FACEBOOK

Magyarország-Görögország - élő közvetítés

Magyarország-Görögország - élő közvetítés
hozzászólás, 2008.06.29.

Jó ebédhez szól a játék. A magyar válogatott már tornagyőztesként kezdi meg az ING Kupa utolsó mérkőzését. Gálát várunk. Élő közvetítésünk a szombathelyi Tófürdő medencéjének partjáról.

A mai nap első mérkőzésén 9:7-re nyert Montenegró Németország ellen.

A Görögország elleni mérkőzésen nem játszik: Nagy Viktor, Kis Gábor és Kásás Tamás. Ma Szécsi Zoltán védi a magyar csapat kapuját.

A görögök hozzák el az első ráúszásnál a labdát.

1:0 - Gór-Nagy Miklós akciógólja az első ezen a mérkőzésen.

1:1 - Kiss Gergely kiállításakor a görög játékos a vízre pattintja a labdát, ami Gór-Nagy Miklós fejére pattan és onnan be a kapuba.

1:2 - Biros Pétert kiállítják, Mazisz értékesíti az emberelőnyt.

2:2 - Varga Dénes bombagóljával egyenlítünk.

2:3 - Immár a harmadik kiállítást kapjuk centerről, ezúttal Varga Dániel a kiállított, Tomakosz belövi. (mig még nem kaptunk emberelőnyt.)

2:4 - Benedek Tiborról ötméterest fújnak, Mazisz belövi.

Varga Dénest kiállítják, centerről, labda nélkül, azonban ezt fölélövik a görögök.

Vége az első negyednek.

Megint a görögök hozzák el a labdát a ráúszásnál.

2:5 - Megint kiállítás nálunk, Bianis belövi.

Kiállítást kapunk, szépen megjáratjuk a labdát, azonban véd a görög kapus.

Varga Dénest kiállítják, másodjára, Szécsi véd.

3:5 - Kiss Gergely nagyon messziről bombagólt lő.

Varga Tamást centerről, labda nélkül kiállítják, Szécsi véd.

4:5 - Szivós épphogy beállt, máris gólt lő.

Kiállítást kapunk, de kimarad.

Nagyszünet.

Szivós Marci hozza el a labdát a harmadik ráúszásnál.

Kiállítást kapunk, azonban a blokkban elakadt Benedek lövése.

Szivós labdaszerzése utáni felúszásnál kiállítanak egy görögöt, Kemény Dénes időt kér.

5:5 - Hosnyánszky Norbert értékesíti az emberelőnyünket egy védhetetlen lövéssel.

5:6 - Hosnyánszkyt kiállítják, Tomakosz belövi.

Újra kiállítanak tőlünk egy játékost, a görög kapu előtt, most a görög szövetségi kapitány kér időt. Szécsi véd.

6:6 - Kontrát kapunk, a görög játékos lemarad, Biros pedig kihasználja az "emberelőnyt".

Varga Tamást kiállítják, azonban egy rossz passz miatt támadhatunk.

7:6 - Szivós Marci ötméterest harcol ki, Benedek lövése a felső lécről befelé pattan.

Szécsi Zoltán nagyon jól véd. Vége a harmadik negyednek.

Madaras Norbert elhozza a labdát a ráúszásnál.

8:6 - Molnár centergóljával először vezetünk 2 góllal.

Madaras Norbert kiállításakor kapufát lőnek.

9:6 - Varga Dániel gyönyörű passzt kap Madarastól, könyörtelenül belövi.

Emberelőnyt kapunk, Varga Dániel lövését azonban blokkolják.

9:7 - Benedeket kiállítják, rögtön ki is használják, Afrudakisz a gólszerző.

10:7 - Varga Dénes gyönyörű ejtésével újra három a különbség.

10:8 - Varga Tamásról ötméterest fújnak, Tomakosz belövi. Varga Tamásnak a harmadik hibája.

11:8 - Molnárról kiállítanak, Biros egyből odapasszolja a labdát, Papesz pedig belövi.

