FACEBOOK

A bajnoki alapszakasz utolsó fordulója - B csoport

A bajnoki alapszakasz utolsó fordulója - B csoport
hozzászólás, 2020.02.28.

Három csapat pályázik két felsőházi helyre az alapszakasz B csoportjában a szombati utolsó forduló előtt. A Kőér utcai uszodával még mindig gondok vannak - nem a vírus miatt -, összesen 120 néző tekintheti meg a sorsdöntő fontosságú Honvéd-BVSC meccset! Részletek, előzetes a kluboktól nyert információk alapján:


OB1-es alapszakasz, 14. forduló

B csoport

A csoport állása:


1. OSC 36,
2. Eger 31,
3-4. Honvéd, BVSC 18,
5. Szentes 16,
6. Vasas 11,
7. AVUS 10,
8. Kaposvár 7 pont

A Honvéd-Eger és a BVSC-OSC mérkőzést elhalasztották, így ez a négy csapat eggyel kevesebb meccset játszott.

A két elhalasztott meccs miatt nem "vegytiszta" a helyzet, de egyértelműnek tűnik, hogy a Szentes-AVUS és a Honvéd-BVSC találkozó sorsdöntő jelentőségű a felsőházba jutás szempontjából. Utóbbin a győztesnek biztos a helye a felsőházban, a Honvédnak döntetlen is elég (feltételezve a Szentes győzelmét). (Nem fair, hogy a két meccset nem egyidőben játsszák majd...) 


Február 29., szombat

18.00 Szentes-AVUS

18.00 Vasas-Kaposvár

19.00 Honvéd-BVSC

A házigazdák hivatalos tájékoztatása szerint "a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Kőér utcai sportuszodában megrendezésre kerülő sportesemények időtartama alatt egyidejűleg 200 fő részére engedélyezte a belépést és ott tartózkodást. A 200 fő maximális létszámból a játékosok és a mérkőzés lebonyolításért felelős (bírók, biztonsági szolgálat), valamint az uszoda működtetésért felelős személyzet létszáma alapján a maximális beengedhető néző 120 fő. A jegypénztár a mérkőzés kezdete előtt egy órával nyit a Kőér utcában."

OSC-Eger - ELHALASZTVA


Részletek

18.00 Szentes-AVUS
- a mérkőzésre ingyenes a belépés



Matajsz Márk:



Turnai Bálint:


18.00 Vasas-Kaposvár

Miklós Levente:



György Dávid:



19.00 Honvéd-BVSC



Merész András:



Szabó Bendegúz:


OSC-Eger - ELHALASZTVA

Címkék:
Nincs címke.