, hogy a csapat bekk nélkul játszik, remélem ez még az Olimpiáig változni fog...

csocsó hozzászólása
2008.07.01. 00:22

Kedves GPFun! Ádám csak magának köszönheti ,hogy kimaradt a csapatból. Sajnos nem volt annyival jobb, mint a két utazó center. Dr Molnár Tamás sokkal céltudatosabbank tünt és van olyan jó játékos, hogy bent is marad a keretben. Remélem láttad Zlokovicsot!! Jó lenne ha a mi centereink is megtartanák a poziciójukat. A jövő kapusa meg egyébként a BAKSA LACI. Üdv minden vízilabda barátnak. Hajrá Magyarok!!

Péter hozzászólása
Péter9800
2008.07.01. 00:14

Gergely Pistának a csapatban a helye! Szerintem idén a Domino egyik legjobbja volt! Marcinak is ott lenne a helye! Nem rossz a kiss Varga de nála jobb játékos szerintem! Nem baj hajrá magyarok! De a Nagy Viktor potyáitól félek sajnos!

dezoxiribonukleinsav hozzászólása
2008.06.30. 23:55

Látom, a sok hozzáértő közt meg-megbújik 1-2 szurkoló is...:) AZ a legnagyobb baj, kedves Barátaim, hogy sokan azt hiszik, h a NAGY GENERÁCIÓ kimaradó, kiöregedő, kihulló tagjait méltóképpen tudják pótolni a feltörekvő fiatalok... Ideig, óráig lehet bennük fantázia, de ahhoz, h nyerjél, akár sorozatban is, ennél több kell... Sok óriási tehetség, jó szakember jó döntései kritikus helyzetekben, csillagok állása, stb...Lsd.:szerbek régen, és most... Sajnos ezek a dolgok (generáció, közös gyermekkori élmények, emlékek) nem öröklődnek, nem DNS-ek... Érzésem szerint ezért nincs arany Athén óta... Sajnálom, az ott maradt "nagy öregeket"!! A fiatalok még bennük reménykednek, mert Londonban már... De! Az "öregek" kiben reménykedjenek?? Az őket folyamatosan szapuló K.D.-ben? A fiatalokban, akiket nem nagyon ismernek? Ja!!! Most jut eszembe... K.T. hazatérését Reccóból Angyalföldre, V.D. és kisöccse fúrta meg 2008 tavaszán... Így lesz igazán összetartó a gárda... 2005:V.T. fáradt???? Másfél év válogatottság után??? Most nem fáradt??? Végül is, még a bronzért is jár 10M ft/kopf... Sz.M. és V.D. egy gólt sem lőttek azon a VB-n... Erre emlékeztek-e, drága Barátaim??? S.B. kimarad(t)??? Még ma is a világ egyik leghasznosabb, legjobb bekkje!!! De a lényeg... A posztón lyukak keletkeztek, és csak toldozás-foldozás folyik, még, ha időnként nemes anyagból is történik az... Gábornak: Azért egy kicsit erősnek érzem, h V.D a vízilabdázás "Mózart"-ja lenne... Az "öreg", amikor odaült a kottához,zongorához, rendszerint nagy mű született... D. meccsenként 10-15 lövéséből akad be 2-4... Ezért tűnik úgy, h rosszabbul játszik, mint az angyalföldi armadában... Azért itt, ennyit nem lőhet kapura... Ja!!! D.-nek még egy nagy "művét" sem hallotta a publikum... Ezek a mondatok nem a szurkolóknak szóltak, kedves hozzáértők! :))

t hozzászólása
t9798
2008.06.30. 23:54

Hűűűűűűűűűűűű! Mennyi hozzászólás.-:) Kedves Gábor! Nem tiltakozom az Eb győzelem ellen-:). Írtam már mostanában, hogy nagyon szeretem valamennyi pólósunkat? Ha marad, ha megy. Olyan intelligensen játszák ezt a játékot, hogy le a kalappal előttük! Kiváló sportemberek, nagyszerű személyiségek!!! Hajrá,hajrá,hajrá!:-Éva néni.

Coach hozzászólása
Coach 9797
2008.06.30. 23:51

Gratulalok minden jatekosnak! Szegeny Denes nehez helyzetben volt. En ugyan ezt a csapatot valasztottam (Papesz helyett Adam). Tul sok itt az amator hozzaszolas. En igy latom: Szecska - eggyertelmu! Viktor - o a jovo, tehat miert ne? A Pista pedig nem jobb. Benedek - le a kalap. Igazi profi, plusz goleros vezer volt. Kiss Gergo - a vilag legjobb balkezese. Kis Gabor - a legjobb Magyar center. Madi - tobb meccset is el dontott - golok es gol passzok. Hosi - az uj Kasas - aki nem hiszi, nem ert hozza. Varga T - A legerosebb gatlastalan es eggyetlen goleros bekk Varga Da - Akar mikor meccset nyerhet nekunk. Jo lesz nagyon Varga De - A masik uj Kasas - de lehet, hogy meg jobb lesz.. Biros - eggyertelmu. Kasa - Minden idok leg job polosa! Elol/hatul o a kiraly! Papesz - En Adamot vittem volna. A Tamas nem tud mar poziciot tartani. Kivancsi leszek... ....................... Miki - sajnos nem eleg goleros, de meg fiatal. Lehet jobb. Adam - O fog menni az Olimpiara. Marci - Valahogy nem talalja a helyet. Most en sem vinnem. Pista - Jo, de nem jobb mint a fiatalabb kapusok. Nem mehet. Zsolt - Nem fer be. Eleg jo mindenhol de nem a leg jobb. Sok sikert ennek a borzaszto eros Magyar csapatnak! Felni fog tollunk mindenki.

Gergőke hozzászólása
2008.06.30. 23:47

Azt azért szerintem mindenki láthatta, hogy a centereink egyáltalán nincsenek jó formában. Éppen ezért kérdem én, hogy az eredetileg center Varga Zsoltot miért nem próbálta ki ezen a poszton a kapitány? Legalább nagyobb lehetett volna a verseny.