11:9 - Szécsi kijön a kapuból, azonban Vlontakisz átejti.

11:10 - Milonakisz nagy gólt lő.

12:10 - Kiállítást kapunk, Hosnyánszky nem teketóriázik, egyből belövi.

12:11 - Kiállítanak tőlünk 10 másodperc van még a meccsből, 2-vel a vége előtt Milonakisz belövi.

Vége!

A torna végeredménye:

1. Magyarország
2. Montenegró
3. Németország
4. Görögország

A torna legjobb játékosa: Madaras Norbert

76 régi hozzászólás

tibi hozzászólása
tibi9660
2008.06.30. 00:25

kösz már megvan a szám :)

korfu hozzászólása
korfu9648
2008.06.29. 20:05

Molnár alibi papeszt ne istenítsétek már. Már mindenki visszaúszott, amikor fordítva ítélt a bíró és egyedül ott maradt , mivel későn indult a görög kapu előtt. Biros odadta neki, belőtte. Ezek a momentumok? nevetséges. Ádi is gyenge. Még talán KIs G. a legjobb. Hosi góljai, nulla védekezéssel nem a szerbek horvátok legyőzéséhez valók. Szívós érzi a vesztét.

Ubul hozzászólása
Ubul9647
2008.06.29. 20:03

Mind a négyen (Benedek, Kiss, Madaras, Hosnyánszky) utaznak szerintem, pont azért mert egyiküket sem lehet kihagyni. A Hosi szerintem bekkelni is fog, mint ahogy a Daninak sem bekk a posztja eredetileg. Szerintem a kimaradók: Gergely, Gór-Nagy, Szivós, Varga Zsolt. A center poszton pedig Molnár vagy Ádám marad ki, sajnos a mai meccsel sokat javultak Papesz esélyei, nagyon sajnálnám, ha Ádi maradna ki. Sajnos nem nagyon támogatják a bírók, sőt szerintem nincs még egy center, aki ellen ennyire szemét módon fújnának... Pedig szerintem ő a legtisztábban játszó center. Ezt úgy értem, hogy mindig gólra törekszik, nem színészkedik, nem csibészkedik, nem alattomoskodik, nem üt víz felett, mint az egyik vetélytársa. De sajnos a játékvezetői stílus nem kedvez ennek a játékfelfogásnak. Mint ahogy magához a magyarok által játszott játéknak, a kreatív, improvizatív pólónak sem...

Peti hozzászólása
Peti9643
2008.06.29. 19:10

N: köszi az infót! A játék döcögös, nyögvenyelős volt, viszont pozitív volt, hogy tudtunk fordítani. Reméljük ennél csak jobb lehet az EB-n. Az utazó keretre én is kíváncsi vagyok. Csapó szerint valamelyik nagy nevű játékos lehet, hogy kimarad. A fő gondunk szerinem a center és a bekk poszt. Nagyon nehezen kerülnek a centereink helyzetbe, és nincs olyan komoly fizikumú, jól védekezeő bekkünk. Varga Dani vagy Varga Tamás nagyon sok kiállítás kap, ahogy a többiek is. Átlövősorunk viszont szerintem nekünk a legjobb a világon. Meglátjuk.

Hentes hozzászólása
Hentes9639
2008.06.29. 18:43

Senki sem fogja eltalálni. Dénestől minden nyilatkozatot meghallgattam és.... Na tessék!!!! 4 ember 3 helyre. A rosszkéz szélső és rosszkéz hátsó posztra. Madi,Geri,Tibi,Hosi. Azt mondta a mester hogy ezekből 3 megy. Szerintetek ki??????????????????????? A Hosit ki hagyja ki? És a Madarast? És a Gergőt? A Tibi meg a kapitány. Tehát a sok kritizáló gondolkozzon mielőtt erre nagyszerű oldalra baromságokat ír. Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hentes hozzászólása
Hentes9637
2008.06.29. 18:35

