FACEBOOK

A Debrecen szezonnyitó sajtótájékoztatója

A Debrecen szezonnyitó sajtótájékoztatója
hozzászólás, 2021.08.31.

Új névadó szponzor, játékosigazolások - megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját a Debrecen.


Megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját a DVSE vízilabdacsapata, amely jelentős változásokon esett át a nyáron. Sikerült megerősíteni a keretet, s a klub új névadó szponzort kapott. A Debrecen tavaly sikeresen harcolta ki a bennmaradást, idén stabil középcsapattá szeretne válni.

Új vezetőedzővel és megerősödött játékoskerettel vágott neki a felkészülésnek július elején a csapat, amelynek új hivatalos neve: DVSE-Master Good. Az együttes élére a tavaly még csapatkapitányként szereplő Süveges Mátét nevezték ki, a szezonnyitó sajtótájékoztatón pedig az is kiderült, hogy a keret mellett a klub anyagi téren is megerősödött. Az együttes névadó szponzora a Master Good Kft. lett.

Mostantól Debrecenben játszik Fülöp Bence, Korbán Richárd, Somlai Tamás és Török Béla. A klub szerint mivel a bajnokság az eddigi 16 helyett idén 14 csapatos lesz, még nagyobb izgalmak várhatók mind a bajnoki címért, mind a kiesés elkerüléséért folyó harcban. A debreceniek tavaly osztályozón vívták ki a bennmaradást a Nagykanizsával szemben, idén stabil OB1-es csapattá szeretnének válni.

„Ne hátrafelé kelljen tekingetnünk, hanem előre és ezáltal még motiváltabbá szeretnénk tenni az utánpótlásunkat, hogy még sikeresebbek legyenek ők is. Eddig sikeres a felkészülésünk, örülök, hogy a szentesi edzőtáborban felkészülési mérkőzéseket is tudtunk játszani a Szentes és a Szolnok csapatával – mondta az új vezetőedző, Süveges Máté.

A megüresedett csapatkapitányi posztot ettől a szezontól Smitula Gergő tölti be.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy engem választottak a DVSE-Master Good csapatkapitányának, igyekszem felnőni a feladathoz. Eddig is szívemet-lelkemet kitettem a csapatért és a városért, és ígérem, ezután is így lesz. Remek társaság jött össze, bízom benne, hogy ezt majd élesben is meg tudjuk mutatni.” – nyilatkozta a debreceniek saját nevelésű játékosa a klub honlapján.