kerikaj hozzászólása
2008.06.30. 23:34

Mennyi különböző vélemény.. :) és ez így normális. Ez is azt mutatja, hogy lehetetlenség kiválasztani úgy 13 embert, hogy azzal mindenki maradéktalanul elégedett legyen. Van kb 20 vízilabdázó Magyarországon, akinek mindenképp megérdemelt helye lenne a válogatottban vagy ezért, vagy azért. Ebből 13-at kiválasztani.. hát ez már teljesen szubjektív, hogy ki melyik 7 játékost hagyná ki. Nem hiszem, hogy az eddigi teljesítménye, vagy mostani formája miatt bárki is akkora betli lenne a csapatban, hogy ezért most bárki fejét is követelni kellene.. Szerintem ez egy nagyon jó és szerethető keret, attól függetlenül, hogy borzasztóan fáj a szívem egy-két kimaradó játékosért. (akár olyanért is, aki még a bő keretben sincs..) Na de 13 ember az 13 ember, sajnos több nem lehet. Örüljünk, hogy ennyi jó játékosunk van, hogy ez a keret ilyen vita tárgya tud lenni. :) Csak azt bánom, hogy az EB legtöbb meccsét nem fogom tudni élőben követni, vagy azért mert élőben csak az m2 közvetíti, vagy pedig mert egyáltalán nem közvetíti semmi sem.. :(

xy hozzászólása
xy9794
2008.06.30. 23:28

Varga Tamás nem tud bekkelni ezt bebizonyította a felkészülés alatt,tehát ismét bekk nélkül maradt a csapat.Nem az a kérdés,hogy miért kapunk kevés fourt,hanem az,hogy az ellenfél miért kap olyan sokat?!

karesz hozzászólása
karesz9793
2008.06.30. 23:26

varga zsoltnak a keretben a helye.becsülettel hajt a srác és jó formában van.

morzsa hozzászólása
morzsa9792
2008.06.30. 23:25

molnár hogy került be?gergely hogy maradt ki? kételkedem ebben az összeállításban.molnárnak már a hozzáállása is hagy kívánnivalót maga után ráadásul a szezonban sem remekelt...gergely viszont motiváltnak tűnik és szécsit jól kiegészítené pont a különbözőségükkel... hát majd kiderül.

Grat hozzászólása
Grat9791
2008.06.30. 23:19

a kommentek feléig jutottam mert ez undorító ha válaljátok a neveteket és az arcotokat(esetleg a pólómultotokat ,ami nem lehet túl nagy a hozzászólásokból ítélve...) esetleg szidhatjátok a legnagyszerűbb magyar játékosokat. a legjobb 13 van a keretben Dénes megmondta, hogy a 13 érdekét tartja szem előtt. megnyert már mindent többek közt 2 olimpiát is fogadjátok el és Szurkoljatok!!! RIA RIA HUNGÁRIA

kánya hozzászólása
kánya9790
2008.06.30. 23:15

Buta dolog a kapitánytól azt kérdezni, hogy miért pont ők? Buta dolog, mert muszáj volt választania, és a hozzászólásokat elnézve majdnem tíz név felmerült, hogy miért ő vagy miért nem ő? Mit akarok ebbeől kihozni? Azt, hogy akármit döntött volna Kemény Dénes, egyet értés biztos nem lett volna. Emellett elgondolkodtató az is, hogy sokan előre eltalálták az öt nevet, tehát azt se mondhatjuk, hogy őrült módon döntött volna a kapitány. Nagyjából borítékolható volt a kimaradók návsora, de ha lettek volna meglepetések a döntésében, hát akkor se lehet egy szót se szólni. Azért nem, mert a hozzászólók többsége még nem volt maygar szövetségi kapitány. De, hogy adjak valami tartalmat is ennek a szösszenetnek néhány konkrté dologról is írok. Egyrészt a szerkesztők ne féltésék annyira a játékosok lelkét, nyilván elég edzettek ők a normális, hangsúlyozom nomrális hanvételű kritika elviselésére. Ha nem, akkor nem olvassák. Ez a lap ugyanis lehet, hogy a játékosokért van, de legalább ennyire a szurkolókért is, akik véleményt nyílvánítanak a fontos kérdésekben. Hosnyánszky Norbi? Ki állítja azt, hogy semmit nem csinált hétvégén? Csak mert az bolond, Madaras mellett a csapat a legjobbja volt, egyértelmű, hogy ott a helye a keretben. Szivós? A medencében nekem sem szimpatikus, emberként valószínűleg normális. De most nem ez a fontos, meg az sem, hogy a jó a teste, kedves hölgykollégák. Az a fontos, hogy milyen szezonja volt a Honvédban és mit nyújtott a felkészülés alatt. Az előbbi értékelhetetlen az ő szintjén, az utóbbi átlagos, az eredmény könnyen lehet egy itthonmaradás, szerintem érthető a döntés. Kapusok? Három igazi ász, szerintem itt volt Dénesnek a legnehezebb dolga. Szécsi? Talán a legjobb, ezt igazolta az Egerben is. Nagy Viktor? Parádés idény, hármuk közül ő volt a legjobb formában, a Vasas menetlésében hatalmas szerepe volt. Fanatizmusa jól jöhet Pekingben is. Gergely? Remek képességű, de gyengébb szezonja volt, ennyin múlik a csapatba kerülés. A felkészülési meccsekről direkt nem írtam, szerintem azzal, hogy egy-egy fél vagy teljes meccsre beállnak, nem lehet semmit leszűrni, ráadásul nem ugyanolyan erejű csapatok ellen védtek. Itt már előre le volt zongorázva a dolog, max ha valamelyikük sokat bakizik kikerülhet még az előkészület meccsek alatt is. Ez nem történt meg, így a döntés elfogadható. Centerek? Hű, igazi kemény dió. Adott egy Kis Gábor, akinek talán a legkevesebb sansza volt a bekerülésre, de bizonyított az ING kupán (is), emelett az Egerben is. Steinmetz Ádi? Hatalmas harcos, hatalmas sportoló. Nagyot alakított a Vasassal, igazis hős, akire az angyalföldiek talán túlzottan is felnézek és így elnézik ha gyengébben teljesít. Ha a piros-kék szurkerek jobban belegondolnak, hát nem végig volt csúcsformában. Most a válogatottnál sem, de mint írtam nagy küzdő, akár az ötkarikás játékokra is kibrusztolhatja magát vert helyzetből. Molnár? Ahogy nézem indulatokat szül. Pedig most nem votl rossz, a szezon során szerintem is alibizett, meg néha durváskodott is. Ezt most tegyük félre, ha az EB-n bizonyít, irány Peking Papesz sporttárs. Talán ezekben a kérdésekben volt a legnagyobb vita, a többi kimaradót szeméklyes szimpátia alapján hiányolhatják egyesek. Varga Zsolt, Gór-Nagy? Szimpatikus fickók, rmeek pólósok, de jelen állás szerint még csak a legjobb 18 pólósban vannak benne. Az ő idejük is eljöhet, Gergelyés, Steinmetzé már nem hinném. Szivós másodszor bukhat, nehéz a helyzete. Ennyi. Amúgy mint ahogy minket olvasókat, nyilván a játékosokat sem érte váratlanul a döntés, ők talán még inkább tudták. És akkor, hajrá Malagában! Nyerjünk, de ha nem az se baj, ha valaki gyenge lesz Hispániában jöjjön Ádi vagy MArci. Ha mindenki jó, akkor ne jöjjön senki, de cserébe Pekingből arannyal gyertek tizenhármak! Hajrá magyarok, hajrá vlv :) Röviden és tömören ennyi.