Kedves Boszi! Állom a szavam! Ha többen eltaláljátok akkor annyi egész pulykamellet adok.Óbudai piac. Egy egész kábé 2 kg. Kedden itt találkozunk én este érek haza de ide jövök először. A Révész Sanyi is megmondta:" a becsület ennél többet ér, mert kötelez a vér"! Ikodinovocsról: a cimborám 2005-ben így járt és rögtön meghalt plusz megölt egy embert. Sajnálom mint embert és mint zseniális pólóst, de ki mint veti ágyát!!!! Hajrá Magyarok

A jövendőmondó hozzászólása
2008.06.29. 17:46

Kiamaradók: Gergely, Gór-Nagy, Varga Zsolt, Szivós, Steinmetz Ádám (sajnos...) Lehetett látni, hogy Montenegró ellen ki volt az a 13 játékos, aki vízben is volt, és mára "csak" a centerposzt marad kérdéses, mert Ádám nem volt meggyőző. Nyertünk is tehát Kemény hiheti azt, hogy megtalálta a csapatát... Montenegró ellen Kicsi jobb volt, mint Ádám, és ma is jobb volt nála a Papesz. Szerintem...

Moncsó hozzászólása
2008.06.29. 17:46

Klassz volt a mai meccs! A bírókhoz nem fűznék kommentárt!!!Szép volt FIÚK! Kiváncsian várom a keretet!! Hajrá Magyarok!!!!!!!!!

boszi hozzászólása
boszi9634
2008.06.29. 17:28

Egyetértek Dinivel. Gergely, Gór-Nagy, Szivós, Varga Zs és a Steimetz Ádám marad. Hentes mi lesz a pulykamellel, ha többen eltaláljuk?

Zoli hozzászólása
Zoli9633
2008.06.29. 17:12

Gergőkének igaza van!(bár ne lenne)Szerintem csak színjáték az egész.Papesz tuti megy akármilyen gyengén játszik(sokat tud a srác mesélni...)Ha + Szivóska is megy akkor az már tragédia

Hentes hozzászólása
Hentes9632
2008.06.29. 16:47

Magyarázza el valaki akinek több esze van ehhez a sporthoz mint nekem aki csak szeretem,hogy ha ilyen rossz a sportdiplomáciánk ebben a sportban és ez nyilvánvaló tény , akkor miért nem tesz ellene aki tehetne??? Röhej hogy a vak görögök több előnyt kapnak kishazánkban mint mi!!!! De ez másokra is igaz. PL: nem tudom láttátok-e youtube-n fent van a athéni döntő utolsó tíz perce.Nem vagyok paranoiás de hogy ott egyértelműen nem akarták hogy nyerjünk azt tuti. 7-5 -re mennek a szerbek és 4-5 előnyt kaptak a végén köztük egy kettős előnyt is. Nem tudtak vele élni, mi meg zsenik voltunk és fordítottunk. Szóval ha tudjuk hogy mi a gond akkor az illetékes(ek) miért nem tesz(nek) ellen vagy érte. Ez olyan magyaros történet mint az hogy 40 év alatt ér el az M7-es a határig. Géniuszok alkotják a csapatot akárki is lesz a 13 de nem nyerhetünk olimpiát.Legalábbis külső tényezők miatt tuti nem. Remélem tévedek. Üdv

sz. hozzászólása
sz.9631
2008.06.29. 16:47

Még csak annyit, hogy Ádám rengeteget dolgozik elől és ha nem megy a centerjáték, akkor is felőrli az bekkeket. Ez Kicsire is igaz, Molnárra egyre kevésbé, ha megy a játék, akkor szenzációs és eredményes, ha nem, akkor viszont középen alig van mozgás. A komoly csapatok bekkjei viszont azon lesznek, hogy ne menjen a centerjáték... a kérdés az, hogy ebbe belefáradnak vagy sem...:-)

sz. hozzászólása
sz.9630
2008.06.29. 16:42

Papesszel az a baj, hogy az egész felkészülés alatt nem alakított nagyot, most, hogy szorít a cipő, az elmúlt két meccsen odatette magát, de már volt olyan világverseny a közelmúltban, hogy ott alig tudott hozzátenni valamit. A motivációval az a baj, hogy azt nem lehet "bekapcsolni" időnként, mint egy turbót, hanem vagy nő vagy csökken. A mozgékonyság és a fáradtság is meglátszik az öregeken, s szerintem - bármilyen meglepőnek tűnhetne a kora alapján - Benedeken látszott a legkevésbé.

