FACEBOOK

Vári Attila bízik a bajnokságok befejezésében

Vári Attila bízik a bajnokságok befejezésében
hozzászólás, 2020.04.14.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke optimista azt illetően, hogy be tudják fejezni a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokságokat - jelentette az MTI Vári Attila keddi televíziós nyilatkozatára hivatkozva.


Vári Attila kedden az M1 aktuális csatornának elmondta, a szervezet május 11-ig függesztett fel minden sorozatot - ez 42 bajnokságot jelent -, ekkor ülésezik majd az elnökség, és várhatóan dönt a folytatásról, illetve hogy milyen formában lehet befejezni a versenysorozatokat.

A szövetség elnöke megjegyezte: optimista a folytatással kapcsolatban, és meglátása szerint a nyári időszakban nyitott uszodákban, verőfényes napsütésben lehet majd mérkőzéseket rendezni. Hozzátette, mindez természetesen komoly előkészítő munkát igényel, ugyanis van, hogy az MVLSZ 200 találkozót bonyolít le egy héten.

Vári Attila szerint a csapatok optimális esetben júliusban edzésbe tudnak állni, a nagyjából egy hónapos felkészülés után pedig ugyanennyi idő állna rendelkezésre a mérkőzések lebonyolítására.


A VLV KORÁBBI HÍREI A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY KÖVETKEZMÉNYEIVEL KAPCSOLATBAN