Gergőke hozzászólása
2008.06.30. 23:12

A szerkesztőknek csak annyit mondanék, hogy ti aztán marhára demokratikusak vagytok!

Galadriel hozzászólása
2008.06.30. 23:12

Szerintem ez egy teljesen jó keret..Bár Papesz helyett Ádámot vittem volna.DE ez az én véleményem.Dénes tudja,mi a jó,ha ő úgy érzi ezzel a csapattal lehet nyerni..Eb-n derül ki úgyis hogy jó-e ez csapat vagy sem. De érzésem szerint ez a keret megy majd Pekingbe is,egy-két változással. Kopetivel pedig egyetértek abban hogy nem most kell csúcsformában lenni,hisz ezek csak felkészítő meccsek voltak,hanem a világversenyeken.Bár úgy vagyok vele,ha nem nyerjük az EB-t nem fogok rosszul aludni :) szerintem az olimpia fontosabb Hajrá Magyarok Bárhol Bármikor!!

Ricsi hozzászólása
Ricsi9787
2008.06.30. 23:09

Gergely István, Gór-Nagy, Steinmetz Ádám kihagyása nagy hiba volt. üdv. mindenkinek

boszi hozzászólása
boszi9785
2008.06.30. 23:07

Hol vagy Hentes? Eltaláltam mind az 5 kimaradó játékost. Remélem szeleteled már a pulykamellet:-)) Hova menjek érte az óbudai piacon?

Vasas szurkoló hozzászólása
2008.06.30. 23:04

ADI! Ne keseredj el!Az olimpia csak az eberek által létrehozott hiszti, vannak sokkal fontosabb dolgok ! Emlékszem amikor 3 éve a bajnoki döntőben a szintén "ember" Benedek Tibi gólt lőtt rólad a Komiban, utána elvonultál a a kinti medence sarkához....(nem tudtalak sajnálni) , Két éve a Jug ellen a BL meccsen nem akármilyen körülmények között játszottál zseniálisan, Barnával eggyütt.....(csodáltunk)! 2007ben sérülten játszottál a Bajnoki döntő utolsó meccsén,döntő fontos gólokat lőttél ,ejtettél..... 2008: döntő:parádés játék Nálam már most többszörös életbajnok vagy! legyen Papesz 100X olimpiai- alibi bajnok.

Tomi hozzászólása
Tomi9783
2008.06.30. 23:03

Szerintem nem túl sok meglepetés van a keretben. A kapitánynak a legnehezebb döntése az lehetett hogy ki legyen a 2 center, ami azért érdekes mert Kis Gabi, Papesz és Ádi közül szerintem magasan Ádi nyújtotta a legjobb teljesítményt az egész idényben, azt meg ne mondja senki hogy ezeken a felkészülési mérkőzéseken nem játszott jól és azért nem viszi ki, hiszen pont Kemény Dénes mondta hogy az olimpiára kell csúcsformába hozni a játékosokat.Hosnyánszky számomra nem meglepetés, remek játékos. Remélem az olimpián is ilyen jó formában játszik majd. Varga Tamás egy erős, hajtós pólós, aki képes mindig gólokat lőni és mellesleg jól is bekkel. Nagy Viktor pedig egész évben kiválóan védett, szerintem megkérdőjelezhetetlen volt hogy őt viszi ki. Az "öregeket", ahogy mások mondják pedig nem kell leírni, hiszen még mindegyikük fantasztikusan játszik, az hogy most egy pár felkészülési meccsen nem nyújtják a maximumot, még nem kéne megkövezni őket, gondoljunk csak bele hogy pl: Benedek, Kásás, Kiss Gergő vagy Biros milyen jól játszott egész évben és saját csapatuk vezéregyénisége volt. Szóval alapjában véve ismét nagyon erős a csapat és szerintem jól döntött Dénes. HAJRÁ MAGYAROK!

Szerkesztőnek hozzászólása
2008.06.30. 22:58

A kommentek egyébként olyanok, mint az ország ... Személyeskedő, túlzó, szélsőséges, szubjektív, nem reális, érzelgős, érzelmekkel foglalkozó - értelmi vizsgálat helyett. Sajnos. Úgyanúgy, ahogy nincs külön közlekedési morál, egyszerűen: morál van. Jó vagy rossz, ... Szándékával, bejegyzések felülvizsgálatával, név közlési elvárásával maximálisan egyetértek. Utóbbi nehezen végrehajtható, de vannak megoldások, mint pl. regisztráció. Örömmel tapasztalnám, ha a bejegyzésekből sugározna a pozitív megközelítés, s nem az "én vagyok az atyaúristen, s mindenki más csak kismiska". Javaslom, hogy mindenki úgy írjon véleményt, mintha a fia, testvére, ... lenne az érintett. S ami a legfontosabb - HAJRÁ KEMÉNY LEGÉNYEK!!!

vélemény hozzászólása
2008.06.30. 22:57

Nem értek egyet kapus poszton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sphaaark hozzászólása
2008.06.30. 22:52

Emberek! Nem tudom, hogy ti miről beszéltek, mikor a Hosnyánszkyt szídjátok és nem értitek mit keres a keretben, persze a Marci hiányzik mi!!??? Ti milyen meccseket néztetek, vagy csak ennyire a kedvenc játékosotok fanatikusai vagytok??? Akkor nekem Te leszel Hosi, gyerünk mindent bele!!!! Hajrá fiúk, hajrá magyarok!!!!!

azigen hozzászólása
azigen9778
2008.06.30. 22:49

Azt hittem Szívóst már csak kabalaként is elviszi. Mondjuk én már az MK döntőn leírtam... Amit ott csinált, az undorító volt. Hosnyánszky nekem szimpatikus játékos, de nekem aztán nehogy rácsavarjon megint kettőt a szerb kapusnak mint a múltkori EB-n, mert az az állat megeszi reggelire. Steinmetznek pedig mostanában nem nagyon jöttek össze a gólok-kiállítások, lehet Papesz jobb formában van, de őt én már idősnek tartom. De midnenképpek Kicsi az első számú center a válogatottban. Kapus poszton Szecska mindenképpen, Nagy Viktor viszont szerintem nem bizonyított a felkészülésen, Gergely meg ha nem kapja el a fonalat, használhatatlan. Szerintem Baksának kellett volna mennie, vagy Jasut újra előhúzni a cilinderből. 1 gól benne van a pakliban, de amiatt nem kéne így elásni. Varga Zsoltit viszotn nagyon sajnálom. Az a srác egy tank. Szemrebbenés nélkül bevágja Sefiknek. Ilyen tökösgyerekek kellenének a csapatba. Mondjuk megértem h a bátyja megy, mert ő mégis csak olimpiai bajnok, de az eger-szeged meccseken nem csinált nagy dolgokat. Zsolti akkoris kellett volna.

