FACEBOOK

Világliga-mérleg - vállműtét előtt

Világliga-mérleg - vállműtét előtt
hozzászólás, 2007.08.15.

Egy kontinens kimaradt, de nem csak ezért mondható el, hogy nem tudtuk legyőzni az egész világot a 2007-es Világliga-sorozat utolsó állomásán, Berlinben.

Varga Dániel fájó vállal játszotta végig a Világliga Szuperdöntőjének minden meccsét. A teljes versenysorozat alatt összesen 19 gólt lőtt (Budapest: 7, Portugalete: 5, Berlin 7), megszámlálhatatlan sok gólpasszt adott és remekül védekezett. Kásás Tamás kommentjeiből kiderült, ő sem tudja elképzelni, mire lenne képes Dani ép vállal.

A magyar férfi válogatott végigsöpört a világ (Afrikát kivéve) összes kontinensének nemzeti válogatottjain, hogy a döntőben megtorpanjon.

Egyelőre Dani sem tudja, mi az ok, mit kellene változtatni, hogy a jövőre esedékes 7. és 8. (reménybeli) döntő végén boldogan mászhassanak ki a vízből, de az első lépést megteszik e felé. Elmennek pihenni.

Az elmúlt szezon önmagában is nagyon fárasztó volt, ha viszont azt nézzük, hogy pihenő nélkül egyhuzamban mennyit játszottak...

Dani elmondása szerint a vállműtéte miatt túl hosszú időre nem tudnak nyaralni menni a barátnőjével, de a műtét után sajnos lesz még ideje a (kényszer)pihenésre, mielőtt a Vasas rendelkezésére állhatna. A műtét után 5-6 héttel, a tervek szerint már 100 százalékos formában lesz.

Mi pedig reméljük, hogy az a jobb váll még többre lesz képes gyógyultan! Jövőre. Pekingben.

Dani videónyilatkozatai Berlinből:

HUN-GER után

CAN-HUN után

SRB-HUN után