FACEBOOK

Felállította magát a Dominó

 Felállította magát a Dominó
hozzászólás, 2007.06.16.

Felállt a padlóról, és lélektani előnyt szerzett a Honvéd azzal, hogy 0:2-es összesített állásnál hazai pályán knockoutolta a Vasast péntek este. A bajnoki döntő harmadik mérkőzése kísértetiesen emlékeztetett a keddi Komjádi uszodabeli meccsre - néhány nem is apró különbséggel. A válagatottak összesen 14 gólja, valamint Kiss Gergely, Szivós Márton, Hárai Balázs, Varga Dénes, Nagy Viktor és Varga Dániel videónyilatkozata.

Ha valaki egy napja azt mondja, hogy a Vasas 4:2-re megnyeri a Honvéd elleni meccs utolsó negyedét és mégis súlyos vereséget szenved, nem lett volna ember, aki ne küldte volna sürgős elmeorvosi vizsgálatra. Pedig péntek este így történt.

1:0, 2:0, 3:0, 4:0, 5:0, 6:0, 7:0 - így kezdődőtt a bajnoki döntő harmadik mérkőzése. Szemtanúk egybehangzó állítása szerint nem csak a nézők, hanem a Vasas-játékosok is kapkodták a fejüket. Senki sem értette, hogy mi történik, de tény: a Honvéd mindent bedobott, a Vasas mindent kihagyott.

Semmi különös nincs abban, ha az olvasó ismerősnek tartja a fenti sorokat. Szinte egy az egyben emeltük át keddi tudósításunk bevezetőjét, csak éppen a csapatok nevét kellett kicserélni.

Most a Honvéd hagyta állva a piros-kékeket, akik időben és márkőzésállás szerint is nagyjából ugyanakkor dobták első góljukat, mint a honvédosok a Komjádiban: a második negyed végén, 7:0-as állásnál esett az első Vasas-gól.

A különbség szóra érdemes: a Honvéd nem vett vissza az utolsó negyedben sem annyit, mint amennyit kedden a Vasas, a mostani vendégek pedig még számukra megalázó helyzetben sem tudtak annyira felpörögni, mint Benedekék az előző mérkőzésen. Nem kaptak két cserés kiállítást, de nem is hozták szorosra a meccset.

Érdekesség, hogy a Honvéd valamennyi gólját válogatott kerettag lőtte.

Honvéd-Vasas 12:6 (2:0, 5:1, 3:1, 2:4) G.: Kiss G. 4, Szivós 3, Hárai, Molnár 2-2, Benedek 1, illetve Varga Dénes, Tóth M. 2-2, Mátyás, Kovács 1-1

A három nyert meccsig tartó bajnoki döntő állása 2:1 a Vasas javára, a következő mérkőzés vasárnap lesz a Komjádi uszodában.

Nézd meg a válogatott játékosok 14 gólját

Nagy Viktor nyilatkozata

Varga Dániel nyilatkozata

Varga Dénes nyilatkozata 

Szivós Márton nyilatkozata

Kiss Gergely nyilatkozata

Hárai Balázs nyilatkozata

3 régi hozzászólás

Mindless hozzászólása
2007.06.16. 12:00

Szép volt fiúk! :D Hasonló jó játékot kéne vasárnap is produkálni... ha nem jobbat, mert azért ez még nem a maximum volt. De nem akarok telhetetlen lenni! :) Szóval legalább ilyen jó játékot holnapra is! :D

Pomander hozzászólása
2007.06.16. 10:53

Ahhoz, hogy a napi "információadagomat", különös csomagolásban kapom, itt a vlv-n- már hozzászoktam! De ez a cím most mindent visz! Komolyan azon gondolkodtam, hogy ennél nevetségesebb cím csak ez lehetne: Újra peckesen áll a Honvéd Hogyne, értem én hogy miről van szó- dehát azért mégis!!!!

SAPécs hozzászólása
2007.06.16. 10:33

Semmi gond. Egy olyan nap után, mikor minden bejött, most kifogott a Vasas egy olyat, hogy semmi nem jött be. Ahogy reméltük, hogy a Domino mégegyszer nem fog olyen gyatrán játszani,mint kedden, úgyan úgy azt gondolom, hogy a Vasas sem fog ki mégegy ilyen rossz napot, mint tegnap. Csak fegyelmezetten,higgadtan, keményen és nem lesz semmi gond. Hajrá VASAS!!!!