Szerkesztőnek hozzászólása
2008.06.30. 22:46

T. Szerkesztő! Örvendetes lenne, ha a Kemény Dénessel készülő riportban választ kapnánk azokra a kérdésekre, amelyek bennünket (is) foglalkoztatnak, a lenti bejegyzésekben visszaköszönnek, mint pl.: miért ez az 5 játékos maradt most ki, miért döntött X mellett Y helyett? ...

Tibikee08 hozzászólása
2008.06.30. 22:43

Tisztelt Trooper! Amennyiben nem értesz a vízilabdához, kérlek ne alkoss véleményt! Ülj le a Tv elé, és szurkolj a válogatottnak, ahelyett, hogy egy olimpiai-, világ-, és európabajnok, euroliga győztes, többszörös MAGYAR bajnok játékost(Papesz) kritizálnál! Bízd a csapat összeállítását egy olyan kapitányra, aki nem keveset rakott már le ennek a sportnak az asztalára!!! Hajrá MAGYAROK!!!

Csaszi hozzászólása
Csaszi9774
2008.06.30. 22:32

bogyo, A németek a vasárnapi EB döntő után azt mondták, hogy nem Lahm miatt kaptak ki, mert a Csapat nyer és a Csapat veszít, nekem ez nagyon szimpatikus volt és relatíve a legkisebb terhet rakja a játékosra. Szivós kiválóan játszott azon a VB-n, elvállalta a lövéseket, a helyzetet, nem rajta múlt a Csapat kapott ki, 11-3-as előny kihasználással nem lehet nyerni (horvátok 10-6). Ja, és Szivós rövid i betűvel.

Anna hozzászólása
Anna9773
2008.06.30. 22:26

Marci hiányozni fog a válogatottból,Nekem nagyon szimpatikus,és milyen jó teste van.Szerintem nagyon jó játékos,nem szép dolog még mindig ráakasztani az elvaszet döntöt.. MARCI OTT A HELYED A VÁLOGATOTTBAN. HAJRÁ MAGYARORSZÁG.

szerk hozzászólása
szerk9772
2008.06.30. 22:23

Megkérem a tisztelt hozzászólókat, hogy tartózkodjanak a(z akár csapattag, akár nem csapattag) játékosok becsmérlésétől, a személyeskedő megjegyzésektől, mert az ilyen hozzászólások a jövőben ki lesznek moderálva. Van olyan csapattag, aki az ilyen hozzászólások miatt nem olvassa a vlv-n megjelenő commenteket, mi pedig az ő életükről, hétköznapjaikról, vágyaikról, eredményeikről szeretnénk beszámolni, így kifejezetten a munkánkat hátráltatja, ha ezt a lapot a "szokásos" sajtótermékek közé sorolják. Akkor írjátok majd ide, hogy Szivós Márton beképzelt, ha ismeriket az életét, a mentalitását, és (ez a lényeg:) ha szemtől szemben is megmondanátok ezt az értékítéletet neki. Ja, és persze jó lenne, ha a neveteket is közölnétek. Ez az oldal ez egész csapaté, függetlenül kluboktól, és akármilyen más szimpátiáktól. Ezzel nem a véleményszabadságot kívánjuk korlátozni, csak figyelembe vesszük azt, hogy a sportolók is ugyanolyan érzékeny emberek, mint ti vagytok. a szerk.

Csaszi hozzászólása
Csaszi9771
2008.06.30. 22:23

JFK Kiss Gergő, Benedek megkérdőjelezhetetlen (nálam) Benedek a világ legjobb klubcsapatának kulcsembere, nagy meccsei voltak a döntőben és az Euroligában is, mielőtt kiment gólkirály volt a magyar bajnokságban és szinte egymaga fordított 0-2-ről a Vasas ellen, a döntő meccsen 4 gólt lőtt. Igaz a válogatottban nem játszott kirobbanó formában, de az olimpia az övé lehet, a Recco-i évek jól jöhetnek. Kiss Gergő góljai az utolsó 3 nagy tornán: 2007 VB, elődöntő 2 gól, döntő 3 gól 2006 EB, elődöntő 4 gól, döntő 1 gól 2004 Athén, olimpia elődöntő 2 gól, döntő 4 gól 16 gól (!) a 6 legfontosabb mérkőzésen, Kiss Gergő a fontos meccsek, fontos pillanatok világklasszisa.

Imola hozzászólása
Imola9770
2008.06.30. 22:21

Én se értem miért kritizátok.Mindegyik pólós ember!Ezt fogjátok fel végre.És tényleg igaza van Antinák.Vissza olvassák a fiúk és mit látnak,hogy így meg úgy szapuljátok Papeszt meg Hosit.:( Ez nem szép tőletek.Legalább lenne bennetek annyi,hogy ide nem írtok ilyeneket,mert itt úgyis vissza olvassák a fiúk.De tudjátok sehova se írjátok.Dénes egy nagyon jó keretet hírdetett.Nekem tetszik.Jó hiányolom Marcit.De akkor se szapulom a másikat,hogy ez meg az nem kéne.Nagyon imádom őket.Első sorból fogok a tv elött szurkolni NEKIK!!! MINDENT BELE FIÚK!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Fló hozzászólása
Fló9769
2008.06.30. 22:18

Szegény Marci,szerintem a keretben a helye de K.Dénes másként gondolta.Ez szomorú....:(

Timi hozzászólása
Timi9768
2008.06.30. 22:16

Felfoghatatlan h. Marci és Ádi itthon marad..A Hosi meg a Papesz????áááááááááEbből nem lesz arany....Dénes erre még aludhattál volna egyet!

arabraB hozzászólása
2008.06.30. 22:13

Szerintem bízzuk a döntést Kemény Dénesre!Csak tud valamit 2 olimpián keresztül arany csapatot kiválogatott! Örülök hogy Kis Gábor és Hosi is utazik végre vannak fiatalok is.Bbár, egy Biros vagy egy Benedek 5méteresénél nincs biztosabb legalábbis egyenlőre..... Hajrá Fiúk!Sikerülni fog!!!!!!

bowie hozzászólása
bowie9766
2008.06.30. 22:13

Remélem az EB, de még inkább az olimpiai majd igazolja a kapitány döntését. Egyedül csak a Papesz beválogatását nem értem, hosszú ideje gyengén játszik, leginkább csak kontrákra képes. Szerintem az volt a szerencséje, hogy mostanában az Ádám sem valami acélos.