krap hozzászólása
krap9629
2008.06.29. 15:54

Sziasztok! Én is kisakkoztam otthon...ha már tippelgetünk. Szerintem a kimaradók Gergely, Varga Zsolt, Varga Tamás, Gór-Nagy és a centerek közül Ádámot hagyja itthon szerintem. De már nagyon várom a keddet. Persze most nagy a feszültség, mindenki bírál, kritizál, aztán úgyis az olimpia eredménye fog mindent utólag eldönteni. Az Athén előtti bírálatokra ma már ki emlékszik...?

mikasa hozzászólása
mikasa9627
2008.06.29. 15:46

Szerintem ez az EB nagyon csunyán be lesz áldozva...Nem is lenne jó ha szárnyalnánk, bár ha munkából is megnyerjük, akkor az nagy lövést adhat. És nem látom elképzelhetetlennek, hogyha valakinek nagyon nem megy az EB-n, a kapitány még változtatni fog...És sztem ha az eredmény nem jön,a kkor fog is. Akkor bele kell nyúlni a keretbe. Bár lehet pont azok fognak majd jól játszani az olimpián. Ez nagy dillemma lesza Dénesnek! Én szerintem egy EB győzelem jót tenne. Vagy utána kiengednének az olimpiáig? Nincs itt egy pszichológus, mi a jobb?

N hozzászólása
N9625
2008.06.29. 15:40

A zene,amire a csapatok bevonultak, a 2004-es athéni olimpia himnusza. Yiannis Kotsiras - Pass the flame Remélem Marci bekerül a 13-as keretbe.

Gergőke hozzászólása
2008.06.29. 15:08

Molnár tuti utazó. Ádám tuti nem.

dini hozzászólása
dini9621
2008.06.29. 15:00

Ugyanaz a helyzet Nagy Viktorral, mint Steinmetzzel, nem nyújtottak kiemelkedőt a mostani válogatott meccseken, ennek ellenére remélem és úgy is gondolom, hogy Nagy V. utazik. Szóval még1szer: Gergely, Gór-Nagy, Szivós, Varga Zs, és Molnár v. Steinmetz között még vacilál (talán Molnárnak nagyobb az esélye) ezt már hírként is lehozhatjátok :D

Ubul hozzászólása
Ubul9619
2008.06.29. 14:46

Nagyon szerencsétlenül jön így ki ezzel a keddi kerethirdetéssel. Az ok hogy holnap pihenhetnek a játékosok, rájuk fér, megérdemlik elvégre hibátlanul megnyerték a tornát amiért gratuláció jár mindenképpen, de szerencsételenek gondoljunk bele mennyire fognak tudni a pihenésre koncentrálni. Borzasztó hosszú feszült, idegörlő várakozással teli holnapnak néznek elébe. Az edzés legalább elvonná a figyelmüket kicsit... El tudom képzelni, hogy 1-2 játékos szívesebben róná a hosszakat, vagy gyakorolná a kapuralövést, mint ülne otthon és "pihenne"... A másik, hogy ugye kedden kerethirdetés meg edzés, aztán szerdán már utaznak is Malagába, tehát 13-man alig edzenek együtt az eb-t megelőzően, amire azért valljuk be nagy szükség volna... Mindettől függetlenül persze nem elképzelhetetlen, hogy a bekerült 13 annyira felszabadul, hogy mindenkit "agyonverünk", de erre sajnos nem sok esélyt látok, ha másért nem a bíráskodás miatt. Az a szomorú, hogy ezek a játékosok a szívüket kiteszik, és megfelelő sportdiplomácia hiányában a bírók simán tönkretehetik a munkájukat... De ne legyen igazam, és nyerjük meg az olimpiát! HAJRÁ MAGYAROK!!!

