FACEBOOK

Dubrovnik, 2. nap

Dubrovnik, 2. nap
hozzászólás, 2016.06.21.

Újabb nehéz napon van túl a horvátokkal Dubrovnikban együtt készülő magyar válogatott keret. Beszámolónk a keddi napról.

A nap fénypontja a horvátokkal vívott két edzőmeccs volt, de azért emellett természetesen tornatermi erősítés és némi úszás is belefért a programba.

A kétkapuk ezúttal négy negyedig tartottak, délelőtt négyen, este öten végeztek külön úszóedzést, tehát ők nem játszottak a horvátok ellen az adott edzőmeccsen.

Érdekes, hogy az első kétkapun Nagy Viktor és Decker Attila, a másodikon Nagy Viktor és Bisztritsányi Dávid védett - mindkét alkalommal testvériesen megosztozva a négy negyeden. A játék ezúttal is kiegyensúlyozott volt, sem az eredmény, sem a mutatott teljesítmény alapján nem lehetne átadni "A nap győztese" díjat egyik csapatnak sem.

BISZTRITSÁNYI DÁVID a vlv-nek:

- Mind a két edzőmeccs küzdős, brusztos játékot hozott, sok még a pontatlanság, látszik, hogy mind a két csapat nagy munkában van. Semmi extra nem történt, összefoglalóan azt mondhatom, hogy fárasztó, szoros meccseket játszottunk.

- Mennyire harcosak a mérkőzések vannak keménykedések?

- Még azon a határon belül, mint ami elfogadható, nem volt egyelőre kakaskodás sem, a játékvezetők jól megfogják a mérkőzéseket, úgyhogy nincs ezzel probléma. Nyilván mindenki felveszi a kesztyűt, hiszen a horvátoknál is sokan most akarják bebizonyítani, hogy helyük van a riói csapatban és nálunk is így van ez.

- Hogy vagy megelégedve a saját teljesítményeddel, illetve a csapatéval?

- Ami a csapatot illeti, szerintem ott tartunk, ahol tartanunk kell. Sőt, egyéni szinten is így van ez, hiszen még mi kapusok is elég sokat úszunk, lábtempózunk, medicinlabdázunk. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, de elégedetlen sem, azt, amit kértek és elvártak tőlem, szerintem sikerült hozni, nyilván egy kicsivel mindig többet szeretnék, nem tudok úgy kijönni a vízből, hogy teljesen elégedett vagyok, mindig keresem, hogy mit lehetett volna még jobban csinálni.

- Szerdán hogy alakul a programotok?

- Kicsit korábban kelünk, megyünk kondizni, aztán videózás lesz, majd az utolsó edzőmeccs a horvátokkal. Ebéd után utazunk át Herceg Noviba, este már nem lesz edzés.

- Közösen nézitek a Portugália elleni Eb-meccsünket?

- Bízom abban, hogy sikerül ezt megszervezni és találunk olyan helyet, ahol együtt drukkolhatunk a labdarúgó csapatnak! Hallottuk, hogy már sikerült a továbbjutás, aminek nagyon örül mindenki, de azt is láttuk, hogy kik lehetnek az ellenfelek. Szurkolunk, hogy sikerüljön megnyerni a csoportot és így könnyebb ágon folytassa a magyar válogatott. Azt gondolom, hogy ezzel a játékkal, amit az eddigi két meccsen mutatott a csapatunk, szép eredményt lehet elérni.

- Köszönöm a beszélgetést, jó pihenést!


A készülő keret:

Bisztritsányi Dávid, Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok)
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Manhercz Krisztián, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő (mezőnyjátékosok).