GPFun hozzászólása
GPFun9765
2008.06.30. 22:12

Kedves csocso. Áruld már el milyen jó teljesítmény alapján és melyik meccsen mutatta azt molnár tamás dr.? Az egész bajnokságban és a felkészülési meccseken is kritikán alul játszott. Az utolso Görög mérkőzésen -amit már a Kapitány fel sem vetetett videóra - talált 3 gólt. Ezért utazó?? Röhej! A Honvéd ban Kovács már tavaly sem akarta szerződtetni, ezért teljes energiával fúrta az edzőt egész évben. Sikerrel! Egyébként meg Gergely sokkal rutinosabb és jobb kapus. Ő a jelen, Viktor a jövő. Remélem nem nekem lesz igazam, mert mégis csak a csapatnak szorítok. Régen is voltak alibi utazók. Ez soha nem változik. Üdv minden vízilabda barátnak. Hajrá Magyarok!!

Zoli hozzászólása
Zoli9764
2008.06.30. 22:10

Kedves Zsozsi! Ha Marci nem cigizne annyit talán belőné a tutu ziccereit, sajnos mire odaér elfogy az oxigén.

Anna hozzászólása
Anna9763
2008.06.30. 22:04

Szegény Marci,miért pont Ő maradt ki.Remélem az olimpián ott lesz.Mi veled vagyunk:) Nagyon imádom...

Breki hozzászólása
Breki9762
2008.06.30. 22:03

Kérlek Marci ne add fel!!!! Az olimpián ott kell lenned, különben nincs igazság!!!

Gábor hozzászólása
Gábor9761
2008.06.30. 22:03

Kedves "t"! Nem csak az olimpián az EB-N IS NYERNI KELL, mert A MAGYAR PÓLÓ GYŐZELEMRE SZÜLETETT! - ÉS ENNEK ELLENÉRE 4! ÉVE NEM NYERTÜNK SEMMIT! A szerbek 2005 óta nyertek VB-t, Világ Kupát ,Eb-t,Világligát /utóbbit kétszer/ - ez 3 év alatt 5! győzelem világversenyen. És akkor MI NE LENNÉNK KÉPESEK EGYMÁS UTÁN KÉTSZER GYŐZNI???!!! Tudom-tudom, hogy 1997-2004 között a mi csapatunk mit "művelt", de ez a nyár MEGINT legyen a miénk TELJESEN! KÉPESEK VAGYUNK RÁ!!!!! Persze ez NEM JELENTHET NAGYKÉPŰSÉGET,mert Szerbián és Horvátországon kívül a spanyolok és Montenegro is nagyon jó,az olaszok "összehisztizhetnek" ellenünk /ha találkozunk velük/ egy szoros meccset,a görögök ellen ha rosszul kezdünk túlzottan belelkesedhetnek - lehet, hogy nem is tudjuk majd 1-2 gólnál nagyobb különbséggel megverni a felsoroltak egyikét sem...ja,hogy úgy is arany, ha mindig csak 1 góllal? - akkor jó... Kedves Anita! Én bízom benne, hogy a fiúk ELOLVASSÁK EZEKET A SOROKAT, ha ettől még tovább erősödik bennük a harci szellem, már megérte...

Miki hozzászólása
Miki9760
2008.06.30. 21:59

Hosi nagyon jó játékos és jó formában is van!! Molnár a csapattársakat szivatja mindig elforog a másik irányba és meccsenként átlagban kapunk róla 5-6 kontrát!! Ennyit róla!!Ádám jobb

wp07 hozzászólása
wp079759
2008.06.30. 21:55

Szerintem ez a válogatott így tökéletes. Hogy miért Papesz? Azért mert Steinmetz semmit nem csinál. Ne értsetek félre tisztelek és elismerek minden játékost de ha nem vettétek volna észre az utóbbi meccseken már a nevét se lehetett hallani csak akkor mikor a kontrákat kaptuk róla...És erre egyáltalán nincs szükségünk. Kicsi bekerülése nem is volt kérdéses, ezért megy ő és Molnár az Eb-re és az Olimpiára is. És amúgy is Papesz eléggé meggyőzően játszott az utóbbi időkben. Szóval teljesen egyetértek Kemény Dénessel.

bogyo hozzászólása
bogyo9758
2008.06.30. 21:54

Szívós helyes, hogy kimaradt. A multkor is rajta ment el a VB döntő. Beképzelt és csak néha villan egyet. Molnár tényleg olyan center akitől tartanak a szerbek, Ádámot kedvelem, de nagyon kontrás ember, ami leúszásonként 1-1 gólt jelenthet. Hajrá Magyarok!!!!

Miki hozzászólása
Miki9757
2008.06.30. 21:53

Szegény Szívost megint itthon hagyják már a második olimpiáról marad le!!Molnárt nem értem mért tolják ennyire szerintem Ádám sokkal jobb mint tő na mind1.Én így is szurkolok!! Hajrá Magyarok ti vagytok a legjobbak!!

sz hozzászólása
sz9756
2008.06.30. 21:48

1. Értem azt, hogy Papeszenk megadja az esélyt az elmúlt néhány meccs alapján, sajnálatos az, hogy ha az EB-n jól szerepel, akkor sincs semmi garancia arra, hogy az olimpián is jól fog. Amúgy Papesz azért van ott mert jobban érzik őt az öregek és fordítva. Ádi jobb center, és ha rosszabb formában van, akkor is stabilan teljesít, Molnárról ez sajnos nem mondható el. 2.Az utóbbi meccsek alapján Szivósnak is megadhatta volna az esélyt, ráadásul rajta vlóban segített volna, ha leveszi a válogatási stresszet a válláról... 3. Varga Tamást nem éreztem meggyőzőnek, ha nem jön össze, akkor roppant hamar kipontoztatja magát, elől pedig már nem a régi. 4. Hosi teljes joggal van ott, szerintem a második legjobb ütemtelen lövő, az viszont lehet, hogy védekezésben kevesbé hasznavehető. Összességében szerintem abban bízik a kapitány, hogy akikben bizonytalanabb volt, azok most stressz-mentesen, a csapatba kerülés nyomása alól felszabadulva állandósítják a jó teljesítményüket, ha nem, akkor ki fogja őket cserélni, minden további nélkül. Övé a döntés, övé a felelősség, nem hiszem, hogy az előítéleteinek és személyes szimpátiáinak beáldozná a harmadik olimpiai arany lehetőségét. Ez az ember egy komoly hagyományokkal rendelkező angol labdarúgóklubnak a szurkolója - ez az erénye és talán ez a gyengéje is, de ez utóbbi megbocsátható. Kultúráról, és nem önkényről van itt szó.

