FACEBOOK

Szolnok-Jug Dubrovnik - vlv-előzetes

Szolnok-Jug Dubrovnik - vlv-előzetes
hozzászólás, 2020.02.21.

Szombaton a csoportban előtte álló Jug Dubrovnikot fogadja hazai pályán a Szolnok. A BL-főtábla A csoportjának menetrendje és előzetes a szolnoki csoportrangadóról.


Bajnokok Ligája, főtábla 2019-20

A FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

A csoport

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT 

A MÁSODIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT


A HARMADIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A NEGYEDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

AZ ÖTÖDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A HATODIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A HETEDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A NYOLCADIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A csoport állása nyolc forduló után:

1-2. Olympiakosz, CNA Barceloneta 19,
3. Jug Dubrovnik 18,

4. Szolnok 12,
5. Herceg Novi 10,
6. Spandau 04 8,
7. Jadran Split 4,

8. Sintez Kazany 3 pont


9. forduló, február 22., szombat

19.00 Spandau 04-Sintez Kazany

19.00 Jadran Herceg Novi-Jadran Split

20.00 Olympiakosz-CNA Barceloneta

19.00 Szolnok-Jug Dubrovnik
- Sport 1 TV, vlv (szöveges élő)

ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) vezetőedző a vlv-nek:


- Nagyon jó csapatról van szó, aki követi a vízilabdát, tudja, hogy a Jug Dubrovnik mennyire erős. Elég csak annyit mondani, hogy egy évtizede gyakorlatilag minden alkalommal ott van a legjobbak tornájának végső döntőjében, legyen az final 4, final 6 vagy final 8. 

Nekünk természetesen nagyon fontos mérkőzés ez, mint idén valamennyi találkozónk a Bajnokok Ligájában. Ez még külön rangadónak is számít, természetesen nagyon szeretnénk megverni a Jugot, itthon tartani a három pontot. Hogy mennyire sikerül megvalósítani a terveinket, azt szombaton este meglátjuk. Biztos vagyok abban, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz, erre számítunk.

A szokásos módon készültünk az ellenfélre, hála a jó istennek, nem zavarta a munkánkat sem betegség, sem sérülés, úgy tűnik most, hogy a legjobb 13 játékossal fogunk tudni vízbe szállni a Jug Dubrovnik ellen. Nehéz lesz, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.


VJEKOSZLAV KOBESCSAK (Jug Dubrovnik) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Ez a meccs rendkívül fontos számunkra a final 8 felé vezető úton. A Szolnok megbotlott a legutóbbi fordulóban a Spandau ellen, de még mindig jó esélye van a nyolcas döntőbe jutásra. A közelmúltban voltak egészségi problémáink, változtatni fogok a csapaton, de így is azt gondolom, hogy jó eséllyel szállunk vízbe Szolnokon."


SZATMÁRI KRISTÓF (Szolnoki Dózsa) a LEN sajtószolgálatának:

"Tavaly decemberben jó meccset játszottunk Dubrovnikban. Akkor a harmadik negyedben sajnos számunkra beütött egy "black out", háromgólos hátrányba kerültünk, amit aztán már nem tudtunk behozni a mérkőzés hátralévő részében. Most is kemény meccsre számítunk, hiszen a Jug Dubrovnik az egyik legjobb csapat a BL-ben. Sajnos a legutóbbi fordulóban kikaptunk a Spandautól, javítanunk kell, ha tovább akarunk jutni a csoportból. Keményen készültünk a héten, nyerni akarunk a Jug ellen."


TONI POPADICS (Jug Dubrovnik) kapus a LEN sajtószolgálatának:

" A győzelmünk kulcsa a védekezés és természetesen az, hogy elérjük azt a szintet, amit a klubszezon első részében produkáltunk a játékban. Annak ellenére, hogy az elmúlt napokban voltak egészségi problémáink, készen állunk a meccsre és arra, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a Szolnok ellen."




A B CSOPORT PÉNTEKI MECCSEINEK ELŐZETESE

Címkék:
BL Zsivko Gocics