bibii hozzászólása
bibii9618
2008.06.29. 14:45

ha vkit neveznek a meccsre, akkor miért nem kap játéklehetőséget?????? így hogyan bizonyítsa be, helye van a csapatban???

macskako hozzászólása
2008.06.29. 14:35

Megnyertuk az ING kupat !! Hurra !! De : 1. keretszukites . Nehez teher lehet a kapitanynak,de ezert O" a kapitany,hogy mindezt elviselje . Spilasok : detto nem egy majalis ,ez az erzes . 2. felkeszulesi tornak . Anno ,nem emlexem mar melyik legenda ,vagy Tono,vagy Dudi mondta . Regebben a Szigeten minden nyaron megrendeztek a Tungsram kupat . Mintegy erofelmero,elokeszuleti jelleggel az adott evi vilagversenyre ,vagy EB-re . Altalaban jelen voltak a nagyok : jugok,ruszkik,digok ,anno meg az NSZK is nagyon jo volt /ugye a Stamm fele Spandau 04-re epulo nemet csapatrol beszelek ... / Volt hogy a magyar valogatott ossze -vissza vert mkit a Szigeten,de azutan a soros vilagverseny nem ugy sikerult ,ahogy azt vartuk . Volt ,hogy volt 1-2 gyufa ,ivanektol ,vagy a jugoktol ,azutan pedig a vilagversenyen jol teljesitett a magyar valogatott . Erre fel mondtak a Dudiek ,hogy ,jo,jo ,megynyertuk az elokeszuleti tornat ,de ugyis a vilagesemenyen dol el ,hogy mindez mit er . ING kupa : megnyertuk ,grat ! Jovo pentektol EB lesz . Nem tudok a kapitany fejevel gondolkodni . Netan sulyoz-e az EB es az Olimpia kozott . Marmint lesz -e fontossagi sorrend ? Ami teny : egy magyar vizipolo valogatottnal az ezust mar tre ... Megjegyzem : nekem kicsit sport szakmai nonszensz ez az egesz . Ugye jul.4-tol EB,majd aug.9.-tol Olimpia . Egy honapon belul ketszer kellene ,,csucsra jaratni " /ld. meg : formaidozites ,stb. / a csapatot . Ez nem csak nekunk ,magyaroknak problema,hanem minden orszag csapatanak is . Azok a nemzetkozi sportvezetok,akik ezt kitalaltak ,velemenyem szerint eletukben soha semmit nem sportoltak !!!! Nyakkendos ,oltonyos aktakukacok !!!!!!!!!! Remelem,hogy azert sikerul mind2 esemenyen jol szerepelnie a HUN sapkas fiuknak . Ha valaszthatok ,inkabb Peking !!! :)) Mindent Bele !! hajra Magyarok !! udv !!

sz. hozzászólása
sz.9616
2008.06.29. 14:24

Varga Tamás szerintem marad, igazán csak védekezésben volt haszna, ott viszont hamar kipontoztatja magát. Gergely is marad, Viktor és Szecska egyértelműen jobbak, rutinosabbak. A centereknél viszont rázós a dolog, Molnár az utóbbi két meccsen egészen jól játszik. Szivós Marci szintén, pedig mindketten gyengén indultak. Hosit remélem elviszi, nem tudom, hogy védekezésben mennyire használható, de támadásban életveszélyes. Őszinte leszek, Kásától sokkal többet vártam, lehet, hogy pihen, és ő közepes formában is hasznosabb, mint sokan mások, de akkor is.

Hentes hozzászólása
Hentes9615
2008.06.29. 14:14

Nem irigylem a mestert

? hozzászólása
?9614
2008.06.29. 14:10

mi lett a kiállíási arány?

Timi hozzászólása
Timi9613
2008.06.29. 14:07

Tuti nem a Gegelyt viszi. Szép volt fiúk!