Doc hozzászólása
Doc9755
2008.06.30. 21:47

Be kellene kalkulálni,hogy így is ,úgy is kikaphatunk ,van 3-4 csapat ,aki bármikor megszoríthat bennünket , akár ott van Szivós v.éppen Steinmetz ,akár mások vannak ott helyettük.A döntés azért nehéz ,mert tényleg hasonlóan jó játékosok közül kell egy-egy poszton dönteni,olyan döntés pedig nincs ,ami mindenkinek tetszene... Emlékszik még valaki? lehet,hogy ,egyik-másik játékos nem a legjobb a maga posztján ,de ő kell,ha a 13 vele a legerősebb.

djtesla hozzászólása
2008.06.30. 21:46

Szörnyen nehéz lehetett a döntés. Ádit Marcit sajnálom, de a legjobb 13 télleg ez. Hajrá magyarok!

A jövendőmondó hozzászólása
2008.06.30. 21:43

"A jövendőmondó 2008-06-29 17:46:30 Kiamaradók: Gergely, Gór-Nagy, Varga Zsolt, Szivós, Steinmetz Ádám (sajnos...) Lehetett látni, hogy Montenegró ellen ki volt az a 13 játékos, aki vízben is volt, és mára "csak" a centerposzt marad kérdéses, mert Ádám nem volt meggyőző. Nyertünk is tehát Kemény hiheti azt, hogy megtalálta a csapatát... Montenegró ellen Kicsi jobb volt, mint Ádám, és ma is jobb volt nála a Papesz. Szerintem... " ÉN is MEGMONDTAM!!!!!!!

Gábor hozzászólása
Gábor9752
2008.06.30. 21:42

Papesz helyett az Ádámot, Varga Tamás helyett pedig a Gór-Nagy Mikit vinném, de rengeteg olyan nüansz, apróság van, lehet, amit MI SZURKOLÓK NEM TUDUNK VAGY VESZÜNK ÉSZRE, MERT NEM VAGYUNK SZAKEMBEREK. Olvassátok csak végig a szurkolói véleményeket: Nem 2-3 hanem 10-12!!! néven is vitatkozunk, kis túlzással annyiféle keret lehetne, ahány hozzászólás van... Én biztos vagyok benne ,hogy a kapitányt nem befolyásolta semmilyen "múltbéli dicsőség" vagy "személyes szimpátia" /Még Papesz-ügyben sem/.Például biztos oka van annak, hogy Biros és Kiss Gergő tagjai a szűk keretnek annak ellenére, hogy túlzottan nem villogtak a felkészülési meccseken. Ja a Varga Dani sem volt igazán "penge" az elmúlt 2-3 hétben, de miután ő a vízilabdázás "Mozartja" természetesen nem hagyható ki. Ez most nem cikizés, tényleg így gondolom, ja meg nagy Vasas-drukker vagyok.... A Dénes azt mondta, hogy AZ EREDMÉNYJELZŐ A LÉNYEG,A TÖBBI CSAK "VAKER"... Nos legyen, álljon minden meccs után Magyarország neve mellett a nagyobb számjegy és akkor nincs mit magyarázni. ÉN NAGYON SZURKOLOK, RIA,RIA HUNGÁRIA!!!!!!!!!

polo hozzászólása
polo9751
2008.06.30. 21:42

Kell a Varga Tamás, nélküle Athént se nyertük volna...Hosnyánszky jó formában van, az EB.-n bizonyítani fogja. Na nehogy már Gergely ott legyen....Sztem betli kapus...Molnár kérdéses nálam is, Szívós nagy bátorság...Sajnálom, de még ott lehet az olimpián, ha valaki szar lesz az EB.-n. A Varga Dumi és Dani pedig megkérdőjelezhetetlen. Lehet vitatkozni, de majd az eredmények igazolnak vagy sem....Hajrá!

Sanyika hozzászólása
2008.06.30. 21:39

Verocs! Hogy valaki a keretben van, de nem kap bizonyítási lehetőséget, azt a Keménynél már megszokhattad volna - sajnos. Már rég nem képes összetartani és motiválni ezt a csapatot.

Trooper hozzászólása
2008.06.30. 21:38

Nevetséges!!! Molnárt már az uszodába való belépéstől is el kellett volna tiltani. Aki meg abban reménykedik, hogy Gergely Pista Londonig kihúzza, az meg is érdemli... Vegyél neki egy fapados repjegyet már most, talán 10e Ft alatt kijön... HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Sanyika hozzászólása
2008.06.30. 21:37

Macskako! Ha Te így látod, szived joga! De miért sejtem azt, hogy szerinted a Bálna meg a Fekete a legjobb bírók???

Verocs hozzászólása
Verocs9747
2008.06.30. 21:30

Én csak azt nem értem, miért nem kapott lehetőséget a Varga II Zsolti a hétvégén? Meg sem kapta a lehetőséget a bizonyításra.

Szemlélődő hozzászólása
2008.06.30. 21:28

Kedves Hentes! Hol a pulyka? :D

Gica hozzászólása
Gica9745
2008.06.30. 21:25

Attól, hogy valamelyik játékos 1-2 meccsen gyengébben játszik, még az EB-n lehet jó formában. A rutinosabb játékosokra kitérve pedig jó néhány világversenyt eldöntöttek már és erre ma is képesek. Kellenek alap emberek is, mindenkit nem lehet kicserélni a "régiek"közül. A kétszeres olimpiai bajnokok közül pedig Biros, Kiss G., Benedek is jól játszott egész éveben. Náluk lehet tudni, hogy a formaingadozás meddig tart, a fiatalabbaknál ez nem biztos.

habcsóóók hozzászólása
2008.06.30. 21:17

ez egy nagyon jóóó csapat!!!!!!Kemény Dénes jól döntött... mint mindig!!!!HAJRÁÁÁÁÁ SRÁÁÁÁCOK!!!!:D:D:D

Anita hozzászólása
Anita9743
2008.06.30. 21:16

Komolyan kezd most már elegem lenni abból,hogy egyes emberek csak szidni és kritizálni tudják a játékosokat és Kemény Dénest is!!!Úgy gondolom, hogy ezek az emberek nem tisztelik igazán a játékosokat, és csak a rosszat látják bennük!Ők is emberek és nekik is vannak hibáik,de kinek nincs?!Szerintem szánalmas,amit csináltok!Gondoljatok bele,ha ezek a játékosok elolvassák ezeket a hozzászólásokat, mit érezhetnek ilyenkor!!Persze,ezt ti nem tudhatjátok!!!Szerintem Hosi igenis jó döntés volt,mert az ING kupán nagyon is jól játszott!!!Úgy gondolom,azért Kemény Dénes jobban ért hozzá,hogy ki kerüljön be a válogatottba,mint ti!!Vagy esetleg valaki volt már szövetségi kapitány?Mert,akkor okkal kritizálhat.Na,mindegy,csak az ilyen emberek hozzá állása nagyon feltud idegesíteni!!Én bizom a kapitányban, és tudom,hogy nagyon jó döntés volt mind a 13 játékos!!!Hajrá magyarok!!!!!!Ti vagytok a legjobbak!!!!!

macskako hozzászólása
2008.06.30. 21:16

Sanyikanak . Klasszikust idezven : ,,Koszonjuk Sanyika !" Jelen pillanatban a 2 legjobb magyar center Adi es Kis G. Erre fel Molnar utazik ,Adi meg nem ... Mirol szol a cseveges ??

macskako hozzászólása
2008.06.30. 21:12

T. GPFun ! Kerdesedre valaszolva VIKTOR az egesz szezonban SOKKAL jobban vedett ,mint Gergely Pista . / Nyilvan elfogult vagyok kisse . Vallalom./ udv !

t hozzászólása
t9740
2008.06.30. 21:11

Nem lehetett könnyű ezt a döntést meghozni.Mindenesetre én személyszerint nagyon bízom Kemény Dénesben. Nem az Eb-n, az olimpán kell nyerni. Hajrá magyarok!!!!!!!

