FACEBOOK

vlv-kvíz - 3. forduló

vlv-kvíz - 3. forduló
hozzászólás, 2017.07.20.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk harmadik fordulója. A kérdésre csütörtök éjfélig várjuk a választ.

Támogatónk a HerbaDoctor

vlv-játék, 3. forduló

Török Béla 205 cm magas és 117 kiló. De mi volt a jele az oviban?

1. Labda

2. Cseresznye

X. Gomba

A válaszokat ma (csütörtök éjfélig) várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


Az 2. kérdés helyes megfejtése:

Gór-Nagy Mária apai ágon rokona Gór-Nagy Miklósnak. A helyes válasz X. volt.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők.Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.


A VLV VB-ALOLDALA FLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék