FACEBOOK

Vámos Márton kellett volna az Olympiakosznak

Vámos Márton kellett volna az Olympiakosznak
hozzászólás, 2016.06.08.

Az elmúlt napokban eufória jellemezte a görög drukkereket, mert sajtóhírek szerint a friss BL-ezüstérmes Olympiakosz vezetői Filip Filipovicsot szemelték ki csapatukba. Ha pedig nem jönne a szerb sztár, akkor a magyar Vámos Márton a következő jelölt. Utánajártunk.

A "balkezes-kérdés" azért vetődött fel a görögöknél, mert a spanyol Mallarach valószínűleg elhagyja a pireusz csapatot, s a görög válság ellenére láthatóan jó anyagi kondícióban lévő Olympiakosz a cserét további előrelépésre, erősítésre szeretné felhasználni.

Filip Filipovics leigazolásának "belengetése" hatalmas lelkesedést váltott ki a görög szurkolókból, fantáziájuk meglódult, a hír alatti kommentek szerint nem akarnak hinni a fülüknek, s szenzációnak tartják a "bejelentést". Pedig a hír eleve jelzi, hogy Filipovics jövetele "nem biztos", sőt, alternatívaként Vámos Márton neve szerepel, aki játszott az Oympiakosz elleni múlt heti - számunkra meglehetősen balszerencsésen végződött - Szolnok-Olympiakosz BL-elődöntőn.

Na végre egy könnyen ellenőrizhető információ!

Nosza, megkérdeztük az érintettet, szó van-e arról, hogy elhagyja kedvenc városa, Budapest 100 kilométeres körzetét...

Vámos Márton elmondta, valóban keresték őt hétfőn az Olympiakosz képviselői, de gyorsan rövidre zárta a tárgyalást, közölte, hogy már rég aláírt újabb egy esztendőt jelenlegi csapatához, a Szolnokhoz, így semmi értelme sincs a leigazolásáról szóló megbeszélésnek.

Ismeretes, hogy a Szolnok bajnok csapatának két rossz kéz oldali (azért fogalmazunk így, mert ugye a center Mezei is balkezes) játékosa közül Madaras Norbert a fővárosba költözik, s a Fradiban folytatja pályafutását, Vámos Márton mellett a másik "rosszkezes" a francia válogatott Ugo Crousillat lesz.