FACEBOOK

Mi újság? - Manhercz Krisztián

Mi újság? - Manhercz Krisztián
hozzászólás, 2017.03.25.

A szegediek egyetlen válogatott játékosa nem lesz ott a BVSC elleni mai fontos bajnokin, mert a csütörtöki edzésen ujjsérülést szenvedett. Állapotáról érdeklődtünk.

MANHERCZ KRISZTIÁN (ContiTech Szeged) a vlv-nek:

- Emberhátrányt gyakoroltunk a csütörtök délelőtti edzésen, amikor egy, a fához feladott labdához együtt nyúltunk Sánta Danival és a jobb kezem kisujjával eltaláltam a kezét. Így történt a kisebb sérülés. Az esti edzésen már szóltam, hogy nagyon fáj az ujjam, nem tudom mozgatni, úgyhogy elmentünk a sportorvossal együtt röntgenre. A felvételből nem egyértelmű, hogy teljesen letört-e a csontból egy darab vagy csak berepedt kicsit, azt mondták, feltehetően az előbbi, de a felvétel szögéből ez nem volt szászázalékos bizonyossággal megállapítható. Merevítő került rá és az újabb röntgenfelvételekből, a meszesedés alakulásából derül majd ki hogy igazából mi történt.

- Mi következik most?

- Pihentetnem kell, egyelőre nem edzettem. A csapatorvossal folyamatosan egyztetünk majd, naponta értékeljük a helyzetet, azt, hogy mennyire gyógyul a kezem. A jövő héten szerdán és szombaton is van meccsünk, nyilván a javulás mértékétől függ majd, hogy mennyire leszek bevethető.

- Gondolom, nem vagy feldobva...

- Nyilván nem. Nagyon fontos a BVSC elleni mai mérkőzésünk, majdnem hogy eldönti, hogy hányadik helyért játszhatunk majd a bajnoki középszakaszt követően. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni a csapatomnak, de ott leszek a parton és drukkolok nekik gőzerővel :-)

- Gyors gyógyulást kívánunk!


VLV-ELŐZETES A MAI BAJNOKI FORDULÓRÓL