K hozzászólása
K9612
2008.06.29. 14:03

belehúztak a centerek... ez Kicsinek nem bizti,h jó :S

macskako  hozzászólása
2008.06.29. 14:03

T.fuzo ! Mi ??? Viktor ,mint kimarado ?? Ezt sztem Te sem gondolod komolyan . Szecsi adott .o.k. . remelem nem a Turistat viszi ki Kemeny . VIKTOR ebben a szezonban sokkal jobb volt ,mind Gergelynel,mind Szecskanal . Szecskanak a nemzetkozi rutinja jelentosebb . De hogy Gergelyt vigye ki Kemeny ?? mergint raszaradjon a kopeny szegeny Istvanra ?? :)) meg 2 perc ! Hajra MI !!

t hozzászólása
t9610
2008.06.29. 14:01

Szép volt fiúk! Csak így tovább! Köszi vlv.!

Én hozzászólása
Én9609
2008.06.29. 14:00

"t" én viszont nem tartom normálisnak...hogy miért? nem akarom még 1szer leírni, úh olvasd el a Montenegró meccs cikkjénél a véleményemet ha érdekel...

Hentes hozzászólása
Hentes9608
2008.06.29. 13:59

Akkor nézzük így hogy mi a tuti: Szecska, Kása,Tibi,Gergő,Fácán, Dumi,Madi. Sztem még: Dani,Viktor,Ádám,Hosi,Csuvi, és én is azt mondom hogy a Kicsi. Ja ha kell felszeletelem a pulykamellet.:-)

macskako  hozzászólása
2008.06.29. 13:59

DUUUUUUUUUUUUUUUMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! :)))

t hozzászólása
t9606
2008.06.29. 13:59

Bocs! Nem "én", hanem "Én".

t hozzászólása
t9604
2008.06.29. 13:56

Kedves "én"! Én nem látom ilyen tragikusnak a helyzetet. Mi motiválná gálázásra a fiúkat? A felkészülésnek ebben a szakaszában normálisnak tartom az ilyen formaingadozást.

K hozzászólása
K9603
2008.06.29. 13:54

nagy a feszültség. Fűző rem Te nem kapsz pulyka mellet!

Én hozzászólása
Én9602
2008.06.29. 13:52

Ez nagyon gyenge meccs a magyar csapattól...azért hajrá fiúk...egyre rosszabbul állunk felkészulés terén...vajon miért?!

fűző hozzászólása
fűző9601
2008.06.29. 13:51

steinmetz adam, gornagy, kiscsuvi, marci, viktor

t hozzászólása
t9599
2008.06.29. 13:48

Az sem egy rossz tulajdonság, ha egy csapat tudja mikor mennyit kell kiadnia magából.

ll hozzászólása
ll9598
2008.06.29. 13:47

végre vezetünk

t hozzászólása
t9597
2008.06.29. 13:46

Ezen a meccsen még nem vezettünk.

ll hozzászólása
ll9595
2008.06.29. 13:44

Hajrá hajrá hajrá

K hozzászólása
K9594
2008.06.29. 13:44

Én megsütök egy egész ökröt,ha Kicsit kiviszi:D:D:D majd szerzek vhonnan egyet:)

Timi hozzászólása
Timi9593
2008.06.29. 13:43

Szavazzunk Varga Danira, egyre jobban le van maradva.

hm hozzászólása
hm9592
2008.06.29. 13:42

hányadik fórt kapják a görögök?

Csabó hozzászólása
Csabó9591
2008.06.29. 13:41

A Mikics lehet itthon marad

t hozzászólása
t9590
2008.06.29. 13:40

Nagyon szeretem a pulykamellet,de még így sem tudok Kemény Déne fejével gondokodni. Szerencsére.:-)

hm hozzászólása
hm9589
2008.06.29. 13:40

de kimarad.

hm hozzászólása
hm9588
2008.06.29. 13:39

Hentes, az ötödik Gór-nagy lesz szerintem, nem lehetne inkább egy kakas?:)

Timi hozzászólása
Timi9587
2008.06.29. 13:38

Marci nem fog kimaradni!!!!!!!!!!!