MG hozzászólása
MG9739
2008.06.30. 21:09

Nem tudom mi bajotok... teljesen jó ez a keret. Maximálisan egyet tudok érteni vele. (Mondom ezt úgy, hogy Ádám a kedvenc játékosom, és a legszimpatikusabb a keretből számomra.) Nem lennék viszont meglepve, ha az olimpiára ő utazna. Ha tévednék akkor az azt jelenti, hogy Kicsi is és Papesz is bizonyította a keretbe való bekerülés jogosságát, és jó teljesítményükkel növelik az esélyeinket... A kimaradók közül még Szivós Marcinak és Gergelynek van esélye bekerülni szerintem, de bízom benne, hogy a posztjukon bekerült játékosokban nem kell csalódnia a Kapitánynak. Én drukkolok nekik nagyon! Ahogy az egész válogatottnak! Ezt javaslom nektek is az állandó szidalmazás helyett. Nem ezt érdemlik sem azok, akik bekerültek szerintetek jogtalanul, sem a Kapitány... HAJRÁ MAGYAROK!!!

Kopeti! hozzászólása
2008.06.30. 21:09

Bocs a 20:55.52-es hozzászólásomnál Szívós helyett Ádámot akartam írni.

Kopeti hozzászólása
Kopeti9737
2008.06.30. 21:06

folyt. Szerintem Varga Tamás kivitele Miki helyett jogos, mert hátul kb. egyformák míg előre Varga jobb őbenne minden meccsen benne van 1-2 gól, míg Mikibe sajnos 3 meccsenként van 1 gól. Szívós kb. ugyanez neki minden 3.-4. lövése gól csak, ami nagy luxus és ő igazából csak szélen játszik középen nem nyújt kiemelkedőtt, míg Varga Dani, Varga Dumi, Kásás, Biros mindannyian képesek szélen és középen is ugyanazt a teljsítményt nyújtani ezért is luxus szerintem Szívos Marcit kivinni. Az, hogy bizonyos emberek a szombathelyi tornán nem nyújtottak kiemelkedőt semmit nem jelent, az lenne a baj, ha most lettek volna csúcsformában a játékosok.

Todi hozzászólása
Todi9736
2008.06.30. 21:04

Nem értek egy dolgot a szurkolók, vagyis a Ti részetekről. Egy kicsit ellentmondásos az, hogy nem is olyan régen mindenki Varga Tamást követelte vissza, most meg amikor beválogatja a kapitány.....?

brother hozzászólása
2008.06.30. 21:01

hosi gyenge az ING kupan? gyerekek maradjatok mar mi van veletek kééééész meyik meccseket neztetek?

Imola hozzászólása
Imola9734
2008.06.30. 21:00

Szerintem jó a keret.Hát sajnálom hogy Marci nincs benne.De hát ez van.Hajrá Magyarok!Mindent bele!:D

poncer hozzászólása
poncer9733
2008.06.30. 21:00

gór nagy miki a vilag legerosebb bekkje kar h nem megy

bibii hozzászólása
bibii9732
2008.06.30. 21:00

Varga II. Zsoltot kihagyni???nem kellett volna...........

csocsó hozzászólása
2008.06.30. 20:58

Gratulálok Molnár Tamásnak! Véleményem szerint megérdemelte a csapatbakerülést.Steinmetz Ádám nem játszott jól ez tény! Hosnyászky nálam is véleményes. Szerintem elég sok lövést vállal és abból kevés gólt talál.Előnyben 4 másodperc után, ha nála a labda habozás nélkül ellövi.(szegeden is ezt csinálta nem is kellett csak tojásnak)

Sanyika hozzászólása
2008.06.30. 20:58

Hogy miért Molnár? Talán mert a Steinmetznek csak itthon fújják meg a színészkedéseit!

? hozzászólása
?9729
2008.06.30. 20:58

Már megint bekk nélkül megyünk??????? Ja és nem arról volt szó egészen idáig, hogy aki megy az eb-re az megy az olimpiára is?????

Kopeti hozzászólása
Kopeti9728
2008.06.30. 20:55

Én szerintem ez korrekt döntés, nagyon kellemesen csalódtam Kemény Dénesben, hogy Szívóst ki merte hagyni. 1 bekk mindenképpen kell, én egri vagyok, de én Kiss Gábor helyett Szívóst vittem volna ki, habár az is igaz, hogy Szívós a válogatottban eddig még sosem nyújtotta a tudásához méltó játékot. Klubszinten neken sem szimpatikus Molnár játéka, de azt mondom a rutinja kell a válogatotba, félnek tőle, minden meccsen képes centergólra és sok fórt kapunk róla a kontra meg kb. mind a 3 centerünknél egyforma.

Sanyika hozzászólása
2008.06.30. 20:54

Régóta hittem, hogy Kemény ideje lejárt. Megbizonyosodtam. Két hasonló stílusú kapus - minek? Gór-Nagy itthon?

dini hozzászólása
dini9726
2008.06.30. 20:53

Én mondtam, hogy hozzátok le hírként. Ádámot sajnálom

Deninek.. hozzászólása
2008.06.30. 20:44

Ez a Csapat a bronzra lessz max elég...Mikit kellett volna vinned a "gólkirály de szar a szeged velem Csuvi"helyett és sztem Ádám jobb mint Papesz,ö nem tud beállni a szerb horvát montenegró ellen...Hajráááá Vasas-Angyalföld!

xy hozzászólása
xy9724
2008.06.30. 20:44

miért?, mondjuk azért, mert Steinmetz Ádi botrányosan gyenge és 2x annyi kontrát fújnak ellene!!

nagyon gáz, hozzászólása
2008.06.30. 20:41

hogy molnár tamás a keretben van. egy ilyen semmilyen idény után. a szerbek a 2es kőig tolják ki... de egészen elképesztő a faszi lobbiereje.

