FACEBOOK

Eurokupa: szerdán Montenegróban kezdi az elődöntőt az OSC

Eurokupa: szerdán Montenegróban kezdi az elődöntőt az OSC
hozzászólás, 2019.01.22.

Bizakodóan utazott Montenegróba az OSC csapata, Herceg Noviban szeretnének előnyt szerezni a február 27-i visszavágóra az Eurokupa elődöntőjében.


Európa Kupa, elődöntők

Január 23., szerda

20.00 Marseille-Ortigia

18.00 Jadran Herceg Novi-OSC 

VAD LAJOS (A-Híd OSC-Újbuda) a vlv-nek:

- Olyan a csapatom, mint a derby előtt a versenyló, amikor már bent áll az indítógépben. Mindenféleképpen jó eredményt szeretnénk elérni, ezzel a srácok is így vannak, így is készültünk, s nagyon extra volt számunra az Olympiakossuzal közösen végzett athéni felkészülés.

- Mire kell vigyázni a meccsen?

- A 6:5-ös lefordulást próbálják megvalósítani, végigvinni, úgy láttuk. Biztos, hogy az otthonukban mindent be fognak vetni, ez az egy esélyük lehet. 

- Ha esetleg kikapnátok, attól sem megy el a döntőbe jutás esélye, hiszen lesz még egy visszavágó... Ha szerdán minden rosszul sülne el, hány gólos hátrány behozására tartod képesnek a csapatot?

- A győzelemről beszéljünk, azért megyünk, ahogy mindenhova. Nagyképűség nélkül mondhatom ezt, mert van olyan erős a jelenlegi OSC, hogy ilyesmi nem is lehet kérdés.

- Hogy álltok egészségileg?

- Kovács Gergő lovaglóizma Athénban kicsit meghúzódott, azt kezelgetjük, de mindenki jól van, ő is rendben lesz, reményeim szerint.

- Köszönöm szépen!


A visszavágók időpontja február 27.