FACEBOOK

új motivációt ad a melbourne-i vereség

új motivációt ad a melbourne-i vereség
hozzászólás, 2007.04.05.

A döntő elvesztésének okait elemezni kell és újult erővel kell nekivágni az olimpiai felkészülésnek. A melbourne-i döntőben elszenvedett vereség még azon idősebb játékosok számára is erős motivációt adott, akik már szinte mindent megnyertek, ami ebben a sportágban megnyerhető. Minderről Molnár Tamás beszélt a HírTV stúdiójában, ahol Varga Dániellel együtt volt a sportszerkesztő csütörtök reggeli vendége.

A hét és fél perces beszélgetés itt megtekinthető.

6 régi hozzászólás

mizu hozzászólása
mizu702
2007.04.12. 10:50

Ha megnyerik a Fiúk az olimpiát, mindent (ezüstöket) el fogunk nekik felejteni, mert mi egy ilyen nép vagyunk. Nekem akkor is szimpatikusak maradnak, ha "csak" a bronz jut. Bár szurkolok nekik, mert úgy néz ki, hogy most minden kiskölök pólózni akar. Az enyém még csak 2 és fél éves, de követeli felvételről..:) Az empátia öl meg engem, asszem, nem is az fájt, hogy elbuktuk a döntőt, hanem, hogy ilyenkor "mit érezhetnek ők". Szerintem nagyon szar filing, és most jöhet bárki azzal, hogy "de hát ők profik". A kudarc, az kudarc, tökmnindegy, ki mennyire profi az ember. Ha építász lennék, és fél év után összedől a ház, akkor az lelkileg vágna készre, és nem kezdenék el azon agyalni, hogy "én profi vagyok, ezt fel kell tudnom dolgozni". Baromság. Hajrá fiúk, nekem Sidney meg Athén után k-ra mindegy, hogy mit csináltok! Szarabb napjaimban csak előveszem valamelyik döntőt, és rögtön kisimulok...

oroszlán hozzászólása
2007.04.10. 12:48

Valac! Gratulálok, okosat írtál! Igazad van! Menjél, szurkolj a focistáinknak! Ott más a mérce, az tuti!

Andew hozzászólása
2007.04.10. 09:58

Egy olimpiai győzelem sokkal nagyobb preztizs egy vb címnél! De azt hiszem ezt nem kell magyarázni senkinek... Egy olimpián csak az újságírókat érdekli a statisztika, a csapat tagjait nem! Nem azért akarnak nyerni, mert ez lenne a harmadik zsinórban, hanem azért mert tudják/tudjuk hogy képesek rá. Az "újoncokról" meg annyit, hogy ha rajtuk múlik biztosan fel fogják szántani a pekingi uszodát minden egyes gólért vagy emberelőnyért... De ez igaz a csapat rutinos tagjaira is!!!! Ezt a csapatot támogatni kell mindenben akár Eb-ől, VB-ről vagy olimpiáról legyen is szó. Aki pedig ebben nem hisz, csak azt tudnám neki mondani, hogy nézzem meg egy magyar labdarúgó bajnoki meccset és a mellette ülőtől kérdezze meg milyen az utánpótlás abban a spotágban. HAJRÁ FIÚK!!! Életemet és véremet a vizilabdáért... :)

Füli hozzászólása
2007.04.08. 12:18

Ha nyerünk, akkor az önbizalmat ad Pekingre, ha vesztünk akkor meg motivációt ad? Szerintem a csapat sajnos küzdenitudásból Athén óta egyre gyengül, a rutinos, minden sikert megélők mellé nem jön az utánpótlás, mert Szívós vagy Varga nagyon messze van a fiatal Birostól, Kásástól vagy Kisstől. Játékutásban 10-15 éve már a legjobbak vagyunk, csak a kiélezett helyzetekben valahogy nem lendülnek úgy a kezek, ahogy korábban. Megértem, hogy Kásásék nem tudnak már úgy felpörögni, talán az olimpián, ami csak négyévenként van, ott jobban fogunk harapni, de ehhez, pár új, sikerre farkas éhes és nem mellesleg nagyon jó vizipolóst kéne találni. Szurkolok! :)

Valac hozzászólása
2007.04.07. 22:01

Pekingmániások, ömlengők! Mondjátok meg, miben különbözik egy olimpia egy vb-től? Ha még azt is hozzá vesszük, hogy a vizilabda 10 nemzet sportja, de egy-két tengerentúlit leszámítva európai sport, akkor miféle világ leggjobbjairól beszélünk. A 10-ből régen 2, most 4 legjobb van. Szép kis háziverseny. De az, hogy az EB után nagyobb eredmény egy VB megnyerése, ahol a "világ" minden csapata ott van, még ok. De az olimpia kontra vb? Kit érdekel, a vb-n sincs kisebb szinvonal, mint az olimpián. Ugyanaz a háziverseny azzal, hogy a megalomániások itt nagyobb eredményeket tudnának statisztikailag elérni, lásd: 3 zsinórban, egymásután. Megint más a cél, mint ami valóságban elérendő siker.

Peti hozzászólása
Peti659
2007.04.05. 19:02

A melbourne-i kis "m".