FACEBOOK

Most Papesznek fáj a torka, a két korábbi beteg már edz

  Most Papesznek fáj a torka, a két korábbi beteg már edz
hozzászólás, 2007.03.18.

Simán megy az akklimatizálódás a fiúknak Melbourne-ben, aggodalomra csak az ad okot, hogy újabb csapattagunk szorul gyengélkedés miatt pihenőre. Most Molnár Tamás jelezte, hogy fáj a torka, ezért a vasárnap reggeli edzést kihagyta.

„Edzést tartottunk délelőtt, sajnos Molnár Tamás torokfájás miatt otthon maradt, de bízom abban, hogy két-három nap alatt harcba vethető állapotba kerül. Lehet, hogy nem játszik Új-Zéland ellen, vagy ha igen, keveset lesz vízben - ezt az ellenfél játékereje megengedi” - nyilatkozta Kemény Dénes a vlv.hu-nak, hozzátéve, hogy Papesz torokfájása azért nem jó jel, mert mintha hasonló lenne a baja, mint a torokgyulladással bajlódó Kis Gábornak és Varga Dénesnek. Jó hír egyébként, hogy ők már edzettek.

A csapat vasárnap este a vb versenyeinek helyszínén tart edzést, amelynek keretében barátságos mérkőzést vív egy helyi klubcsapattal, a Tigers-szel. Nincs kizárva, hogy a kétórásra tervezett foglalkozáson az ausztrál válogatott is megjelenik, hírek szerint komoly vetélkedés folyik a házigazdák köreiben, hogy ki lehessen a magyarok edzőpartnere.

 

Az esti kétkapuzást egyébként a verseny szervezői kérték, ez alatt a gyakorlás alatt fogják ugyanis beüzemelni a versenymedence technikai tartozékait, az órától kezdve a mérkőzés végét jelző dudaszóig.

 

A Forma1-es futamot végül a fiúk is tévén nézték, mert kevés jegyet kapott a csapat, így mindenki lemondott a helyszíni szurkolásról.

3 régi hozzászólás

Lujzy7 hozzászólása
2007.03.31. 20:42

HAJRÁÁÁ FIÚÚÚK!HAJRÁÁÁ MAGYAROK!!:))))))))Jobbulást minden gyengélkedőnek!!Én is nagyon drukkolok Nektek!!!:)

Kati hozzászólása
2007.03.18. 21:07

Hajrá fiúk! Gyógyuljatok meg! Mindent bele! Drukkolunk nektek.

Judit hozzászólása
2007.03.18. 15:14

Jobbulást Papesznek, remélem hamar rendbejön! Kitartást a felkészüléshez! Sok sikert a meccsekhez!