FACEBOOK

Eurokupa: FTC-Miskolc és Marseille-Verona elődöntők

Eurokupa: FTC-Miskolc és Marseille-Verona elődöntők
hozzászólás, 2017.12.11.

Biztos, hogy lesz magyar döntős idén is az Eurokupában, de az is eldőlt, hogy csak egy. Ahogy sokan várták, összesorsolták a két magyar csapatot az elődöntőben. (Így legalább Sike József nyert két üveg minőségi bort...)


Eurokupa-elődöntők:

FTC-Miskolc
Marseille-Verona


Az első mérkőzéseket január 24-én rendezik meg, a visszavágók február 28-án lesznek, a döntő két meccsének tervezett időpontja március 31. és április 18.

SIKE JÓZSEF (PannErgy MVLC) a vlv-nek:

(A vezetőedző tőlünk értesült a sorsolás eredményéről.)

- Akkor ebben a pillanatban nyertem két üveg bort fogadásból, nem is az olcsóbbik fajtából! Tudtam, vagy legalábbis sejtettem, ahogy Varga Zsolt is, hogy összekerül a két magyar csapat. Nekünk óriási megtiszteltetés, hogy a címvédővel játszhatunk a döntőbe jutásért. Nagy álom volt számunkra egy Fradi-Miskolc meccs a nemzetközi kupában, az lett volna igazán szép, ha ez a döntőben jön össze, de így is örülünk, boldogok és büszkék vagyunk. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a párharc eséylesei, de így is jó dolog ez és persze most már ezer százalék, hogy lesz magyar csapat a döntőben!

VARGA ZSOLT (FTC-PQS Waterpolo) a vlv-nek:

- A megérzésem jó volt, valahogy éreztem, hogy ez lesz a párosítás. Játszottunk két meccset a Magyar Kupában a Miskolccal, ennek alapján olyan csapatnak írnám le őket, amely szívósan küzd, nem adja fel az utolsó másodpercig. Jó csapatról van szó, azt szeretném, ha a miskolci meccsünkhöz hasonló teljesítményt nyújtanánk, akkor nagyon jól védekeztünk, nem ajándékoztunk gólokat az ellenfélnek.

A Miskolc számára nagyon nagy siker, hogy bejutottak a négy közé, nyilván kisebb nyomással fognak játszani, mint mi, címvédőként, de a célunk terméyzetesen egyértelmű, hiszen meg szeretnénk védeni címünket.