Hentes hozzászólása
Hentes9586
2008.06.29. 13:35

Egy egész pulykamell annak aki eltalálja az öt kimaradót! Az óbudai piacon lehet átvenni nálam. Papesz, Marci,Kiscsuvi, Gergely Pista és az ötödikre tippem sincs.

ll hozzászólása
ll9585
2008.06.29. 13:35

Hajrá Marci:)

Timi hozzászólása
Timi9584
2008.06.29. 13:34

Na végre elhoztuk a labdát:)

doni hozzászólása
doni9583
2008.06.29. 13:27

gyerunk gyerekek

Timi hozzászólása
Timi9582
2008.06.29. 13:27

Ez gyönyörű gol volt Marcitól:)

K hozzászólása
K9581
2008.06.29. 13:27

nem nagyon törik magukat a fiúk...

Hentes hozzászólása
Hentes9580
2008.06.29. 13:26

hozzánk képest gyenge ez a görög csapat

Timi hozzászólása
Timi9579
2008.06.29. 13:25

Végre bent van a Marci is a vízben:)

hm hozzászólása
hm9578
2008.06.29. 13:24

ennyire szabálytalanok volnánk?:)

Hentes hozzászólása
Hentes9577
2008.06.29. 13:23

gól kéne

macskako  hozzászólása
2008.06.29. 13:23

Ez a 2 biro kocsog . Attol meg nyerunk sztem . Hajra Magyarok !!

t hozzászólása
t9575
2008.06.29. 13:20

/Látáttok,hogy Varga Dani több, mint 1000 szavazattal le van maradva.../

hm hozzászólása
hm9572
2008.06.29. 13:18

erős kezdés

t hozzászólása
t9571
2008.06.29. 13:16

Igaz egyenlőre nem is gála jellegű.

Timi hozzászólása
Timi9570
2008.06.29. 13:15

Ilyen bírokkal nem lesz könnyű nyerni.

t hozzászólása
t9569
2008.06.29. 13:15

Nem gólszegény eddig a meccs.

K hozzászólása
K9568
2008.06.29. 13:13

Drága kedves bíró sporttársak... Azért ennyire nem kéne...

Hentes hozzászólása
Hentes9567
2008.06.29. 13:13

Nyilvánvaló hogy valamiért egy bíró sem támogat minket. Ami nem baj csak ellenünk se fújjanak. Hat perc alatt nulla fór ide ott meg három meg egy ötméteres.

Hentes hozzászólása
Hentes9566
2008.06.29. 13:13

Nyilvánvaló hogy valamiért egy bíró sem támogat minket. Ami nem baj csak ellenünk se fújjanak. Hat perc alatt nulla fór ide ott meg három meg egy ötméteres.

t hozzászólása
t9565
2008.06.29. 13:11

Gór-Nagy Miki, Varga Dumi.Ezt már szeretem!:-)

Timi hozzászólása
Timi9564
2008.06.29. 13:10

Ember előnyből jók a görögök nagyon

hm hozzászólása
hm9563
2008.06.29. 13:09

üdv hajrá magyarok!

Csabó hozzászólása
Csabó9562
2008.06.29. 12:58

Hello Mki!!! Kíváncsi vagyok erre a centerposztos dologra amit Dénes mondott! Na meg arra,h Kiscsuvi vizes lesz-e ma...

K hozzászólása
K9561
2008.06.29. 12:52

Gyerünk fiúk!!!

Timi hozzászólása
Timi9560
2008.06.29. 12:52

Hajrá fiúk!

viki hozzászólása
viki9558
2008.06.29. 12:31

Mi az, h már megnyerték a kupát? Ezt nem értem. Még van egy meccs.

Peti hozzászólása
Peti9557
2008.06.29. 12:13

Szeretném megkérdezni, hogy mi a címe és az előadója annak a zenének, amit a csapatok bevonulása alatt hallhatunk? Köszönöm a segítséget.

t hozzászólása
t9546
2008.06.29. 10:52

Hajrá magyarok! "Gálázás" közben adjatok már le 600 szavazatot Varga Danira!