B hozzászólása
B9722
2008.06.30. 20:34

Érdekes a keret! a szombathelyi kupán Hosnyánszky Norbi és Varga Dénes nem alakított nagyot. de azért sok sikert az eb-n!!!!!!!!!4

vasas hozzászólása
vasas9721
2008.06.30. 20:33

szerintem a legjobb csapat igy ahogy van kivéve molnár tamást akit mindenki utál neki nincsen helye ebben a csapatban!hajrá vasas

válasz hozzászólása
2008.06.30. 20:33

molnár tamast azert kellett bevalogatni mert a steinmetz adam nem tud beallni a szláv bekkekkel és egyszerűen kivégzik

Műkedvelő hozzászólása
2008.06.30. 20:31

Tutti te melyik meccseket nézted eddig? Hosira mindent lehet mondani csak azt nem hogy nincs formában...szerintem ha kimarad az nem lett volna fair és Deni bá' fair volt és nem a levegőbe beszélt amikor azt mondta hogy a legjobb 13 fog utazni jelenleg ez a legjobb formában lévő 13 jó lesz :))

andre hozzászólása
andre9718
2008.06.30. 20:27

tuttikam nem tudom mér irod ezt a hosnyanszkyrol, szerintem nem láttál egy meccset sem a 2006os belgradi eb-ről. es nem tudom hogy figyelted e a felkeszulesi merkozeseket.. ki nalad a jo csapat? görög meg montenegro nem szamit jonak? nagyon erthetsz hozzá.. teee szakember

Rebo hozzászólása
Rebo9717
2008.06.30. 20:25

Molnár Tamás mit keres a csapatban ? Állítólag Kemény Dénes nem válogat be olyan játékost aki szándékosan üt. Ez a szabályt erősítő kivétel ? Egyébként sincs a csapatban a helye mert Ádi és Kicsi is sokkal jobbak.

Zsozsi hozzászólása
Zsozsi9716
2008.06.30. 20:23

Miért nem megy a Szivós Marci?????????????????

N hozzászólása
N9715
2008.06.30. 20:23

Még mindig úgy gondolom,hogy SZIVÓS MÁRTONNAK ott a helye!

GPFun hozzászólása
GPFun9714
2008.06.30. 20:21

Szééép. Steinmetz kimaradt!! A legjobb magyar center évek óta és talán a világon is kevés ilyen van. Nagy Viktor mennyivel nyújtott többet Gergelynél? molnár tamás egy vicc! Itt egy idézet a saját bevallása szerint ez az életfilozófiája: "Törtes hát, törj, csapj és pörölj,ha kell könyök, ha kell ököl" MOB honlapról! Mennyibe kerülhet egy 13. hely a csapatba?

N hozzászólása
N9713
2008.06.30. 20:20

Még mindig úgy gondolom,hogy SZIVÓS MÁRTONNAK ott a helye! Nem érdekel ki mit mond.

domanda hozzászólása
2008.06.30. 20:20

én azt nem értem hogy a varga tamással mit akar...na nem mintha a hosnyánszkyt érteném...

troja hozzászólása
troja9711
2008.06.30. 20:20

Marci,nem baj az olimpia a tied,tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zozonak hozzászólása
2008.06.30. 20:18

Röviden? Mindig, minden meccsen!

wpfan hozzászólása
wpfan9709
2008.06.30. 20:17

Szivós Marci nagyon jó játékos és szerintem hiányozni fog a csapatból.. :( Elképesztő, hogy a Dénes milyen döntéseket tud hozni... No comment... :(

.. hozzászólása
..9708
2008.06.30. 20:13

Papesz már kiöregedett. Látható volt az egész éves teljesítményén. Dehát a kapitány tudja, ő ért hozzá. Kiváncsi vagyok h milyen eredmény lesz az Eb-n.

KP hozzászólása
KP9707
2008.06.30. 20:13

Gergely Pisti rutinjára és kimagasló lelkesedésre nagy szükség lett volna. Mentálisan is sokat segített volna a csapatnak! Kár, hogy így alakult, én nagyon drukkolok, hogy Londonig kitartson. Hajrá magyar vízilabda-válogatott!

JFK hozzászólása
JFK9706
2008.06.30. 20:11

Én már várom az új korszakot! Az, hogy Biros, Kiss G. Benedek, Molnár játszhat akármilyen gyengén, mégis tuti helyük van, az egy vicc. Jó lesz, ha túl leszünk ezen az elcseszett Olimpián!

nono hozzászólása
nono9705
2008.06.30. 20:09

Ez a legjobb csapat!

macskako hozzászólása
2008.06.30. 20:08

T.Zozo ! Domino - VASAS ,ucso elodonto,Koer ,2008. aprilis 16. Kovacs Robit verte le ,mint vak a poharat .SZANDEKOSAN !!!!!!!!!!!!!! S nem allitotta ki a biro ...

domanda hozzászólása
2008.06.30. 20:07

én azt nem értem hogy a varga tamással mit akar...na nem mintha a hosnyánszkyt érteném...

Sándor hozzászólása
2008.06.30. 20:06

egyetértek a kapitánnyal én PONT ugyanőket válogattam volna be :-))))

movie hozzászólása
movie9701
2008.06.30. 20:05

Botrány! molnár tamás momentumokkal bekerült. Hosi-val csak kevesebben leszünk. Nevetséges.

zozonak hozzászólása
2008.06.30. 20:05

nagy polo követő vagy ha nem tudsz róla!!!!Elárulom neked, hogy ráadásul tv-s meccsen tette.....

kerikaj hozzászólása
2008.06.30. 20:02

hmm.. hát.. én Papesz és Ádi közül az utóbbira tettem volna inkább a voksot. De Kis Gábornak kifejezetten örülök. Hosnyánszky Norbival véleményem szerint nincs baj, egyike azon kevés játékosnak, akikben én most nagyon reménykedem. Reméljük a legjobbakat, hajrá fiúk!

Niki hozzászólása
Niki9698
2008.06.30. 20:00

Marcin és Ádin csodálkoztam h ki hagyta!!

miért? hozzászólása
2008.06.30. 19:53

Miért kellett molnár tamást beválogatni????????

zozo hozzászólása
zozo9696
2008.06.30. 19:53

mikor ütött?

Tutti hozzászólása
Tutti9695
2008.06.30. 19:52

Hosnyánszkyval meg Molnárral nem tudom mit akar.... Hosnyánszky egy gólt nem bír dobni komoly csapatok ellen és a védekezése is 1 nagy "0"

macskako hozzászólása
2008.06.30. 19:43

,, Aki alattomosan ,brutalisan ut, az nalam nem lesz valogatott ! " Na,kitol ideztem ??? kemeny Denes mondta mindezt 2002 majus vegen . Bongeszem a keretet : molnar tamas ott van . No comment ... Vikco ! Mit irtam Neked privin ,jo 1,5 honapja ?? bejott . udv mki !