FACEBOOK

Kiskarácsony? Nagykarácsony! - vízilabdázók ajándékai sok-sok karácsonyfa alatt

Kiskarácsony? Nagykarácsony! - vízilabdázók ajándékai sok-sok karácsonyfa alatt
hozzászólás, 2021.12.24.

Ebben az esztendőben soha nem látott mértékben vettek részt élvonalbeli vízilabdázóink, klubjaink jótékonysági akciókban. Cikkünkben a csapatok médiafelületein látható információkból tallóztunk. Ezzel az összeállítással egyben boldog, békés karácsonyünnepet kívánunk minden kedves olvasónknak, vízilabdarajongónak!


Az OSC minden évben gyűjtést rendez karácsony előtt, idén az Újbudai Humán Szolgáltató által támogatott családok megsegítése volt a cél. A játékosok a szállítmányozásban is részt vettek.



A Fradi női csapatának tagjai különleges akcióhoz csatlakoztak. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ország minden részéből gyűjtött össze kívánságokat nehézsorsú gyerekektől. Így a lányok névre szóló ajándékokat küldtek, a kicsik kívánságát teljesítve. (Részletek a videóban.)



A szolnokiak az év utolsó két hazai meccsén - nem akármilyen mérkőzéseken, az OSC elleni bajnoki rangadón és a Pro Reccóval vívott Szuperkupa-döntő előtt - adománygyűjtő dobozt helyeztek el az uszoda pénztáránál, a Kéz A Mancsért Egyesület javára gyűjtöttek.

 

A BVSC férfi vízilabdázói a Barcelona elleni novemberi Eurokupa-negyeddöntő visszavágó mérkőzés jegybevételét ajánlották fel a Bethesda Gyermekkórház javára. A belépőjegyet a "főszereplők", a csapat játékosai is megvásárolták.

 

Az egriek a Baptista Szeretetszolgálat Egri gyülekezetének akciójához csatlakoztak.



A pécsi vízilabdázók 200 gyermeket leptek meg plüssállatokkal. Énekeltek is...



Kiss Csaba vezetőedző és Sánta Dániel csapatkapitány az MVM Rotary Advent számára vitt ajándékot a szegedi vízilabdázók képviseletében.



A miskolciak a "Jónak lenni jó" országos kampányban vettek részt, covidos árvák, félárvák számára gyűjtöttek. 270.000.- forint jött össze a nemes célra.

 

Az UVSE sportolói a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciójának keretében szereztek örömöt nehézsorsú gyermekeknek.

 

A szentesiek uszodai belépőket és csúszdajegyeket ajándékoztak gyermekeknek. 



A DVSE az  Amigos a gyerekekért Alapítvány számára gyűjtött adományokat és ajánlott fel ereklyéket. Szeptembertől decemberig 335.500.- forintot sikerült összegyűjteni.